...Läckra ansjovisfiléer från Kantabrien i olivolja. Tillverkade enligt traditionell metod, mogna, rena och med perfekt sälta.
Konsumeras helst inom 1 år från tillverkningsdatum. Semikonserverad, förvara mellan +5ºC och +12ºC. När förpackningen har öppnats, täck med olja och konsumera inom 5 dagar. Avstå från att konsumera om du har fiskintolerans.
Vi behandlar våra produkter med omsorg och respekt, och det kommer du att märka vid ditt bord.
Ingredienser: Ansjovisfiléer, olivolja och salt
Nettovikt: 50 g
Avrunnen vikt: 28 g
SKU: RR-50...
... färsk Bocarte i olivolja
- två RR125-burkar med Musslor från Galiciska Ria i inläggning
Detta urval innehåller vår huvudreferens, Cantabrisk Anchovy av hög kvalitet, hantverksmässigt tillverkad, handbearbetad och presenterad i tre olika format. Samma produktkvalitet och flera typer av burkar som passar för varje konsumtionssituation. Semikonserverad anchovy bör förvaras i kylskåp fram till några minuter innan den avnjuts, vid rumstemperatur, så att dess olja...