... ofta i olika rätter som smörgåsar, hamburgare, makaroner och ost samt sallader. Den kan skäras i skivor, rivas eller smältas, vilket gör den lämplig för en mängd kulinariska tillämpningar. Osten passar bra med frukter som äpplen och päron samt med kex och bröd.
... varierade typerna av ostar - flamengo, edam, gouda, mozzarella, cheddar, emmental, getost, fårost, havarti, bland andra. Vi strävar efter att erbjuda ett komplett sortiment till våra kunder som möter deras behov.
...IQF-kuber. Alla ostar finns hos LA COMTOISE och vi arbetar särskilt med följande beteckningar: emmental, blå, comté, raclette, gouda, edam, cheddar, camembert, getost, maroilles, reblochon, cantal, roquefort.
Beläget på över 4.500 m2, har LA COMTOISE en effektiv produktionsanläggning i framkant av teknologin, för att garantera sina kunder i Frankrike och internationellt. kapacitet, kvalitet...
...Kaasbrik levererar kvalitetsprodukter redo för användning över hela världen: riven, i kuber eller bitar, flingor, pulver eller skivor. Med Kaasbriks "smart in cheese" lösningar får du rätt produkt i önskat förpackningsformat. Mozzarella för pizza är husets specialitet. Men vi erbjuder också läcker Emmental, Gouda, Grana-typ ostar, Rigatello, Cheddar, smält- och analogostar ... Anpassat efter din...