Italien, Salerno
...Colatura di Alici som produceras med den traditionella metoden, i den karaktäristiska flaskan från Delfino Battista-reserven.
Portfölj (8)
Italien, Salerno
... ansjovis från Salernobukten till colatura di alici. — hos Fiordicosta. Återupptäck smakerna från vår gamla marina tradition genom att föra den autentiska kulturen från våra kuster till bordet. Colatura di alici. I glas i den nya serien på 100/250/500 och 1000 ml.
Portfölj (8)
Italien, Sciacca
... känt på marknaden för sin exceptionella innovationsförmåga. Företaget Carlino s.r.l. producerar ansjovisfiléer i olja, sardinfiler i olja, ansjovispasta, saltad ansjovis, saltade sardiner, marinerade ansjovisfiléer och Colatura. Använd fisken är känd för sin utmärkta smak, färskhet och ljushet, bearbetad med kyla för att bevara näringsmässiga, kvalitativa och organoleptiska värden enligt de strikta kontrollerna i vårt kvalitetssystem.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play