Frankrike, Paris
...Den subtila kombinationen av färsk lax och rökt lax tillsammans med färska dillblad gör denna produkt till en oumbärlig klassiker. Ingredienser: Färsk lax 44%, rökt lax, grädde, fiskfond, lök, olivolja, dill, salt, agar agar, vitpeppar. Nettovikt: 90 g...
Portfölj (200)
Tyskland, Bad Bramstedt
... (30g), Bratfisk (30g), Citronpeppar (40g), Fiskpeppar (40g), Grovt havssalt (70g), Scampi och räkor krydda (50g), Citron-dill sås (22g), Lax sås (22g), Örter-vitlök sås (22g), Curry sås (22g). Artikelnummer: 475...
Portfölj (89)
...Färsk lax (min. 20%), potatis, baljväxter (min. 21%), hydrolyserat fågelprotein, kycklingfett, jäst (Saccharomyces cerevisae), fiskolja rik på Ω3, grönsaker (cikoria, morot, gröna bönor, kålrot), mineralämnen, extrakt av yucca schidigera, växtfibrer (äppelfiber), kondroprotektiv komplex (glukosaminhydroklorid, kondroitinsulfat, extrakt av gröna musslor (Perna canaliculus)), mananoligosackarider (MOS), fruktoligosackarider (FOS), botaniska ämnen (ringblomma, salvia, fänkål, dill, timjan, ringblomma, nypon), växtextrakt (bär, citrusfrukter, mjölkdistelsfrö, grönt tefrö, mynta, rosmarin).
Portfölj (5)
Frankrike, Descartes
... uteslutande av färsk fisk. Ekologisk rökt lax Vi är certifierade av Ecocert sedan 2004 för färsk laxfilé, hel och skivad ekologisk rökt lax samt för hel och handskivad rökt lax. Från skotsk, irländsk eller norsk lax. Dillmarinerad lax Denna lax marineras långsamt vid 0°/C, där vi tillsätter finhackad dill.
Portfölj (1)
Frankrike, Les Eyzies De Tayac
... egenskaper, särskilt när det gäller Omega 3, samtidigt som den erbjuder en finare och mer subtil smak. Denna produkt kan användas i kuber eller enligt dina önskemål, såsom på blinis, i sallad, eller helt enkelt med citronjuice och dill. (finns i 2 nettovikter 100g eller 200g) Hållbarhet: 3 veckor efter förpackning. Referens: PTTRUFTSA100 Sammansättning: Öringfilé, Salt Uppfödning: Öring från Dordogne Art: Regnbåge (Oncorhynchus mykiss) Förvaring: 3 veckor efter förpackning, kylskåp 0 till 4°C Vikt: 200g...
Portfölj (18)
Frankrike, Ham
...Hela frön av dill skördas från växten Anethum graveolens L. Dill är en mycket uppskattad krydda i matlagning för sin distinkta anis smak. Dillsfrön är särskilt läckra som tillbehör till grillad eller rökt fisk, färskost, sallader, grönsaker, kött, paket, såser, kakor, kompott och sylt. Deras anis smak ger en unik dimension till dessa rätter och ger en uppfriskande touch. Receptidé: Grillad Lax med Dill Ingredienser: 4 laxfiléer 2 matskedar dillsfrön Saften från en citron Salt och peppar efter smak 2 matskedar olivolja Referens: AR803824 Ean13: 3760306803824...
Portfölj (127)
Frankrike, Pertuis
...På Saumoneraie Saint Martin, en verkstad för hantverksrökning, respekterar vi den stora traditionen för att låta verkliga entusiaster upptäcka smaken av en autentisk lax. Varje lax behandlas individuellt, den har valts ut färsk (och inte fryst), torrsaltad med Guérande-salt "Nature&Progrès", varsamt kallrökt med bokträ, utan tillsatser eller konserveringsmedel. Vi erbjuder också ett delikat utbud av rökta och inlagda laxar, pastis fänkål, bourbonpeppar, vodka dill.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play