Italien, Grassobbio
... (produktlinje baserad på frukt, geléer och chokladöverdrag) och Sucrea (produktlinje med aromer och aromatiska pastor, krämer, stabilisatorer för mousse och bavarois, förtjockningsmedel och andra specialblandningar för konditori och gastronomi); dessutom Kessler Gmbh (D) med varumärket Kessko (produktion av mandelpasta, marsipan, chokladöverdrag) och Diabella (halvfabrikat för konditorier utan sackaros).
Belgien, Wilrijk
...Markelbach & Corne grundades 1901 och har vuxit till ett ledande importföretag för råvaror inom livsmedelssektorn. Företaget har en årlig omsättning på cirka 35 miljoner euro med ett brett sortiment av frukt, fisk och grönsakskonserver, nötter, torkad frukt, marsipan och produkter för chokladtillverkare. "Marcor" riktar sig till livsmedelsindustrin, HoReCa och bageri grossister samt chokladtillverkare. Service och kvalitet står alltid i centrum!

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play