Spanien, Montcada i Reixac-Barcelona
Sedan sina början har Max Zander utmärkt sig genom kvaliteten på sina produkter, som är hantverksmässigt tillverkade i den ursprungliga tyska stilen. Sedan 1968 fortsätter vi att arbeta för att upprätthålla samma kvalitet som har gjort oss värdiga ert förtroende. På Max Zander utsätter vi våra produkter för ett rigoröst system för kvalitets- och livsmedelssäkerhet, från urvalet av färska råvaror...
Portfölj (28)
...Mycket bra beständighet mot bränslen, mineraloljor, smörjfetter, växt- och djurfetter, gaser och oljor. Bra slitstyrka. Ingen beständighet mot vatten, otillfredsställande UV-, ozon- och åldringsbeständighet. Temperaturbeständighet: -20 till + 90°C...
Portfölj (109)
Italien, Santa Ninfa
...BAG IN BOX Det nya bekväma och miljövänliga förpackningssystemet - Olivoljan som erhålls från Nocellara del Belìce-oliver har en grön färg med gyllene reflexer och ger en doft av nykrossade oliver med inslag av färsk gräs och paprika. Mycket intensiv grön fruktighet. I smaken, en stor koncentration av smak med en trevlig kombination av medelstark bitterhet och kryddighet.
Portfölj (4)
Storbritannien, London
... för raffinering av biodiesel och animalisk olja. Lagring: Olja bör förvaras på en sval och torr plats, skyddad från ljus. Specifikationer Fria fettsyror:.......... 2,0 % M.i.u (fukt och föroreningar):...... 0,02% Saponifieringsvärde:..............86 Jodtal: ................ 120 Smältpunkt (temperatur): ..........13,75° c TFM:...........................95% Specifik vikt @ 25°c:..0,915 Densitet (kg/m3) ...............920 Tändtemperatur (grad c) ...... 220...
Portfölj (10)
... för raffinering av biodiesel och animalisk olja. Lagring: Oljan bör förvaras på en sval och torr plats, skyddad från ljus. Specifikationer Fria fettsyror:.......... 2,0 % M.i.u (fukt och föroreningar):...... 0,02% Saponifieringsvärde:..............86 Jodtal: ................ 120 Smältpunkt c (temperatur): ..........13,75° c TFM:...........................95% Specifik vikt @ 25°c:..0,915 Densitet (kg/m3) ...............920 Flampunkt (grad c) ...... 220...
Italien, Sommacampagna
...Fått från ett raffinerat urval enligt den senaste teknologin för att bevara dess egenskaper. Utmärkt för en hälsosam och balanserad kost, idealisk för att göra majonnäs och för alla användningar i köket.