Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Center för urbenad skinka. Den har en rosa färg, en utmärkt smak, en djup arom och mjukt fett. Hantverksmässigt tillverkade bitar, låga i salt och med en mognad på mellan 24-30 månader. Tillverkningsprocess: Varmskärning, kylning, v-skärning, salting, naturlig torkning, lagring och urbening. Vikt: 1,600 kg Villkor för distribution och transport: Om den är vakuumförpackad vid en temperatur under 5ºC. För konsumtion rekommenderas en temperatur på 15º-18ºC. Tillverkningsprocess: Varmskärning, kylning, v-skärning, salting, naturlig torkning, lagring och urbening. Vikt: 1,600 kg...
Portfölj (43)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play