Tyskland, Wörrstadt
...Surdegen är en av världens äldsta degtyper. Redan för 4000 år sedan fermenterade egyptierna spannmålsgröt till surdeg för att göra luftiga flatbröd. Lecker’s ekologiska fullkorns-surdeg ger alla bland- och fullkornsbröd en utmärkt struktur och en fyllig, frisk smak. Och det finns en anledning till detta. • 100% rågfullkornsmjöl från kontrollerat ekologiskt jordbruk Ingredienser: Bioland RÅG-fullkornsmjöl* *= från kontrollerad ekologisk produktion Allergener: Gluten Vegetarisk: Ja Vegan: Ja...
Portfölj (41)
Frankrike, Saint-Omer
...Den Klassiska Panettone är den typiska traditionella Panettone. Vår Panettone har en dubbel jäsning på över 48 timmar, är tillverkad enbart med levande surdeg och är fylld med Sultana-russin och kandiserad apelsinskal. Degen är extremt luftig, smaken elegant men kraftfull. Vår klassiska panettone är en mycket rik panettone men extremt lättsmält tack vare den långa jäsningen och användningen av...
Portfölj (189)
Frankrike, Bayonne
...Den ekologiska baguetten är ett bröd tillverkat av certifierade ingredienser från ekologiskt jordbruk. Med en spetsig avslutning, en subtilt mjölig yta och en mycket framträdande knaprighet, är det ett bröd med mjuk skorpa som ändå behåller ett rustikt utseende. Inuti har brödet en krämig ton och hela smaken av blandningen av vetemjöl och surdeg. Ett bröd som utan tvekan tilltalar älskare av...
Portfölj (44)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play