Italien, Orbassano
...Färska äggtagliatelle är en långpastasort som är känd över hela världen för sin konsistens, smak och storlek. Den är synonym med emiliansk matlagning, är mycket mångsidig och kan användas i otaliga rätter. Den är idealisk med ragù (köttsås), svampsås eller tryffelsås, och är lika läcker med enkla tomatsåser.
Portfölj (21)
Vårt kök speglar traditionen och området som omger oss. I vår meny saknas aldrig cappelletti i buljong, tortelli, ugnsbakade pastarätter, stekar och kokta rätter som noggrant kryddas med dofterna från våra skogar (svamp och tryffel), samt ett brett utbud av pizzor för alla smaker. Restaurangen La Collina, som helt drivs av familjen, erbjuder typisk emiliansk matlagning. Vi är uppmärksamma på dem...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play