Estland, Tallinn
...Päronets frukt är både en delikatess och ett läkemedel. Den stödjer matsmältningssystemet, det kardiovaskulära systemet och till och med immunsystemet. Den kemiska sammansättningen Päronfrukter kännetecknas av ett högt innehåll av: socker, organiska syror (citronsyra, kaffe syra, borsyra, äppelsyra), tanniner, stärkelse, fiber, enzym, pektin, eterisk olja av, vitaminer: B1, C, A, PP, rutin, samt mineraler (såsom kalium, natrium, kalcium, fosfor, magnesium, järn, koppar, jod) och kinin. Fenoliska karboxylsyror, flavonoider, alkaloider och kväveföreningar har påträffats i päronblad.
Portfölj (10)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play