Italien, Misano Adriatico
...Caseificio Maremma producerar den läckra Pecorino Senese, en hel form på 1,3 kg av fårmjölksost gjord på fårmjölk från den toskanska regionen. Tack vare sin lagring erbjuder denna ost en unik och autentisk smak, perfekt att njuta av ensam eller att kombinera med charkuterier och vin.
Portfölj (200)
Frankrike, Esquiule
Ostbutiken BALAKA: https://www.fromages-fermiers.com lagrar och säljer endast gårdsostar av fårmjölk AOP Ossau Iraty. Dessa ostar kommer direkt från herdar i Baskien och bergen i Béarn. Vi lagrar och säljer även getostar. Ostbutiken BALAKA ligger i ESQUIULE, en liten baskisk by med 500 invånare, i Soule, mitt på landsbygden och i hjärtat av produktionsområdet för fårmjölksosten Ossau Iraty. Vi lag...
Portfölj (8)
Spanien, Malagón
...Pressad pastaost gjord på pastöriserad fårmjölk. Mjuk fårmjölksost Rocinante - Åldrad 7 dagar. Halvmogen fårmjölksost Rocinante - Åldrad 3 månader. Mogen fårmjölksost Rocinante - Åldrad 6 månader.
Portfölj (8)
Spanien, Badajoz
...100 % Manchego fårmjölksost, med en naturlig gulaktig skorpa, krämig, elfenbensfärgad, kännetecknas av sin goda arom och smak, finns i olika lagringsprofiler.
Portfölj (9)
VEGA MANCHA är det internationella varumärket för mejeriprodukterna som tillverkas av QUESOS VEGA SOTUELAMOS, CENTRAL QUESERA MONTESINOS och QUESERIA LAFUENTE. Vår traditionella fårmjölksostgård ligger i en liten by för herdar, inte långt från Albacete, i regionen La Mancha. Vår ost tillverkas med hjälp av gamla metoder som ger en speciell smak och kvalitet till denna ost som är gjord av 100 % lok...
Portfölj (10)
D'alma Mater är en ledande exportör av hantverksmässiga livsmedel från Portugal, som specialiserar sig på högkvalitativa, traditionella produkter från Serra da Estrela och Beiras-regionerna. Med ett åtagande att bevara arv och autentiska smaker erbjuder Dalma Mater ett urval av välkända produkter, inklusive Serra da Estrela-ost, lufttorkade skinkor och unika korvar som är skapade med precision och...
Frankrike, Hélette
... konserveringsmedel, och med naturliga skorpor: fårost AOP Ossau-Iraty med 12 månaders mognad, fårost AOP Ossau-Iraty med 12 månaders mognad på träplatta, fårost AOP Ossau-Iraty av råmjölk med 5 till 6 månaders mognad, fårost AOP Ossau-Iraty med 4 månaders mognad, Petit Agour-tommet av råmjölk med chili, baskisk komjölksost, komjölk-fårmjölksost, tegel av fårmjölk, fårmjölk med Espelette-chili, get-fårmjölksost, fårost AOP Ossau-Iraty av råmjölk med Espelette-chili, getost. Maison Agour erbjuder hela ostar, halva ostar, i portioner, skivade.
Frankrike, Roquefort
Grundat 1906, har familjeföretaget GABRIEL COULET överförts från generation till generation. Företaget producerar fårmjölksost, Roquefort, och erbjuder ett brett utbud av ostar. I en strävan efter kvalitet och hantverk följer ostarna en noggrant definierad tillverkningsprocess. Som bevis på kvalitet, tilldelas Roquefort GABRIEL COULET regelbundet medaljer vid franska och europeiska tävlingar.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play