Frankrike, Malataverne
... eftertraktade av gourmeter. Den svarta truffeln eller truffeln från Périgord, på latin Tuber melanosporum, finns endast i kalkhaltiga jordar på ett djup av 1 till 15 cm vid foten av så kallade truffelträd (ekar, hasselträd, lindar, bokar...). Den utvecklas på våren och växer från miaoût för att nå mognad flera månader senare. Den plockas då (man säger "cavée") med hjälp av, vanligtvis, en truffelhund, en gris eller flugor.
Portfölj (188)
Frankrike, Parnac
...Intensiv och komplex Cahors Detta djupt färgade vin är uttrycksfullt och harmoniskt; dess komplexa doft framkallar svarta vinbär, kryddor och rostad frukt. Köttigt och kraftfullt i munnen, dess sammetslika kvalitet är ett bevis på den perfekta behärskningen av teknikerna för lagring i ek. Aromer av svarta frukter, lakrits och choklad kompletterar vinets fulla uttryck. Servera dekantat (eller öppnat flera timmar i förväg) innan du njuter av det vid 15-16°. Föreslagen följeslagare: vilt foie gras, tryfflar, skogssvampar, tournedos, mjölkfött lamm.
Portfölj (4)
Vi presenterar RISTORANTE ITALIANO Di Sergio Crivelli, med färsk pasta, pizza, svarta tryfflar och charkuterier från Umbrien, risottor, escalopiner och hemlagade efterrätter, och för att avsluta en god IZZO-kaffe från Neapel och en hemlagad limoncello. Kocken Sergio Crivelli föddes i Spoleto, som är världskänt som ett gastronomiskt centrum, och har bott i Assisi, samt i flera italienska städer...
Spanien, Barcelona
... konkurrenskraftiga, eftersom vi ligger på en balanserad nivå där det du njuter av är värt mycket mer än vad du betalar. De iberiska grisarna från ibericosdelujo.com är djur som föds upp i extensiv uppfödning. Vad betyder detta? Det är så enkelt som att säga att de växte upp, levde och åt i fullständig frihet, njutande av dehesas, lågt liggande områden omgivna av ekar och korkekar, där de åt ekollon, tryfflar och gräs från fälten. Avkastningen och kvaliteten på skinkan från ibericosdelujo.com beror på de hektar som våra djur har tillgång till och den friska tillväxten under deras liv.
Italien, MONTAIONE
... exklusivitet. Företaget sysslar med bearbetning, marknadsföring och distribution av torkade svampar och tryfflar. Vi erbjuder utvalda, doftande och perfekta färska tryfflar varje säsong. Produktutbudet kompletteras med såser och patéer med tryffel och svamp, aromatiserade oljor, pecorino med tryffel, tagliatelle med tryffel, tryffelchokladkräm, hantverksmässiga köttsåser, dehydratiserade kryddor, torkade svampar och torkade tomater. Våra produkter är utan konserveringsmedel eller färgämnen, med råvaror som uteslutande kommer från Italien.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play