Frankrike, Lyon
Tre matälskare och naturälskare, Thomas, Thibault och Andréa, har skapat JOKO. Deras ambition är att värdera det franska viltköttet och det svarta Bigorre-grisköttet AOP genom att använda korta distributionskedjor. De erbjuder naturliga kvalitetsprodukter genom autentiska och innovativa recept, samtidigt som de bekämpar matsvinn kopplat till jakt. Deras mål är att göra exceptionella produkter från...
Portfölj (40)
Frankrike, Brue Auriac
...VINIFIKATION: Rationell vinodling Kall förfermentativ maceration, Fermentering vid 18°C Fermentering och lagring på jäst i ekfat (228 L) av 30% av blandningen (8 månader) Lagring på jäst i tank av 70% av blandningen (5 månader) SMAKNOTER: Nosen uttrycker läckra noter av konfiterade citroner och exotiska frukter, ananas och mango, och utvecklas sedan mot mer mineraliska och delikat kryddiga noter...
Portfölj (7)
Frankrike, Le Lauzet Ubaye
... är inte särskilt söta för att undvika en sirapsliknande känsla i munnen. Sockret fungerar som aromatisk bas. Vi använder ekologiska citroner (gula och gröna) för tillverkningen av limoncello. Vi har OGP-certifiering för Génépy des Alpes. Vi erbjuder specifika sortiment för Storsäljare och två sortiment "Epicerie fine & caves" (modern och tradition), samt för RHF. Vi kan också erbjuda anpassningsbara och skräddarsydda spritdrycker och produkter. Observera: överdriven alkoholkonsumtion är farlig för hälsan. Konsumera med måtta.
Portfölj (41)
Frankrike, Montélimar
... citroner från Menton tillsammans med La Cour d’Orgères, och ett sista med canelés från Bordeaux med Baillardran. Ett arrangérum som lyfter fram den vita rommen Halto använder en typisk AOC jordbruksrom från Martinique för sina recept. Macerationstiderna är noggrant definierade så att varje ingrediens framhäver de olika aromerna i rommen. Mycket lätt sötad, utan färgämnen eller artificiella aromer...
Frankrike, Rochefort-En-Yvelines
FRANCE FOOD, handelsnamnet FRANCE FRAISE, är specialiserat på distribution av färsk eller fryst frukt, hela eller förskurna, i fryst puré. FRANCE FOOD möter behoven hos bagerilaboratorier. FRANCE FOOD erbjuder: jordgubbar, kiwifrukter, rabarber, aprikoser, äpplen, plommon, vinbär, ananas, citroner, alla typer av bär. Besök vår webbplats för mer information. FRANCE FOOD har sitt huvudkontor i...
Frankrike, Jean Moulin
... - HDPE - PP - LDPE - LLDPE - Granulat - Begagnade bildäck - Konserverad sardinfisk - Vit sprit - Rostfritt stål - Mikrovågsugn - Ekologisk honung till salu - Moppspann till salu - Urea 46%, NPK-blå gödsel - Begagnad container till salu - Mångsidig tändare - Traktor till salu - Begagnade grävmaskiner till salu - Paraffinvax - Färska citroner och färsk lime - Färsk och torkad vitlök - Frysta pommes frites/Färska potatisar - Vitpeppar och pulver - Svartpeppar och pulver - Kanelstänger - Färsk lök - Färsk ingefära - Transparent PE-förpackning - Stretchfilm - Träflis och träspån...
Frankrike, Mougins
Grossist av provensalska specialiteter i 25 år. Konserver och förpackningar för detaljhandel. Tillverkade i Provence, utan konserveringsmedel. Svart tapenade, grön tapenade med basilika, auberginekaviar, kronärtskocksdelikatess, anchoïade, basilika-pistou från Provence, delikatess av soltorkade tomater, sardiner med konfiterade citroner, thonade med soltorkade tomater, soltorkade tomater i olja...
Portfölj (10)
Frankrike, Rungis Cedex
...Specialist på sommarfrukter, citrusfrukter. Allmän inom frukter. Produkter "Meseguer": Clementiner och Llusar-apelsiner, Tas bonita- och Idol-citroner, Anabella-druvor, Revelation-avokado, persikor, nektariner, Anabella-aprikoser, pomelos. Tjänster i Rungis: Leveranser, spårbarhet av produkter.
Frankrike, La Seyne Sur Mer
Le Bio d’ Olivier är den första producenten av ekologisk svart vitlök i Frankrike och i Var! Vi ligger i regionen PACA. Alla våra produkter kommer från ekologiskt jordbruk, vårt företag ligger i La Seyne-sur-Mer. Vi har även andra produkter såsom konserverade citroner, oliver, tapenade, olivolja, kapris, ekologiska schalottenlökar... Jag inbjuder er att kontakta oss för att upptäcka hela vårt produktsortiment eller för att konsultera vår katalog.
Frankrike, RUNGIS CEDEX
...kakifrukter, fikon, granatäpplen, aprikoser, plommon, etc... Våra specialiteter: bananer, clementiner, citroner, apelsiner, grapefrukt, ananas, avokado.. Banagrumes är också erkänd för säsongsfrukter och utanför säsong hos många specialister och distributörer. Bananer: Som bananmognare från ursprunget representerar Banagrumes 1% av den franska konsumtionen med 5000 ton per år som huvudsakligen importeras från de bästa karibiska odlingsområdena.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play