Frankrike, Besancon
...I KÖKET Passar bra med: Gurkmeja, vitlök, ingefära, kanel, timjan, oregano och anis. Det passar mycket bra med fisk, lamm, kyckling, men också med grönsaker, såser och soppor. FÖRDELAR Kummin är en effektiv krydda för att förebygga och lindra de flesta problem relaterade till matsmältningen. Den ökar frisättningen av matsmältningsproteiner i munnen, magen och tunntarmen för att få en mer...
Portfölj (28)
Frankrike, Arras
...Känd som jordnöt, är arachiden en årlig baljväxt. Den kan konsumeras rå, rostad, kokt, mald till smör eller pressad till olja; jordnötssmör är mycket populärt i soppor och såser. Våra jordnötter packas vanligtvis i 25 kg förpackningar. Kontakta oss för att få en offert.
Portfölj (3)
Frankrike, St Pol De Leon
...Rik på antioxidanter, vitamin B, järn, magnesium, fosfor och kalium Underlättar matsmältningen. Främjar sänkning av blodsockret och sänker kolesterolnivåerna. Konsumtion: kokt, den köttiga delen av bladen samt hjärtat utan halm avnjuts med såser eller vinägrett.
Portfölj (3)
Frankrike, Paris
... plantainbananen är många. Musa paradisiaca är faktiskt en frukt som konsumeras som en grönsak, eftersom dess smak ligger närmare en sötpotatis än en banan. Den kan kokas, friteras eller stekas. Det är också möjligt att behålla skalet för att baka den i ugnen. Plantainbananen används särskilt för att komplettera kötträtter, kyckling, fisk, men också curryrätter, starka såser och kokosmjölk...
Portfölj (9)
Frankrike, Plaisir
...0.023 l/rev – 0.246 l/rev www.realaxpumps.com Toppapplikationer Slam, kalkmjölk, murbruk, utgång från filterpress, slam, karbonater, kaolin etc... Färg, lim, bläck, latex, pigment, hartser, oljor, rengöringsmedel, syror, peroxider etc. Tillsatser, aromer, viner, såser, sylt, ägg, vätskor, majonnäs, fruktjuice etc. Datablad Leverantör: realax...
Portfölj (15)
Frankrike, Saint Christol De Rodières
...Ingredienser: - 99,8 % ekologisk rödvinsvinäger - 0,2 % naturlig schalottenlökssmak Serveringsförslag: Salladsdressing, marinader, såser. Denna produkt finns också i flaska om 25 cl, i bulk om 3-5-10 liter och i fat om 220 liter.
Portfölj (132)
Frankrike, Paris
Portfölj (1)
Frankrike, Le Creusot
Hej, vi är importör-exportör av produkter som solrosolja, vin, charkuterier och kött, alkoholfria drycker och alkoholhaltiga drycker, samt produkter för livsmedelsbutiker och stormarknader. Om ni har specifika önskemål, så hittar vi de önskade produkterna åt er. Tveka inte att kontakta oss för mer information.
Portfölj (2)
Frankrike, Villefranche
... egenskaper gör den lämplig för soppor, såser och feta livsmedel. Den skyddar matens smak samtidigt som den säkerställer att det inte sker några läckor eller spill under leveransen, vilket erbjuder betydande fördelar för hygien och säker livsmedelstransport.
Portfölj (1)
Frankrike, Morrières Les Avignon
... tryffel, konserverad tryffel eller tryffel i glas (hela, skivor, skal...) samt tryffelprodukter som oljor, såser och kryddor, snacks (chips, cashewnötter...) och pålägg (tartuffenade...). Företaget är verksamt på alla marknader i Frankrike och på export med sina varumärken La belle truffe för dagligvaruhandeln, la cave à truffe för marknaden för delikatessbutiker, Truffières de Rabasse Recettes de...
Frankrike, Fosses
... hantverksbageri som anpassar sig efter deras behov och kreativitet - Deras såser är inte industriella utan görs på plats - De stoltserar med sin resa genom att integrera grunderna i sitt koncept: street food När det kommer till service: snabbhet och kvalitet på bemötandet är ledord. Allt görs för att man inte ska känna sig som i en snabbmatsrestaurang utan snarare som i en restaurang. Anställda är...
Frankrike, Vallieres
Familjeföretag: Thomas Le Prince är producent av äpplen, päron, körsbär och hallon i Vallières i hjärtat av Savoie. Han får hjälp av sina två söner. Specialist på frukt i över 20 år Kunskap: - odling i hållbart jordbruk och ekologiskt, - lagring AC ULO och förpackning av frukt - produktion av ekologisk fruktjuice, - tillverkning av fruktpuréer och såser, - tillverkning av ekologiska hantverksmarmelader - lagring av frysta frukter.
Portfölj (3)
Frankrike, Vincennes
MAISON ANETH, baserad i Vincennes, är ett varumärke för ekologiska grönsaksburkar som grundades 2021. Mélissa, grundaren, tillverkar hantverksmässiga konserver i samarbete med lokala producenter och erbjuder: - ekologiska Pickles: grönsaker inlagda i en söt-syrlig lag - ekologiska Chutneys: söta och salta såser baserade på grönsaker Konceptet är att skapa hälsosamma, läckra och ekologiska...
Portfölj (5)
Frankrike, Baixas
Sedan 2010 har vårt företag EURL ID BIO specialiserat sig på urval, import och försäljning av ekologiska livsmedel. Från Indien, Frankrike, Spanien och Grekland erbjuder vi basmatiris, kryddor, te, aromatiska örter och olivolja. Vi har också en verksamhet för hantverksmässig bearbetning och erbjuder vegetariska delikatesser, currypasta, gammaldags senap och såser. Vi har skapat vårt eget märke av...
... är att hjälpa er att förhöja era rätter och överraska era gäster med våra produkter, oavsett om ni är nybörjare eller inte. Vårt sortiment inkluderar buljonger och soppor, kryddor och såser, drycker, desserter, bröd och frön, och till och med ekologiska produkter. Vi erbjuder också regionala erbjudanden med vår trio Baeckeoffe, surkål och kumminfrön. Vi väljer kvalitetsprodukter och erbjuder en...
Frankrike, Gennevilliers
Grundat 2015, är SENEAFOOD den ledande industriella importören av exotiska afrikanska produkter. Vår specialitet: chilipasta och kryddiga såser med olika smaktoner, exotiska frukter som ananas, papaya, mango, kokosnöt, men också andra fruktsorter som madd, bissap, bouye och moringa. Vi producerar även glutenfria produkter baserade på hirs: tiakri (dégué), sankhal, thiére och fonio. Vår...
Portfölj (9)
Frankrike, Layrac
... utforma skräddarsydda lösningar med hög mervärde för våra kunder. INNOVI arbetar med nya koncept, produkter eller processer. Vi stödjer era utvecklingar inom områdena formulering, tillverkning och förpackning inom följande områden: - Kosmetiska produkter - Kosttillskott - Livsmedel (såser och marinader) - Biobaserade material (termoplastfilm, injektion, formning, extrudering, blåsing) - Produkter avsedda för växter och odlingar...
Företag specialiserat på nationell distribution av frysta produkter för snabbmatsbranschen. Grossist- och detaljförsäljning av frysta produkter såsom fryst kebabkött, frysta pommes frites samt olika såser och alkoholfri dryck.
Frankrike, Charmes-Sur-Rhône
Produktionsenheten ANTARTIC II INGREDIENS grundades 2002 för att leverera teknologiska blandningar till livsmedelsindustrin: beläggningar, inläggningar (inlagda produkter, kokt charkuterier, rå charkuterier, torkad charkuterier), geléer, marinader, såser och såsbaser, aromer, snacksaromer, naturliga aromer, kryddblandningar för korv och merguez, kulinariska hjälpmedel, etniska produkter och ett...
Frankrike, Antibes
...tryffelbrut, tryffelsalt och olika såser och pålägg förhöjda av våra egna tryfflar. En garanti för kvalitet och spårbarhet. Produkter som vi tillverkar lokalt i vår verkstad för att perfekt komplettera alla dina måltider och gastronomiska förberedelser.
Frankrike, Ustaritz
...Grundad 1996, är Maison du Piment specialiserad på produktion av högkvalitativ Piment d’Espelette AOC AOP. Förutom Piment d'Espelette-pulver producerar och marknadsför Maison du Piment även Piment d'Espelette AOC AOP-rep, oljor, vinäger och senap med Piment d'Espelette, salter med Piment d'Espelette, såser med Piment d'Espelette och baskiska tapas med Piment d'Espelette. Maison du Piment säljer sina specialiteter baserade på Piment d'Espelette i Frankrike och på export.
Frankrike, Aix En Provence
DARVAUX GASTRONOMIE PROVENÇALE är ett familjeföretag, grundat 1957. Företaget har byggt sitt rykte på tillverkningen av det gamla provensalska receptet för Terrine de Grive. Andra unika recept samt specialiteter från sydöstra Frankrike har bidragit till den nuvarande produktlinjen och företagets utveckling. Specialiteterna från sydöstra Frankrike utgör vår produktlinje: provensalska terriner, gamla terriner, färdigrätter i glasburkar, såser, fruktdesserter.
Frankrike, Carpentras
...I Provence, i Carpentras, har Guintrand producerat konserver av frukter och grönsaker från de regionala jordbruksområdena i över hundratjugo år. De frukter och grönsaker som används i vår produktion är alla av regionalt ursprung, från jordbruksområdena i Provence och Rhône-dalen. De främsta produkterna från Guintrand: tomatkonserver, fruktkonserver, grönsakskonserver, provensalska maträtter, såser, liten spelt ... osv. Företaget tilldelades statens märkning "Entreprise du Patrimoine Vivant" år 2020.
Portfölj (2)
Frankrike, Longessaigne
... erbjuds är avsedda att möta dina olika mål från viktökning till förbättrad uthållighet och viktminskning. Förutom försäljning av livsmedelsprodukter (proteinstänger, såser och lågkalorikryddor). En onlinebutik dedikerad till fitness, muskelbyggande, skönhet och hälsa som erbjuder kosttillskott, utrustning, material, kläder och tillbehör av fransk kvalitet. Skapad av en entusiast för entusiaster.
Frankrike, Montredon Labessonnie
En regional konserveringsfabrik belägen i Tarn vid foten av Languedoc-parken, jag tillverkar i mitt laboratorium naturliga steriliserade såser med etiketten: SUD DE FRANCE; men också marinader och naturliga såsbaser utan gluten, som även är tillgängliga för vegetarianer. Jag tillverkar också smaksatta senap, samt steriliserad vitlök och schalottenlök. Vårt företag skapar även såser och kryddor på...
Frankrike, St Cezaire Sur Siagne
Aromatech designar, producerar och marknadsför livsmedelsaromer. Vi erbjuder aromer i form av vätskor, liposolubla och hydrosolubla, pulver, pastör och emulsioner. Våra aromer kan användas för alla typer av livsmedelsprodukter: alkoholfri dryck, alkoholhaltiga drycker, mejeriprodukter, dietprodukter, småkakor, bakverk, konfektyr, djurfoder, färdigrätter, soppor, charkuterier, skaldjursprodukter, såser, marinader osv.
Frankrike, Aiguilhe
... från Velay), kalv från Velay och Forez, fin fet från Mézenc, gris från Haute-Loire. Kalvhuvud, grisfötter, maouche lozérienne, potée auvergnate, kyckling i gryta, blanquette de veau. Sortiment av traditionella franska såser, gribichesås, meurettesås, ravigotesås, grön sås, madeira-sås, diablesås, aioli. Sortiment av örtpestos, björnlökspesto, nässelpesto. Sosse, gravy-sås, produkt från Frankrike, traditionell fransk matlagning tillagad av en kock. Arbetet utförs på uppdrag.
Frankrike, Strasbourg
...Francesca är det italienska snabbmatsmärket av hög kvalitet. Vårt koncept möter konsumenternas behov under hela dagen. För balanserade och hälsosamma måltider, anpassade till alla budgetar, består vårt breda utbud av italienska produkter av pasta, sallader, varma rätter, smörgåsar, antipasti, desserter, kaffe… Den italienska pastan av durumvete, kokt "al dente", serveras med läckra färska såser...
Frankrike, Courville Sur Eure
... är kapabla att dosera produkter med mycket varierande egenskaper. Yoghurt, kvarg och färsk grädde, smältost och ostspecialiteter, desserter, andra bredbara produkter, karamell, honung, fruktsåser, sylt, kompott. NOVA producerar också en serie semi-automatiska och automatiska maskiner för växtskyddsprodukter, kemikalier, kosmetika och produkter som: mejeriprodukter, produkter baserade på frukt och grönsaker, såser, drycker.
Frankrike, Falaise
Som en viktig aktör inom livsmedelsindustrin stödjer Doselec er i era industriella projekt genom att erbjuda all sin expertis inom hantering av livsmedelsprojekt. Doselec är specialisten på linjära och roterande maskiner för glasburkar, plast, aluminium, kartong, jord... Doselec tillverkar alla typer av doseringsmaskiner (flödesmätare, volymetriska, topping, såser, fruktpumpar, munstycken, specifika....)...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play