Frankrike, Castelnaudary
...Enligt det traditionella receptet skapar Maison Rivière en generös och läcker cassoulet, i linje med regionen och dess invånare. Mjuka bönor som sjudits i en buljong av färska grönsaker kompletteras med confiterade gåsvingar och Toulouse-korv som tillverkas i våra verkstäder med fläskkött av fransk ursprung.
Portfölj (56)
Frankrike, Castelnaudary
... hämta Corbières eller Minervois att servera till. Detta är den kungliga rätten från Castelnaudary, som har sitt ursprung i den lokala traditionen. Den har fått sitt namn efter den behållare där den sjuder: cassole. Legenden: Cassoulet föddes under en belägring där chaurierna (invånarna i Castelnaudary) var martyrer under medeltiden. På grund av bristen på mat samlade de ihop och tillagade alla de sista livsmedel de hade kvar, vilket gav upphov till den berömda cassoulet från Castelnaudary.
Portfölj (37)
Frankrike, Brive La Gaillarde
...För att njuta av en läcker varm rätt från Corrèze, finns det inget som slår en god cassoulet! 800 g burk...
Portfölj (71)
...Vi erbjuder utöver våra gåslever en bred variation av färdigrätter. Våra färdigrätter är varierande och representerar hantverket från vår region, sydvästra Frankrike. Att upptäcka: Alicuit, confiterad anka, solig höns, cassoulet med confiterade ankklor, hane i vin, salmis av duva...
Portfölj (4)
Frankrike, Lyon
...Ikonisk för Sydvästra Frankrike, vår cassoulet är gjord på IGP Label Rouge Tarbais-bönor, svart gris från Bigorre korv och svart gris från Bigorre buk för att framhäva alla smaker.
Portfölj (40)
Frankrike, Geispolsheim-Gare
...4 Glasburkar WECK Corolle® 2700 ml med glaslock och tätningar (klämmor ingår ej) Kapacitet i ml: 2700 Öppningsdiameter i mm: 100 Höjd i mm: 242 För indikativ vikt i gram: 2280 Tätningar och lock ingår. Klämmor ingår ej. Idealisk för stora soppor eller tillagade rätter (surkål, cassoulet, etc...).
Portfölj (48)
Frankrike, Gagnac Sur Garonne
Bulle de créateurs är ett företag i regionen Toulouse som grundades 2019 av två Mam 'preneur. Som ett mångsidigt företag har vi kapacitet att möta många förfrågningar inom mycket varierande sektorer såsom småbarn, temagåvor, modeaccessoarer och smycken samt inredning. Våra produkter tillverkas i vår verkstad belägen i norra Toulouse. Vi framhäver värdena av hantverk, made in France och ekolo...
Portfölj (38)
Frankrike, Roubia
...delikat, sammetslen, subtila noter av svart tryffel, noter av björnbär, noter av rostat bröd, generösa tränoter, fina tanniner, precisa tanniner, rund, lätt mineralisk, strukturerad kropp, lång eftersmak. Mat- och vinparningar Röda såser, Cassoulet Serveringstemperatur: 8° - 10° Färg: Röd Druvsort: Grenache, Syrah Alkoholhalt: 14,5% Volym: 75 cl (Flaska)...
Portfölj (28)
Frankrike, Gourdon
La Maison GODARD är specialiserat på tillverkning av gåslever och lokala produkter från sydvästra Frankrike. Företaget erbjuder ett brett utbud av exceptionell gåslever, gåslever i duk, med fikon samt färdigrätter som anka confit eller cassoulet.
Frankrike, CASTELNAUDARY Cedex
I hjärtat av Languedoc och Catharlandet, i Castelnaudary, i Aude, tillverkar SODICAS CONSERVERIE under varumärket Audary det bästa av traditionell mat från sydvästra Frankrike för din njutning. Cassoulet, confiterade rätter, färdigrätter, patéer, skinkben, gåslever – alla dessa produkter väcker tankar om att leva gott och äta gott. Våra lokala produkter och våra traditionella recept blir allt mer uppskattade av konsumenterna.
Frankrike, Gourdon
Företaget VALETTE är specialiserat på produktion och försäljning av foie gras och svart tryffel från Périgord sedan 1920. VALETTE FOIE GRAS är ett familjeföretag som säljer autentiska och lokala rätter. Vi lagar dessa produkter generöst och erbjuder dem även i typiska färdigrätter från sydvästra Frankrike, som cassoulet. Vi distribuerar våra produkter i Frankrike och på export.
Frankrike, Objat
... lever, flöjt av magret med lever, pâté med kastanjer och lever - Tillagade rätter: anka paupiettes med lever, fyllda kål med lever, anka sauté med kantareller, cassoulet med confiterad anka, confiterad anka, confiterad gås, tillagade kantareller - Regionala pâtéer: corrézien pâté, pâté med plommon och lever, skogsterin, terrin med 2 oliver och lever - Rökta magret, anka och gås gizzards, blandad sallad - Presentlådor och skräddarsydda företagsgåvor - Tillverkning av konserver enligt ditt recept med personlig etikettering.
Portfölj (7)
Frankrike, La Chapelle Aubareil
I över trettio år har vi varit hantverkare och tillverkare av gås- och anklägg samt kastanjer i Dordogne. Våra konserver tillverkas på plats, enligt de traditionella recepten från Périgord. Konserveriet är av mänsklig storlek. Fågellever och färdigrätter (cassoulet, confit, civet...) förbereds med omsorg och får största uppmärksamhet genom hela tillverkningskedjan. Vårt laboratorium är godkänt enligt europeiska normer och HACCP. De värderingar vi står för är gästfrihet, gastronomi, tradition och kvalitet.
Frankrike, Saint-Jean-Le-Vieux
... Espelette-peppar, lantpaté, rillettes, hure, baskisk blodkorv, confiterade korvar och confit av Ibaïona-fläsk) och vilt (terriner av hare, terriner av vildsvin och salmis av palombe). Slutligen producerar charkuteriet Mayté oumbärliga baskiska recept som axoa, piperade och baskiska trippar samt recept som cassoulet eller boeuf bourguignon.
Frankrike, Revel
Två steg från Castelnaudary, huvudstaden för Cassoulet, har Revelois i över ett halvt sekel tillagat recept som ärvts från traditionerna och hantverkskunskaperna i Chaurien i Lauragais-regionen. Revelois handlar framför allt om historien om André MOREL, lärling till slaktare i Castelnaudary, som i början av 80-talet, passionerad av sitt arbete och med viljan att tillfredsställa smaklökar, snabbt...
Frankrike, Badefols Sur Dordogne
Domaine de la Barbe, även kallad Foie Gras Kuster, producerar anka- och gåslever. Domaine erbjuder lever utan tillsatser eller kemiska konserveringsmedel. Domen säljer också specialiteter med foie gras, patéer, rillettes, grattons, confit, gizzards, konfiterade specialiteter, torkad magret samt färdigrätter som cassoulet Périgourdin. Som förädlare av nötter och torkad frukt säljer domen även ekologiska gårds- och hantverksprodukter (valnötskräm, valnöts senap, fikon- och valnötsmarmelad, etc). Domaine de la Barbe garanterar hälsosamma, kvalitativa och smakrika produkter.
Frankrike, Beaumont De Lomagne
Det är kärleken till hantverket och seriösiteten som har lett en liten charkuteributik i Beaumont, grundad 1888 och ledd av Antoine Micouleau, att bli La Maison Micouleau, en hantverkskonservering. Sedan dess har vi överfört våra recept från far till son. I hjärtat av vårt land, Lomagne, ger vi ordet terroir all sin smak. Våra foie gras, confiterade rätter, cassoulet och andra typiska rätter...
Frankrike, Lanzac
... ankrilletter och patéer baserade på foie gras, samt specialiteter som confit av anka med apelsin och cassoulet Lanzaguais. La Ferme de Grezelade har också ett brett utbud av regionala produktpaket. Produkter säljs i våra egna butiker, delikatessbutiker och restauranger. Ett anslutet konferensrum samt en matsal är under konstruktion för år 2016.
Frankrike, Laguiole
DROSERA GOURMANDE är ett företag som specialiserar sig på hantverksmässig tillverkning av regionala livsmedelsspecialiteter. DROSERA GOURMANDE producerar därmed många livsmedel baserade på anka, såsom foie gras, block av foie gras, mousse av foie gras, gizzards, confit, anklår, etc. Företaget erbjuder även tripoux, korvar, pâtéer, fritons, cassoulet, galantiner, terriner för aperitif och terriner av vilt.
Portfölj (2)
Frankrike, Montaut
... från Aquitaine, cassoulet, daube, etc. Maison är känd för sin kvalitet (certifiering IGP LANDES och SUD-OUEST, Label Rouge) och sitt rykte. Den marknadsför sina produkter i Frankrike och på export via delikatessbutiker, vinhandlare, livsmedelsbutiker, restauratörer och catering.
Frankrike, Narbonne
... professionalism, och erbjuder en läcker traditionell matlagning, baserad på lokala recept med medelhavsinspiration samt viner från regionen. Denna cateringfirma har också en butik där du hittar ett stort urval av dagens rätter, grönsaker och förrätter, samt delikatessprodukter och regionala viner. De erbjuder olika rätter för avhämtning: paella, gardiane, zarzuella, couscous, bourride, tapas, cassoulet, bouillabaisse. För företag i Aude (11) levererar Traiteur del Païs läckra matlådor, med priser som sträcker sig från 10,80 € till 17,20 €.
Frankrike, Hagetmau
Sedan 1929 har företaget BESSE FOIE GRAS specialiserat sig på produktion och försäljning av foie gras. Företaget erbjuder halvkokta foie gras, anka foie gras, gås foie gras och specialiteter med foie gras. Det erbjuder också terriner, patéer, confiterad anka, cassoulet från Landes samt delikatesslådor för företagskommittéer.
Frankrike, Cahors
SUDREAU är ett företag som specialiserar sig på produktion och försäljning av foie gras, anklår, inälvor, ankrillettes, ankkonfit och typiska rätter från sydvästra Frankrike, såsom Coq au Vin från Cahors eller cassoulet.
Frankrike, Les Aldudes
Företaget PIERRE OTEIZA producerar regionala livsmedel. Vi erbjuder skinkor, bukspott, bröstfiléer, korvar, chorizo, garbures, soppor, gåslever, rillettes, patéer, konserver, cassoulet, ostar och vin. Vi distribuerar våra produkter i Frankrike och för export.
Frankrike, Toulouse
Med en moderniserad tillverkningsanläggning vid dörrarna till Toulouse, behåller det familjeägda företaget SAS SAMARAN en verklig traditionell hantverksskicklighet kombinerad med en normerad och allt mer kontrollerad miljö. Produkterna tillagas alltid på ett hantverksmässigt sätt och de olika recepten på patéer, konserver, terriner, cassoulet med ankkonfiter... inspireras av det regionala köket...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play