Frankrike, Torcy Le Petit
Företaget är 100% franskt och baserat i Champagne. Millbäker designar och tillverkar ingredienslösningar för professionella inom bageri och positionerar sig som en expert inom spannmål-mjöl-bröd kedjan. Vårt mål: att avslöja potentialen och de smakliga, näringsmässiga och teknologiska rikedomarna hos varje ingrediens. Upptäck ett brett utbud av produkter dedikerade till BVP: mjölkorrigerare, förbä...
Portfölj (18)
Frankrike, Vaulx Milieu
...Förbättra befintlig utrustning genom att integrera våra infraröda sändare, med en positiv inverkan på produktivitet, kvalitet och energibesparingar. TORKTUNNAR OCH MIXADE UGNAR För att baka, grilla, steka, markera: Kakor, Bröd, Bullar, Rostad bröd, Pizza, Pannkakor, Pommes frites, Chips, Cerealier, Maränger… UTRUSTNING FÖR INTEGRATION AV BRÄNNARE Fritöser Vattenkokare Kafferostning Stekpannor Avkontaminering av ostskorper...
Portfölj (10)
Frankrike, Floirac
... kommer att åtföljas av den naturliga tvålen Cerealier. För att behålla en vacker solbränna är regelbunden peeling nödvändig. Tvålen Cerealier ger en lätt exfoliering tack vare sina sesamfrön och havreflingor, fint malda. Den gör det möjligt för dig att utföra en lätt peeling varje dag i duschen. Ansikte och kropp. Såld utan tvålhållare. Vikt av schampot: 60g Vikt av tvålen: 100g Förvaras på en torr plats mellan användningarna. Inslagna i fröpapper.
Portfölj (25)
Frankrike, Guilherand-Granges
...Bariatrix Europe har etablerat sig som en verklig leverantör av snacks genom att utveckla ett komplett sortiment av proteinrika snacks för användning på språng. Vi hjälper gärna till med design och tillverkning av dina vitmärkes proteinrika snacks (cerealier, granola, bageriprodukter).
Portfölj (10)
Frankrike, Ivry Sur Seine
...Utifrån det franska bagerihantverket är bröden i Délifrance's Le Pain Héritage-sortiment bakade i en stenugn som ger dem en färsk inkråm och en oemotståndligt krispig skorpa. Sortimentet inkluderar delningsbröd, smörgåsbröd och individuella bröd och finns i tre unika och läckra recept: Cerealier (med sina fruktiga och rostade toner samt krispigheten från sina spannmålsfrön), Poolish (med delikata aromer av spannmål och söt mandel) och Surdeg (med mer framträdande toner: en lätt syra, toner av råg och surdeg).
Frankrike, Labeuvrière
Utifrån det franska bagerihantverket är bröden i serien Le Pain Héritage från Délifrance bakade i en stenugn som ger dem en färsk inkråm och en oemotståndligt krispig skorpa. Serien inkluderar delningsbröd, smörgåsbröd och individuella bröd och finns i tre unika och läckra recept: Cerealier (med sina fruktiga och rostade toner samt krispigheten från sina spannmålsfrön), Poolish (med delikata aromer av spannmål och söt mandel) och Surdeg (med mer framträdande toner: en lätt syra, toner av råg och surdeg).
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play