...Mjölk väcker barndomsminnen. De föreslagna tonerna gör det möjligt för dig att täcka ett brett spektrum av eftertraktade smaker kring de två huvudteman som är färsk mjölk och kondenserad mjölk.
Portfölj (86)
... och blodapelsiner samt citroner och lime. Användning: Vi föreslår att ni njuter av våra torkade frukter under en vandring, en utflykt, som mellanmål eller som ett snacks. Ni kan också skära dem i små bitar för att naturligt smaksätta era bakverk. De torkade frukterna kan också användas för att naturligt söta era teer, infusioner eller yoghurts. Vissa använder dem också för att smaksätta hemmagjord rom, cocktails, infusioner eller till och med champagne. Vikt: 100g, 250g, 400g...
Portfölj (45)
Frankrike, Arengosse
...Färgämne: en aning naturligt gult färgämne (E100). Förpackning: PET-burk på 200 g för att bevara produktens färskhet och smak. Användning: Perfekt för att söta dina varma drycker, smaksätta dina bakverk, eller helt enkelt strö över färsk frukt eller yoghurt för en söt och läcker touch. Referens:SUCRE0026B...
Portfölj (200)
Frankrike, Talant
...ingredienser och reglering. Den andra delen är ägnad åt recepten, månad för månad och säsong för säsong. Följ med genom sidorna för att hitta receptet på galette des rois med choklad- och kolaglass, ett påskägg med kokos, svart skogseclair, färsk jordgubbsclair, Marinière-glassstubbe med körsbär... Referens: BEL46 I lager: 3 Produkter Dimensioner: 384 Sidor Språk: Franska...
Portfölj (192)
Frankrike, Bayonne
...Gourmetbaguetten andalou är ett bröd med gyllene skorpa och mjukt mjöl. Dess vita, homogena och svampiga inre gör det till ett bröd som passar till alla livsmedel, vare sig det är i vardagsrätter, smörgåsar eller toast till frukost. När den är gräddad förblir den färsk hela dagen. REF:P121B EAN-13:8436017106831 EAN-14:18436017106838 VIKT FÖRE GRÄDDNING (G):120 g VIKT EFTER GRÄDDNING:100 g LÄNGD...
Portfölj (44)
Frankrike, Ploërmel Cedex
...Motsvarar 33 äggvitor per kg. Patisserieäggvitan används i tillverkningen av maränger, macarons, mousser, bakverk... En produkt gjord av ägg som lagts i Frankrike. Flaska på 1 kg, 2 kg eller 5 kg.
Portfölj (52)
Frankrike, Puyricard
... många. Perfekta med yoghurt, glass och som fyllning i bakverk samt för att bre på crêpes, brioche, våfflor, bröd... Sylt av mjölk Mejerispecialitet, en krämig blandning av färsk mjölk och socker med en fin smak av mjölkkaramell. Mycket låg fetthalt och hög kalciumhalt. Karamellkräm med havssalt från Camargue Frestande... och njutningen är i nivå med frestelsen! I en glasbehållare, som topping på en...
Portfölj (48)
Frankrike, Gennevilliers
...Det är solen som har ett möte vid bordet för din frukost tack vare denna sylt som är tillverkad av de bästa ananasvarianterna, utvalda för sina smakliga egenskaper och direkt från små producenter. Det är en traditionell hantverksproduktion som skapats exklusivt för Seneafood. Innehåller 30% mindre socker än en klassisk sylt. Sylt gjord med 60% färsk frukt. Dominant smak: Lätt kryddig med en aning ingefära. Textur: Slät sylt. Smakråd: På bröd, bakverk, yoghurt eller kvarg, bakverk. Ingredienser: Ananas 40%, socker 40%, ingefära 20%.
Portfölj (9)
Frankrike, Saint-Berthevin
... - Fågelprodukter - Frilandskyckling - Coquelet - Vaktel - Påfågel - Kanin - Anka (hel, andbröst, filé, vinge, lår ...) - Fetteranka (magret, foie gras) - Kalkon - Kalkondelar - Kalkonprodukter - Kebab - Charkuterier - Duva - Vilt - Bakverk / Bröd - Smör - ...
Frankrike, Besse-Sur-Braye
... lätt industrialiserbara förpackningar för applikationer under modifierad atmosfär. För behoven inom färsk och fryst bakverk svarar vårt sortiment av lådor mot kraven på industrialisering, mekaniskt skydd och bevarande (gasbarriär) av produkten. PLASTOLOIR innebär också en ständig strävan efter nya former och funktioner inom förpackningar som utmanar etablerade normer: nya öppnings-/stängningssystem, ergonomi i former...
Frankrike, Agen Cedex 9
...maträtter, mejeriprodukter, bakverk,... Du får därmed möjlighet att skapa mer karaktäristiska formler (färsk mynta från Lot-et-Garonne, citron från Sicilien, Piment d'Espelette,...), använda kvalifikationerna "naturligt ursprung", ekologiskt (för Bio-Rouages-serien) samt representera våra råvaror på etiketterna av dina produkter.
Frankrike, Fontaine-Simon
... återvinningsanordning garanterar maximal organoleptisk kvalitet av frukten och bevarande av dess näringsämnen. Torkad frukt kan anpassas i olika granulometrier, hel, i bitar, i flis eller i pulver, och finns tillgänglig både ekologiskt och konventionellt. De kombinerar flexibilitet och användarvänlighet för många livsmedelsapplikationer: bakverk, charkuterier och inläggningar, choklad, färdigrätter, kosttillskott, mejeriprodukter och ostar, dietprodukter, såser och kryddor, teer och infusioner.
Populära länder för denna sökterm