Frankrike, Pleucadeuc
...• Griskött: ytligt fett från skinnet • Grisköttsrester: fett som kommer från skärning av skinnet • Fet eller mager svål 21 cm bred och högst 1 cm tjock • Råvaror från godkända slakterier inom EU ANVÄNDNINGAR • Fett: charkuterier, salami (korvkött, fyllningar, patéer…) • Svål: skinkor, knorr… FÖRPACKNING • Fett: oskyddad block eller block under polyetenförpackning på 20 till 25 kg • Svål: oskyddad block eller block under polyetenförpackning på 20 kg FÖRVARING • Fett: Färskt: 9 dagar vid 0 +4°C Fryst: 12 månader vid -18°C • Svål: Färskt: 9 dagar vid 0 +4°C Fryst: 12 månader vid -18°C...
Portfölj (9)
Frankrike, Rungis

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play