Frankrike, Rochonvillers
I tre generationer har BRIER, beläget i Rochonvillers, ägnat sig åt jordbruk och djurhållning med passion. I över 20 år har vi varit stolta över att erbjuda er kött från unga nötkreatur som är känt för sin överlägsna kvalitet, oöverträffad mörhet och exceptionella smak. Som ett familjeföretag är vi engagerade i att erbjuda er kött av hög kvalitet som uteslutande kommer från vår egen uppfödning. V...
Portfölj (15)
Frankrike, Charvieu Chavagneux
Frankrike, Luitré-Dompierre
... fylligt och köttigt vin, representativt för prestigen av våra viner från Bordeaux. VINIFIKATION Traditionell i rostfria tankar. CÉPAGES Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon DÉGUSTATION Mörkt granatröd färg. Fruktig doft med aromer av svartvinbär, björnbär och körsbär. Rund, balanserad och långvarig smak med mogna och varma tanniner. ACCORDS METS & VINS Njut av den med en faux-filet av nötkött, en fläskstek med plommon eller en lagrad ost. 18°C. RÉCOMPENSES 2012: Bronsmedalj IWC 2013...
Portfölj (96)
Frankrike, Rungis
EURODIS, din grossist av exceptionellt kött i Rungis, erbjuder ett urval som leverantör av högkvalitativt kött för att möta kraven från slaktare och de största restaurangerna. EURODIS, specialist på exceptionellt kött, har som verksamhet grossistförsäljning av exceptionellt kött och erbjuder därmed lyxkött som exceptionellt nötkött såsom Wagyu, Kobe-nötkött och andra köttraser. Som leverantör av...
Frankrike, Layrac
... som möter deras krav och behov. Vår verksamhet gör att vi har den flexibilitet som en hantverksföretag har, vilket är en fördel. Några köttprodukter: Bourguignon, Entrecôte, Faux-filet, Bavette, Kalvstek, Fläskkotlett Några charkuteriprodukter: Lantpaté, Blodpudding, Vitlökssalami, Chorizo, Toulousekorv, Chipolatas, Merguez Spårbarheten för Marassé-produkter omfattar de medel som har införts för att följa varje steg i produktionen och marknadsföringen av vårt kött, för att säkerställa att goda hygieniska förhållanden upprätthålls under dessa steg.
Frankrike, Le Plessis Robinson
... eller individuella portioner: entrecôte, T-bone, oxfilé, faux-filet, revben, tomahawk, bröstkorg, bavette, tende de tranche, etc. Grand Caractère använder Skin Pack-teknologi för sina förpackningar, vilket ger längre hållbarhet än traditionella förpackningar. Exceptionellt kött för gastronomins yrkesverksamma: restauratörer, hantverks-slaktare, stor livsmedelsdistribution. För att göra de bästa kötten tillgängliga för så många som möjligt, erbjuder Grand Caractère ett urval av sina köttprodukter i LS- och traditionella hyllor i GMS.
Portfölj (9)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play