...La Basse-Cour Gourmet är ett familjeföretag som specialiserar sig på FoieGras, beläget nära Dax, i Chalosse, mitt i landsbygden i Landes (40) i sydvästra Frankrike, en plats med jordbrukstraditioner. Kärleksfulla för den regionala gastronomin, odlar vår familj en inställning för att producera det bästa av ankköket. Alla våra produkter kommer från mulardankor, uppfödda, matade och födda upp med hela, hälsosamma och naturliga majsgryn, utan stress och med respekt, hos våra lokala producenter.
Sedan 1929 har företaget BESSE FOIEGRAS specialiserat sig på produktion och försäljning av foiegras.
Företaget erbjuder halvkokta foiegras, anka foiegras, gås foiegras och specialiteter med foiegras. Det erbjuder också terriner, patéer, confiterad anka, cassoulet frånLandes samt delikatesslådor för företagskommittéer.
... gras har inga hemligheter för EUROVOLAILLES som erbjuder foiegras av hög kvalitet.
Hos EUROVOLAILLES är kvaliteten det viktigaste med ett mycket brett sortiment och många referenser: gårdsfågel och Label Rouge-dela från västra Frankrike och Orléanais, pärlhöns och styckningar frånLandes eller Normandie, anklår från Gers, Loué-ankor eller till och med duvor i gryta eller imperial. Utan att glömma några specialiteter som särskiljer företaget, såsom kid och Label Rouge-lamm. Traditionell och gammal kunskap för torkad plockad capon. Leverans möjlig.