Frankrike, Avignon
...Den ekologiska Champignon de Paris, med sitt latinska namn Agaricus Bisporus, tillhör familjen Agaricaceae. Våra svampar odlas i utvalda svampodlingar. När de har skördats tvättas svampen, skärs i skivor och fryses in med IQF-metoden. Ekologisk Champignon de Paris: 100% Total energi: 21 Kcal 86 kJ Kostfiber: 1,2 g Proteiner: 1,7 g Salt: Spår...
Portfölj (105)
Frankrike, Villeneuve Sur Lot
Frankrike, Marseille
SOMEXPORT grundades 1994. Vi levererar till inköpscentraler, leverantörer, men framför allt till Afrika, Karibien, kunder i Indiska oceanen och Stilla havet samt till Mellanöstern. Vi är ett import-exportföretag för torra, färska och frysta produkter, och vi arbetar med mer än 300 franska och europeiska leverantörer. Vi är specialiserade på följande livsmedelsprodukter: - Mejeriprodukter (ostar, ...
Portfölj (8)
Frankrike, Bidart
...Frysta vildsvampar: Karljohansvamp, påse om 800G - Frankrike, skörd 2020 - Den frysta varianten av karljohansvampen från Maison Caudalie bevarar perfekt den skogiga smaken och texturen av en vild svamp, förutsatt att den inte tinas innan användning. Återfå smaken av våra skogsbryn året runt, i en påse om 800G; fransk skörd 2020! Naturlig och vild produkt, utan konserveringsmedel eller tillsatser. Alla våra paket transporteras vid kontrollerade temperaturer, kvalitet är en värdering som Maison Caudalie inte kompromissar med!
Portfölj (59)
Frankrike, Grigny
...V vår frysta mini svampmix består av: champinjoner, ostronskivling, enoki-svampar, kantareller och porcini. FÖRPACKNING: 5 x 1 kg...
Portfölj (93)
Frankrike, Lardier Valença
...Denna skickliga blandning av fem aromatiska växter har viktiga egenskaper och ett mycket brett spektrum som hjälper till att bekämpa virus, bakterier och svampar. Extrakt av ekologiska, färska (ej frysta) växter och knoppar. Maceration på plockningsplatserna (Ursprung Frankrike) Glasflaska på 50 ml...
Portfölj (311)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
...Madame, Monsieur, Märket "Trouveurs de Saveurs" erbjuder: - Ätbara sniglar Helix Aspersa Maxima (möjlighet till ekologiska), Muller, Pomatia beroende på tillgång, levande eller frysta. - Tomma snigelskal Maxima, rengjorda. - Torkade svampar: Karljohansvamp, Stensopp, Kantareller, Murklor, Chanterelles, Ostronskivlingar, Shiitakes, Champignon, hela eller i pulver, mjöl, bitar av 1-3 mm, 3-6 mm...
Portfölj (6)
Frankrike, Sète
... format som är anpassade till låga priser för att möta den aktuella trenden: "Äta mindre, men äta bättre!" Vi erbjuder ett brett utbud av frysta produkter: - frysta skaldjur - frysta medelhavsprodukter - frysta bläckfiskar - frysta skaldjur - frysta kräftdjur - frysta tapas - frysta färdigrätter - fryst fisk - frysta frukter - frysta grönsaker - frysta svampar… För att säkerställa kvaliteten och säkerheten hos de produkter vi distribuerar har vi byggt ett ledningssystem enligt standarden ISO22000. Sedan 2021 är kvalitetsledningssystemet certifierat enligt referensramen IFS Broker v3.
Portfölj (42)
Frankrike, Armentières
...GELPASS-gruppen är specialiserad på frysta grönsaker, svampar och frukter. Det är en viktig aktör inom "frysta vegetabilier" sedan 1996. De har ett brett utbud av råvaror eller bearbetade produkter. Från grönsaker till svampar, inklusive frukter och örter, samt puréer, stekta blandningar och individuella gratänger. Till tjänst för livsmedelsindustrin med en produktion på 80 000 ton, samarbetar...
Frankrike, Allenjoie
... distributör av varumärkena ANDROS, ELLE&VIRE, PHILADELPHIA, för de välrenommerade hotell och restauranger som litar på oss, såsom RITZ, CARLTON, HILTON. Ledande på den turkiska marknaden, är det också distributör för butiker som: MIGROS, METRO och CARREFOUR. Herr BILEN, ägare av 8 företag inklusive Anatolia, ett BRC-certifierat företag, erbjuder färska, torkade eller pulveriserade svampar som är...
Portfölj (8)
Frankrike, Brive La Gaillarde
FÖRETAGET MONTREIL OCH SÖNER är specialiserat på insamling och försäljning av 30 olika sorter av färska svampar. FÖRETAGET MONTREIL OCH SÖNER säljer traditionella produkter: konserverade skogssvampar, torkade svampar, frysta svampar och nya produkter: svampsaft, frysta svampar, fyllda svampar,… FÖRETAGET MONTREIL OCH SÖNER kan hantera en årlig volym av svampar på cirka 1500 ton.
Frankrike, Toulouse
Leverans och upprättande av pizzatillverkningsstation • Utvärdera mängder av ingredienser som ska beställas • Ta emot, kontrollera och lagra varorna • Göra degen med hänsyn till blandningens temperatur och degens hållbarhet (i produktionslagret och enligt restaurang) • Förbereda ingredienser: skiva svampar, återuppvärma frysta varor, förkokning,… (enligt restaurang) • Göra locket beroende på det...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play