Frankrike, Pleucadeuc
...• Griskött: ytligt fett från skinnet • Grisköttsrester: fett som kommer från skärning av skinnet • Fet eller mager svål 21 cm bred och högst 1 cm tjock • Råvaror från godkända slakterier inom EU ANVÄNDNINGAR • Fett: charkuterier, salami (korvkött, fyllningar, patéer…) • Svål: skinkor, knorr… FÖRPACKNING • Fett: oskyddad block eller block under polyetenförpackning på 20 till 25 kg • Svål: oskyddad block eller block under polyetenförpackning på 20 kg FÖRVARING • Fett: Färskt: 9 dagar vid 0 +4°C Fryst: 12 månader vid -18°C • Svål: Färskt: 9 dagar vid 0 +4°C Fryst: 12 månader vid -18°C...
Portfölj (9)
Frankrike, Auros
...IGP 6 kg (benfri) Frilandsuppfött griskött "label rouge" lagrat i 14 månader Ett stort Bayonne-skinka. Det finns en verklig, stor skillnad jämfört med de Bayonne-skinkor som finns på marknaden. Idealisk för att sticka ut från konkurrenterna till ett rimligt pris. PLV plastifierad affisch och prisskyltar medföljer produkten.
Portfölj (31)
Frankrike, Rungis
COURTIN HERVOUET: din specialist på fågel och vilt belägen i Rungis. Företaget COURTIN HERVOUET erbjuder ett omfattande sortiment av fågel, foie gras och vilt. Anka, kyckling, höna, tupp, kalkon, kanin, smågris, lamm, duva, vi är experter på kvalitetsprodukter (certifikat, ursprungsbeteckningar, utvalda uppfödningar) och lokala produkter (Bresse, Gers, Périgord, Challans, Landes, Vendée…). Vårt so...
Portfölj (62)
Frankrike, Rungis Cedex
...ALGO FOODS: Företag som handlar med kött baserat i Rungis, specialiserat på import/export av griskött. Vi kan köpa eller erbjuda alla typer av styckning: carcass, axel, rygg, nacke, bröst, skinka, trimning, fett, inälvor. Med samma servicenivå som för griskött, vår specialitet, hanterar vi även nötkött, lamm och fjäderfä.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play