Frankrike, Josselin
...Våra clean-label-lösningar från Mixeo och Stabeo, baserade på växtfibrer, är dina allierade för dina tillämpningar inom bageri, konditori och bakverk. Stabeo minskar sprickbildning i dina torra produkter och hjälper till med formning och strukturering av dina formade produkter. Mixeo har varierande tillämpningar, som till exempel en fettliknande textur som möjliggör en minskning av fettinnehållet. Tack vare den stora mängden fibrer som de innehåller, gör våra lösningar det möjligt att avsevärt öka fiberinnehållet i den slutliga produkten.
Portfölj (15)
Frankrike, Paris
Vårt företag KYKLOS Green Trade är ett franskt företag som grundades 2021. Vi är en enhet, en grossist specialiserad på livsmedelsprodukter. Vi erbjuder ett brett utbud av oljor, mjöler och socker av högsta kvalitet för yrkesverksamma inom livsmedelsindustrin, restauratörer, bagare och konditorer. Vi väljer noggrant ut våra produkter för att garantera våra kunder livsmedel som uppfyller de strikta...
Portfölj (14)
Frankrike, Aix En Provence
...Roger förbereder sitt Specialgrillade Bröd med särskild omsorg i valet av alla ingredienser. Mjölet väljs för sina organoleptiska och smakmässiga egenskaper, men hemligheten bakom Biscottes Roger kommer också från gräddningen. I sin öppna form kan degen jäsa fritt, vilket gör att spannmålen kan frigöra hela smaken av det rostade brödet från förr. Specialgrillade Bröd Sammansättning: Vetemjöl...
Portfölj (31)
Frankrike, Sendets
...Sablés apéritif med svart vitlök, tillverkade för hand. Perfekta att dela vid en krispig och smakrik aperitif. Sablés med svart vitlök och comté kommer att bli en succé för att förgylla en aperitif med familj eller vänner. De är tillverkade i en bageri i Manosque (04). Ingredienser: Vete* mjöl, svart vitlök*, COMTÉ*, kokosolja*, akaciegummi*, Florsocker* (ljus rörsocker**, potatisstärkelse*), hela ägg i pulverform*, havssalt från Guérande. *Ingredienser från ekologiskt jordbruk. **Ingredienser från rättvis handel.
Portfölj (9)
Frankrike, Canejan
... avläsningen av levande djur eller föremål som rör sig under vägningen, såsom flytande ingredienser under batchberedning i ett kommersiellt bageri, en kemisk fabrik eller under betongproduktion. Ljust LCD-skärm med bakgrundsbelysning som är tydligt synlig under alla ljusförhållanden Inbyggd kapacitetsindikator på skärmen för att enkelt övervaka eventuella överbelastningar Programmerbar bakgrundsbelysning som kan ställas in på...
Portfölj (1543)
Frankrike, Essey-Les-Nancy
...Pepparkaka med en mjuk konsistens och intensiv smak av pepparkakskryddor. Ingredienser: VETE mjöl*, HONUNG, hela ÄGG (frilandsägg), smör, rörsocker*, MJÖLK*, pepparkakskryddor (kanel, anis, ingefära, kardemumma, koriander, nejlika, stjärnanis). * Ingredienser från ekologiskt jordbruk Portion 140 g ungefär. Förvaras torrt, skyddat från värme och ljus. Genomsnittligt näringsinnehåll per 100 g: 1421 KJ / 463,7 Kcal, fett: 25,4 g, varav mättat fett: 15,7 g, kolhydrater: 52,6 g, varav socker: 27,4 g, protein: 5,6 g, salt: 0,7 g 150 g...
Portfölj (3)
...Råvara för bageri, fetblandning och matfett. Ingredienser Fetter från nötter Förpackning Ståltunnor, kartonger Hållbarhet 1 år efter produktionsdatum Kemiska och fysiska egenskaper FFA (%) NEN-EN-ISO 660 Max 0,06 Fuktighet (%) NEN-EN-ISO 662 Max 0,05 Föroreningar NEN-EN-ISO 663 Negativ Färg Lovibond (51/4 tum) NEN 6308 30Y, 3, GULD Peroxidvärde vid lastning (meg/kg) NEN-EN-ISO 3960 Max 0,5 Relativ densitet vid 20oC NEN-EN-ISO 3961 50-60 Smältpunkt (för den feta fasen) (oC) Egen metod 36-39...
Portfölj (5)
Frankrike, Landeleau
... den perfekt för personer som är medvetna om sin vikt och/eller sin hälsa. Denna crêpe är välgräddad för att bevara den. Den kan ätas kall i smörgåsform, eller till frukost och mellanmål (med smör eller med choklad, sylt…), och fyllas till lunch och middag. Maträttsidé: Till måltiden kan du fylla den med vad som helst man kan tänka sig: - smör, riven ost, skinka, ägg, - smör, rökt lax, citronsaft - ost, sallad - korv - rökt bacon - med små grönsaker...
Portfölj (3)
Frankrike, Yssingeaux
Som medlem av Nactarome-gruppen och varumärket Nactis Flavours, är Sevarome specialiserat på design och tillverkning av livsmedelsaromer, nötblandningar, aromatiska ingredienser, samt textureringsmedel, stabilisatorer och livsmedelsfärger, för livsmedelsbranschen och livsmedelsindustrin inom det söta segmentet. Sevarome arbetar inom områden som Bageri-Patisseri, Konfektyr, Choklad, Glass och...
Portfölj (55)
Frankrike, Aix-En-Provence
... Region Sud, dessa kakor är ett ekologiskt och hälsosamt alternativ för alla dina aperitifer! - Fruktblad: Hälsosamma och läckra, gjorda av färska säsongsfrukter, kombinerade med kryddor, örter och aromer som noggrant valts ut samt med ingredienser som vi har upcyclat. - Brewkies: Mer än bara vanliga kakor, Brewkies erbjuder en originell, anti-svinn, engagerad, provensalsk och framför allt läcker smakupplevelse. Upptäck våra tre sorters kakor för dina aperitifer och hälsosamma snacks, framtagna med hjälp av hälsosamma och läckra recept, i respekt för miljön.
Portfölj (9)
Frankrike, Libourne
... teutensilier (teägg, tekanna, filter) eller med kaffeutensilier (presskanna, filter, v60, chemex). Dryckerna kan avnjutas varma eller kalla. BIBO säljer sina rostade ingredienser med möjlighet till skräddarsydda skapelser. Användningen är inte begränsad till drycker och kan inkludera användning i matlagning, bageri, konditori, kryddor, gomasio… Vi bygger på en ekologisk certifierad produktion och...
Portfölj (15)
Frankrike, Villers Cotterets
... vi skapar varje månad. Våra desserter och bakverk förpackas i bulk eller individuella förpackningar. Vår skräddarsydda tillverkning gör det möjligt för oss att utveckla specifika recept som möter dina behov och att skapa dina specifika och differentierade förpackningar eller etiketter. Våra produkter, som är allmänt accepterade och lätta att konsumera, är avsedda för alla typer av restaurangverksamhet: kommersiell restaurangverksamhet, snarare snabb och modern, flyg- och järnvägscatering, automatdistribution, samt bageri- och konditoriavdelningar.
Frankrike, Erquinghem-Lys
DAWN FOODS FRANCE erbjuder ett brett utbud av effektiva och innovativa produkter: bakmixar, fyllningar, stabilisatorer för grädde och mousser, fruktförberedelser, glasyrer, choklad, aromer, ingredienser för glass, toppings och dekorationer. DAWN FOODS FRANCE är en av ledarna inom BVP-sektorn (Bageri, Kafé, Konditori) i Europa och utvecklar sin verksamhet genom fyra huvudmarknader: hantverkskonditori, restaurang, glassindustri och industrin.
Frankrike, Beaune
... läckerheter. Varumärket Flavors & Chefs® har skapats för yrkesverksamma inom bageri/bakverk för export, och syftet är att erbjuda högkvalitativa ingredienser anpassade till de mest krävande professionellas behov. Vi erbjuder ett sortiment som omfattar nästan 500 referenser och som kontinuerligt berikas med nya produkter: aromer, färgämnen, spritdrycker, choklad, torkad frukt, frukt i sirap...
Frankrike, L'union
... 9001/2008. Vi utvecklar våra produkter som lösningar på våra kunders problem och behov och erbjuder oöverträffad teknisk och teknologisk support inom vår bransch. CARIF erbjuder mer än 600 referenser av ingredienser för professionella inom bageri, konditori och mjölindustri. Låt oss ta hand om dina behov eller de tekniska problem du stöter på, så kommer vi att föreslå anpassade, effektiva och...
Portfölj (12)
Frankrike, Rouen
...olja, ved och elektricitet. - Bageriknådare med snedaxel, spiral- eller självsvängande skål. - Manuell eller hydraulisk delare. - Formare. - Kavelmaskiner för konditori. - Vispar och blandare. - Ugnar för konditori och pizza. Vi säljer också råvaror och ingredienser som används i produktionen av bageri och konditori. Dessutom säljer vi tillbehör och reservdelar. Våra produkter är mycket uppskattade av våra kunder som har haft förtroende för oss i över 15 år.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play