Frankrike, Laissac
...Tillverkad hantverksmässigt i vår verkstad i Laissac, Aveyron, kommer denna salami från noggrant utvalda gårdar i Aveyron. Denna salami är en nitritfri salami, tillverkad enbart av 3 ingredienser: kött, Guérande-salt och Kampot-peppar IGP från Kambodja. Den har mognat i 2 månader (jämfört med 15 dagar för en industriell salami), så du kommer att återfå smaken av riktig lufttorkad salami. En...
Portfölj (29)
Frankrike, Maubeuge
...Denna kebabkryddblandning är speciellt utformad för att ge smak åt ditt kött: lamm, kalkon, kyckling, etc... och ger en läcker kebabsmak (Shawarma eller Döner). Denna kryddblandning för korv med kebabsmak passar också för kryddning av kebabspett (utan fosfat). En kebab på BBQ, nej! Men korv med kebabsmak, varför inte? Eftersom kebabspett är mycket populära var det otänkbart att inte erbjuda kryddblandningar för korv med kebabsmak. Denna kryddblandning bör användas med lamm eller kalv och fett, och påminner troget om smaken av kebabkött. Referens: ART0030...
Portfölj (33)
Frankrike, Auray
...Inom kött-, korv- och avledda produktsektorn är kontroll av livsmedelssäkerhet i kombination med optimering av sista förbrukningsdag (DLC) avgörande faktorer vid valet av din förpackning.
Portfölj (384)
Frankrike, Les Pavillons-Sous-Bois
...Nötkött Merguez Korv Förpackning 800g...
Frankrike, Auros
... Bayonne-skinka, chorizo i naturligt hölje med sin blomma, perchkorv, rullad ventrèche (fransk pancetta) och platt. Vi tillverkar också kokt charkuterier: hemgjord vitlökssalami, baskisk pâté med Espelette-peppar, vår berömda mormors pâté (med cognac, gräddfil och små svampar), kokt skinka, boudin med béarnaisk kött, galabar-boudin och boudin brasse med kött, samt terrin av svinsvans. Dessutom producerar vi marinerat kött för grillning som vår berömda grillskinka i Lomo-stil och färska korvar.
Portfölj (31)
Frankrike, LA ROCHETTE
...Vi tillverkar med stort respekt för traditionen av gammaldags korvar och torra korvar: naturligt tarm, färskt kött, utan färgämnen, glutenfritt och utan tillsatta nitriter.
Matchande produkter
Traditionella Torra Korvar
Traditionella Torra Korvar
Portfölj (1)
Frankrike, Mouvaux
... industriella fyllarna i generation 600. Den precisa introduktionen av kött i skruvpumpen erbjuder avgörande fördelar för kvaliteten, såsom en mer homogen struktur och en jämn fördelning av alla fyllningar. Brett användningsområde: Oavsett om det handlar om automatisk produktion av korv, formning, dosering eller integrerad köttkvarn: VF 620 är helt öppen för adaptrar, kedjelösningar och applikationer av alla slag.
Portfölj (3)
Frankrike, Lyon
...En hantverkskorv smaksatt med AOP Espelette-peppar, ren fläskkött från IGP Sydvästra Frankrike, baserad på ett gammalt och traditionellt recept från regionen. Denna korv tillverkas av magert kött och fett från axlarna på IGP Sydvästra fläskkött, grovhackat (exakt 80% magert kött och endast 20% fett). Detta ger korvarna en smakrik och läcker smak.
Portfölj (40)
Frankrike, Castelnaudary
...KOMPOSITION : Kött och blod från gris, ursprung Frankrike, SELLERi, salt, peppar, kryddor KOCKENS RÅD : Köttboudin som är förberedd på burk har en textur som liknar rillettes. Njut av den i rumstemperatur, den kommer att förhöja dina mackor och överraska dina vänner.
Portfölj (37)
Frankrike, Ham
... karaktäristisk touch till dina rätter med vår Moutarde à la Livèche. Dess kryddiga och starka smak passar perfekt med kött, korv, smörgåsar, hamburgare, vinaigretter och många andra rätter. Dess uttalade livèche-arom ger en örtig och lätt anisaktig dimension till dina kulinariska skapelser, för att väcka dina smaklökar och ge en djärv ton till dina favoritrecept. Vår Moutarde à la Livèche är tillverkad av ingredienser av högsta kvalitet. Referens: AR804050 Ean13: 3760306804050...
Portfölj (127)
Frankrike, Chantrans
FORMPLAST är specialiserat på tillverkning av förpackningar för livsmedelsindustrin, särskilt på tillverkning av brickor för ost, kött, fisk, malda produkter och korv.