Frankrike, Soreze
TOM PRESS erbjuder professionella allt material för konservering, livsmedelsbearbetning och matlagning: N°1 för entusiaster av gör-det-själv. TOM PRESS designar och distribuerar mer än 5 000 referenser av material och produkter för konservering, matlagning och livsmedelsbearbetning. Med detta material kan du producera och bearbeta frukter och grönsaker, kött och fisk, mejeriprodukter, spannmål oc...
Portfölj (195)
Frankrike, Saint-Fraimbault
Frankrike, Objat
Hantverksföretag baserat i Corrèze sedan 1979. Tillverkning av konserver baserade på anka och gås - Halvkokt eller konserverad hel anka lever, naturell eller med tryffel från Périgord, block av anka lever. - Konserverad hel gås lever, naturell eller med tryffel - Specialiteter med lever: fikon fyllda med lever, medallonger av lever, pålägg med lever, anka rillettes med lever, fyllda vaktlar med le...
Portfölj (7)
Frankrike, Lyon
Tre matälskare och naturälskare, Thomas, Thibault och Andréa, har skapat JOKO. Deras ambition är att värdera det franska viltköttet och det svarta Bigorre-grisköttet AOP genom att använda korta distributionskedjor. De erbjuder naturliga kvalitetsprodukter genom autentiska och innovativa recept, samtidigt som de bekämpar matsvinn kopplat till jakt. Deras mål är att göra exceptionella produkter från...
Portfölj (40)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play