Frankrike, Bayonne
...Ciabatta pavé är den mindre varianten av ett av de mest ikoniska bröden från OKIN, ciabattan. Det är ett bröd med en mycket markant rustik karaktär, med en krispig skorpa och en uttalad krume. Gräddat i en platt ugn med jäsning och efterjäsning är det ett mycket fuktigt bröd, vilket gör att det håller hela dagen. Det har en luftig inkråm i krämfärg med stor elasticitet. Perfekt för skivning till...
Portfölj (44)
...För att få en krispig skorpa, låt dina pajer svalna ovanpå. 2 modeller tillgängliga: Liten modell: diameter 35 cm Stor modell: diameter 40 cm Tillverkad i Frankrike...
Portfölj (984)
Frankrike, La Ville Aux Dames
...Fibermaé är vår serie av formar tillverkade av ett nät av glasfiber och silikonbeläggning med en non-stick yta. Glasfiberduken, med öppen väv, främjar cirkulationen av varm luft och ger en jämn bakning. Fibermaé är idealisk för bakning av bullar, hamburgare, brioche, korvbröd eller ciabatta... Du får en vacker, krispig och gyllene skorpa! Format: Individuell Storlek: 400x600mm...
Portfölj (48)
Frankrike, Lomme
...Tillverkningsprocessen för Lubrano-serien inkluderar en lång jäsning som ger baguetten en luftig inkråm och en krispig skorpa tack vare bakning på stenbotten.
Portfölj (9)
Frankrike, Paris
...Original holländsk ost inlindad i en krispig skorpa. Frysta potatisspecialiteter.
Portfölj (46)
Frankrike, Saint-Denis
...Tillverkad av ett franskt traditionellt mjöl, erbjuder denna serie produkter av högsta kvalitet med bättre hållbarhet. En långsam jäsning vid låg temperatur ger all den tid som behövs för att utveckla aromerna och skapar en fet och porös inkråm som omges av en tunn och krispig skorpa som man får genom att baka på sten.
Frankrike, Ivry Sur Seine
...Utifrån det franska bagerihantverket är bröden i Délifrance's Le Pain Héritage-sortiment bakade i en stenugn som ger dem en färsk inkråm och en oemotståndligt krispig skorpa. Sortimentet inkluderar delningsbröd, smörgåsbröd och individuella bröd och finns i tre unika och läckra recept: Cerealier (med sina fruktiga och rostade toner samt krispigheten från sina spannmålsfrön), Poolish (med delikata aromer av spannmål och söt mandel) och Surdeg (med mer framträdande toner: en lätt syra, toner av råg och surdeg).
Frankrike, Labeuvrière
Utifrån det franska bagerihantverket är bröden i serien Le Pain Héritage från Délifrance bakade i en stenugn som ger dem en färsk inkråm och en oemotståndligt krispig skorpa. Serien inkluderar delningsbröd, smörgåsbröd och individuella bröd och finns i tre unika och läckra recept: Cerealier (med sina fruktiga och rostade toner samt krispigheten från sina spannmålsfrön), Poolish (med delikata aromer av spannmål och söt mandel) och Surdeg (med mer framträdande toner: en lätt syra, toner av råg och surdeg).
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play