Frankrike, Aubagne
... RSENDY800 för en mer praktisk användning. En patron räcker till cirka 1000 tvättar, vilket gör den särskilt ekonomisk. Denna handtvål är godkänd enligt HACCP (metod för att säkerställa livsmedelssäkerhet). Den används flitigt i kollektivtrafik som restauranger, kontor, skolor, hotell och offentliga platser.
Portfölj (189)
Frankrike, Port-Sainte-Foy-Et-Ponchapt
... olika distributionskanaler: GMS, RHD, Industri, Evenemang. Vi garanterar livsmedelssäkerhet och produktkvalitet: kvalitetsförsäkringsprocess, råvara certifierad GLOBALGAP och HVE3, HACCP, process i renrum, metalldetektor, strikt temperaturkontroll, mikrobiologisk analysplan, städrutiner, spårbarhet och återkallandeprogram... Förutom våra äpplen från Périgord möjliggör vårt nära samarbete med producenter från Limousin att vi också kan erbjuda Golden från Limousin. FRAICHE CUT är ett företag som lyssnar på kundernas specifika behov.
Portfölj (3)
Frankrike, Vire Sur Lot
CHATEAU DU CEDRE producerar Malbec-viner: fruktiga viner eller viner för lång lagring. Andan som driver vinodlarna på slottet är en uppriktig vilja att tillfredsställa älskare av stora viner, både privatkunder och professionella, nybörjare eller passionerade. Deras tillvägagångssätt och reflektioner ledde till att de 2012 fick certifiering för ekologisk vinodling av Ecocert France och HACCP-bedömning (livsmedelssäkerhet) av SQS Schweiz.
Frankrike, Bergerac
... spårbarhet för produkterna (HACCP-standard) för bättre livsmedelssäkerhet. Denna kvalitetspolicy, tillsammans med en ständig kommersiell insats och en fördjupning av sortimentet, har möjliggjort en utvidgning av kundbasen mot prestigefyllda varuhus och export. Alimentation Fine de France erbjuder idag, under sina varumärken M. de Turenne, Atelier Turenne och Lou Bersac, ett sortiment av mer än 1200 erkända kvalitetsprodukter, som förnyas varje halvår med tillägg av originella och exklusiva nyheter som Selôvin.
Frankrike, Saint Laurent Du Var
Sedan 2004 har FOOD and BEVERAGE SERVICES verksamhet inom import, handel och export av frysta och färska skaldjursprodukter i Saint Laurent du Var. Vår differentiering bygger på kundnöjdhet genom att möta deras förväntningar och garantera produkter av hög kvalitet och livsmedelssäkerhet. Respekten för de regulatoriska hygienkraven enligt HACCP gör att vi kan hantera risker och etablera förebyggande åtgärder. Med en kundbas bestående av GMS, grossister, hotell, restauranger och detaljister, säkerställer vårt dynamiska team dagligen leveranser på Franska Rivieran.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play