Inga resultat inom en radie på 125km hittades.
Resultat inom en radie på 250km visas.
Frankrike, Malataverne
138km
...Historia, ursprung och upptäckten av ansjovis i gastronomin Romarna är förmodligen de första kända folken som introducerade ansjovis i sina kulinariska skapelser genom att göra sin berömda sås "garum". Denna sås består av ansjovis kokt i saltlake, serverad med vinäger och hackad persilja. Detta recept liknar mycket den brittiska ansjovissåsen som vi känner till idag. Ansjovis gör sin entré i...
Portfölj (188)
Frankrike, Montréal-La-Cluse
233km
CHALON MEGARD är en tillverkare och installatör av utrustning och linjer för produktion av ostar av typen pressade pasta, kokta pasta, blåmögelost och andra ostspecialiteter. Från tillverkningskärlet till de högt mekaniserade ostproduktionslinjerna, inklusive mini-enheter för behandling av mjölk, serum och saltlake, samt olika system för formning och pressning, tillverkar vi ett komplett utbud av...
Frankrike, Grans En Provence
127km
Tropic Apéro positionerar sig som ledande på marknaden för oliver i fjärde generationen i stora och medelstora butiker. Tropic Apéros syfte är att förgylla oliven med grönsaker, kryddor, örter och såser. Förpackningen av våra produkter använder de två tekniker som bäst bevarar färskheten och kvaliteten: lagring i saltlake och skyddad atmosfär.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play