Frankrike, Trebedan
...Det skyddar barken mot väder och vind och verkar mot insekter. Torkning av korv och skinka i en låda under en lång tid ger en lätt rökig smak till charkuterier. Askan ingår i många kosmetiska produkter. Tvättprodukter: askan används i tillverkningen av naturlig tvätt. Avsalta oliver. Tillverkning av smycken och emalj. Den insamlade asken siktas manuellt och passerar genom en magnet för att ta bort alla ferromagnetiska partiklar. Askan erbjuds för jordbruk, trädgårdsbruk och industriellt bruk. En annan användning är användarens ansvar. VIKT:ND MÅTT:ND VIKT:20 kg, 10 kg, 25 kg, 5 kg...
Portfölj (41)
Frankrike, Maubeuge
...Denna högkvalitativa halal-lamm tarm är idealisk för tillverkning av korv och merguez. Den kommer i längder av 5 till 8 meter, trådd på ett enda styvt plaströr, vilket gör produkten mycket enkel och praktisk att använda. Den kommer att spara betydande tid vid tillverkningen av dina korvar/merguez. Kvaliteten AB+ är den mellanliggande kvalitetsnivån mellan AB och A för en naturlig tarm. Den har en mjuk textur men är mycket hållbar för att motstå fyllningen, tillagningen och rökningen. Referens: ART0130...
Portfölj (33)
Frankrike, Castelnaudary
Le Coustelous är stolt över att erbjuda sina gastronomiska produkter från Sydvästra Frankrike, med särskild uppmärksamhet på den berömda "cassoulet de Castelnaudary". Vi är noga med kvaliteten på våra ingredienser och arbetar med lokala producenter för att ge er det bästa. Vi exporterar våra produkter till Europa, USA och Frankrike, till delikatessbutiker, vinhandlare och specialbutiker inom gast...
Portfölj (37)
Frankrike, Saint-André-Le-Puy
...Beskrivning: Vi har tillverkat dessa mini korvar av kött från franska grisar och tillsatt piment d'Espelette AOP. Perfekt för aperitif! Ingredienslista: Fläskkött, fläskfett, salt, LAKTOS, kryddor (inklusive piment d'Espelette 0,3%), dextros, sackaros, aromatisk växt, naturlig arom, konserveringsmedel: kaliumnitrat, starterkulturer, ätbar kollagenkorv. Förvaras helst vid en temperatur under 18°C. Fläskkött: Frankrike. Innehåller inte gluten. DDM: 45 dagar...
Portfölj (2)
Frankrike, Ivry Sur Seine
Boutargue eller Poutargue, beroende på olika utgåvor, svänger Larousse gastronomique mellan de olika stavningarna men förblir förankrad i samma definition: Saltade, torkade och pressade mulletägg. Boutargue presenteras i form av en platt korv, vanligtvis täckt med vax för att säkerställa bättre hållbarhet. Naturlig produkt utan konserveringsmedel, utan tillsatser, utan färgämnen, endast saltad...
Frankrike, Foix
I en naturlig och autentisk miljö har familjen ROUCH sedan 1870 fortsatt att tillverka äkta lokala produkter, rustika och fulla av smak. Jambon de Pays Ariégeois, torkad leverkorv, korv under aska från Ariège, foie gras, ankkonserver, vildsvins- och älgpatéer, osv... Charkuterierna ROUCH tillverkar sina produkter i sitt laboratorium som är godkänt enligt europeiska standarder, i Ferrières i Ariège.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play