...Fläskkorv ursprung Frankrike, naturligatarmar, salt, peppar.
KOCKENS TIPS:
Tillaga dem med ärtor, ni kommer inte att ångra er!
Jag njuter av dem med en Minervois eller en Corbières.
Som korvälskare har jag också bestämt mig för att tillaga dem på burk.
...Saucisson sec artisanal utan laktos, utan gluten
Artisanalt tillverkade torra korvar, utan laktos, utan gluten. Naturligatarmar. Olika teman för aperitifer (med valnötter från Périgord, med Bayonne-skinka, med tjur, med paprika och Espelette-peppar, extra mager, med mozzarella, soltorkad tomat och basilika...) Styckvikt cirka 220 g, hållbarhet 3 månader. Vi tillhandahåller alla våra torra...
... självbetjäningsavdelningen, under skyddande atmosfär, i fast vikt eller i den traditionella avdelningen, är saucisserie uteslutande stoppad i naturligatarmar.
Det finns också ett sortiment "Porc Bio du centre" i chipolatas 55g och korv 125g.
... med gällande lagar.
3 nyckelpunkter:
- Hantverksrecept
Vi har noggrant återfunnit ursprungliga recept och har som mål att ge dem liv igen och föra dem vidare.
- Främst lokala köttprodukter
Allt vårt certifierade ekologiska kött kommer från vår region Auvergne-Rhône-Alpes eller angränsande departement.
- Naturliga ingredienser
Alla våra produkter är certifierade ekologiska och tillverkas utan nitriter, utan konserveringsmedel eller färgämnen, och stoppas i naturligatarmar av fläsk eller nötkött.
...Företaget CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE är en av de största "producenterna av naturligatarmar" i Frankrike. CHARLES FRERES producerar och distribuerar naturligatarmar (får, gris, nötkött och häst) samt artificiella tarmar (kolagen, cellulosa, förstärkt cellulosa och plast). CHARLES FRÈRES är exklusiv distributör i Frankrike för varumärkena DEVRO (Tjeckien) för tarmar och kolagenfilmer, KALLE (Tyskland) för cellulosa tarmar, Faser, plast och överföringshöljen. Alla dessa produkter presenteras och förpackas för hantverkare och industriella aktörer inom charkuteri.
... kvalitetspriserna... Inga hemligheter, bara sunt förnuft i smaken, steg för steg. I grunden de bästa råvarorna, kött som är uteslutande franskt. Val av de mest smakrika, magra fläskköttstyckena, axlar, skinkor, bröst... Som inte ger den där vätskan som får vågen att svälla! "Husets" kryddningar, de som andas kryddor och aromer från Savojen, råa. Fyllning i naturligatarmar och självklart manuell snörning. Långt ångande, hantverksmässig rökning med trä och örter från våra marker, torkning på gammalt vis för våra korvar, korvar, chipolatas, merguez från Haute-Savoie... Försäljning online och direkt!
I fortsättningen av ett litet lokalt företag som har varit verksamt i Mazamet-regionen i över 30 år, har företaget GUIRAUD DISTRIBUTION mobiliserat alla sina mänskliga och materiella resurser för att utveckla den verksamhet det har blivit idag. Specialiserat på naturligatarmar, har det lyckats omge sig med pålitliga medarbetare och leverantörer för att berika sin kompetens och bredda sitt...
ENS casing är specialiserat på försäljning och distribution av HALAL naturligatarmar (får och nötkreatur) avsedda för tillverkning av dina charkuterier, merguez, korvar, salami.
ENS casing är distributör för företaget BOA (Boyauderie des Alpes - Frankrike). Vårt företag har också exklusivitet på deras produkter som kommer från Algeriet (Jus el-Arabi, vinäger, apelsinblomsvatten, osv.) på den franska marknaden.
Med vänliga hälsningar.
För din njutning låter Roger BODET, mäster charkuterist, dig upptäcka hela sin talang och sitt kunnande genom ett brett utbud av torra korvar. Formade i naturligatarmar, placeras korvarna sedan i ett torkrum där de gradvis förs till en idealisk temperatur som gynnar utvecklingen av smaker och de ytliga blommor som är så karakteristiska för en bra torrkorv. Det är det steg där de får mest omvårdnad eftersom de sedan måste kylas ner i noggrant tidsbestämda steg. Sedan kommer tiden för mognad i torkrum under noggrant övervakade temperatur- och fuktighetsförhållanden under flera veckor.