Frankrike, Charleville-Mézières
...La Pharmacie Centrale är ett apotek i kvarteret beläget i hörnet av rue Monge och Place de l'Hôtel de Ville i Charleville-Mézières. Apoteket har funnits i över ett sekel. Apoteket uppfyller alla patienters förväntningar! - utlämning av läkemedel med och utan recept, - köp och uthyrning av medicinsk utrustning - medicinsk ortopedi (specialisering) - vaccination mot influensa och COVID...
Frankrike, Aix En Provence
DARVAUX GASTRONOMIE PROVENÇALE är ett familjeföretag, grundat 1957. Företaget har byggt sitt rykte på tillverkningen av det gamla provensalska receptet för Terrine de Grive. Andra unika recept samt specialiteter från sydöstra Frankrike har bidragit till den nuvarande produktlinjen och företagets utveckling. Specialiteterna från sydöstra Frankrike utgör vår produktlinje: provensalska terriner, gamla terriner, färdigrätter i glasburkar, såser, fruktdesserter.
Frankrike, Noyelles-Godault
...Solana är ett franskt märke av e-vätskor av högsta kvalitet för både nybörjare, erfarna användare och high-end entusiaster. Vi erbjuder komplexa och originella recept gjorda av ett urval av de bästa internationella aromerna, och vi erbjuder färdiga produkter i 10ml och 50ml, koncentrat, enkla aromer, klassiska och exklusiva tillsatser, bas i 50/50 och 20/80 utan nikotin, nikotinstärkare i 10ml...
Portfölj (2)
Frankrike, Saint-Jean-Le-Vieux
... Espelette-peppar, lantpaté, rillettes, hure, baskisk blodkorv, confiterade korvar och confit av Ibaïona-fläsk) och vilt (terriner av hare, terriner av vildsvin och salmis av palombe). Slutligen producerar charkuteriet Mayté oumbärliga baskiska recept som axoa, piperade och baskiska trippar samt recept som cassoulet eller boeuf bourguignon.
Frankrike, Mérignac
... erbjuder dessa produkter till allmänheten! Med önskan att få er att resa med våra rhums arrangés och våra planteurs fortsätter vi med samma mål genom att skapa recept på terriner. Våra terriner TIMAL tillverkas med 100% IGP Sud-Ouest fläsk, utan andra tillsatser än våra kryddor och kondimenter. Observera: Överdriven alkoholkonsumtion är farlig för hälsan. Konsumera med måtta.
Portfölj (2)
Frankrike, Revel
Två steg från Castelnaudary, huvudstaden för Cassoulet, har Revelois i över ett halvt sekel tillagat recept som ärvts från traditionerna och hantverkskunskaperna i Chaurien i Lauragais-regionen. Revelois handlar framför allt om historien om André MOREL, lärling till slaktare i Castelnaudary, som i början av 80-talet, passionerad av sitt arbete och med viljan att tillfredsställa smaklökar, snabbt...
Frankrike, Paimpol
Företaget Ôllavie! är specialiserat på import och distribution av produkter. Vi är distributör i Frankrike för JADE HERBAL, en komplett serie av kinesiska läkemedelsformler som endast distribueras på recept från en praktiker. På vår webbplats cosmetiquebio.fr erbjuder vi det schweiziska märket FARFALLA.
Frankrike, Montbonnot
... transplantationer och HLA-typning, Hantering av CRB. Produkter och tjänster: - Laboratoriehanteringssystem (programvarupaketet TD-Synergy®) - Middleware-lösningar (programvarupaketet TD-Harmony®) - Arbetsstationer för instrument - Avlägsen biologi - Ansluten recept och resultatserver - Tjänster: rådgivning, utveckling, support och underhåll, utbildning.
Frankrike, Paris
... förberedelser. Produktionen, där avskaldningen görs för hand, utförs i enlighet med de striktaste hygienstandarderna inom livsmedelssektorn. Företaget Thador erbjuder skräddarsydda förberedelser enligt kockarnas recept, vilket ger en besparing av arbetskraft och energi, samt en tidsvinst för kreativitet, anrättning eller andra uppgifter. Alla våra skaldjur bearbetas i vårt laboratorium i Frankrike. De erbjuds hela med skal, delade på mitten eller handskalade av oss.
Frankrike, Mons En Baroeul
API RESTAURATION är den perfekta partnern för alla projekt kopplade till storkök. Vårt företag blickar mot framtiden genom att erbjuda innovativa tjänster som är i linje med den professionella etik som utvecklas idag: att ta kontroll över sin konsumtion och skapa recept med färska och hälsosamma produkter. Våra styrkor är vår stolthet över att ha erbjudit våra tjänster i 60 år, vår reaktivitet, våra dynamiska team och vår ständiga lyhördhet för att bäst tillgodose dina behov.
LE BONHEUR EST DANS LE POT är ett företag som specialiserar sig på tillagning av ekologiska färdigrätter. Företaget utvecklar ett sortiment av konserverade färdigrätter baserade på spannmål, grönsaker och baljväxter. LE BONHEUR EST DANS LE POT erbjuder därmed soppor, spannmål, puréer, lokala recept, reseinspirerade recept, naturliga grönsaker, italienska specialiteter, sylt och rätter i förpackningar.
Frankrike, OSSES
Beläget i Baskien är företaget ARNABAR specialiserat på tillverkning av foie gras och baskiska produkter. Följaktligen producerar och marknadsför de följande lokala produkter: block av foie gras, hel foie gras, halvkokt foie gras, ankkonserver, axoa, baskiska recept, patéer och rillettes, korvar, charkuterier, Espelette-peppar, viner och drycker från Baskien, söta specialiteter, havsprodukter, etc. ARNABAR erbjuder även delikatesslådor som kan ges som företagsgåvor.
Familjeföretag sedan 1901, tillverkar företaget Fournier Fils traditionellt rökta fiskar enligt hantverksmässiga recept som har överförts från generation till generation: Rökt sill (mjuka filéer, traditionella filéer, kippers, bouffis, saurs, filéer inlagda i olja och kryddor), rökt kolja, rökt laxfiléer, små skivor och bitar av rökt lax, rökt makrill med peppar, rökt makrill à la provençale...
Portfölj (1)
Frankrike, St Jean St Nicolas
Företaget Guillaumette är ett företag som är specialiserat på att erbjuda recept för tillverkning av hantverksmässig génépi. De erbjuder unika och autentiska smaker av traditionell Génépi. Tack vare sin kvalitet och sitt hantverk har företaget blivit erkänt både i Frankrike och utomlands.
Frankrike, Garches
Våra team kan stödja er i varje steg av skapandet av era aromatiserade produkter, både vid utvecklingen av en ny produkt och vid modifieringen av ett recept (reducerat innehåll av socker, salt, fett, etc.). Arom och smak i sin helhet är avgörande faktorer i köpet beslut för era kunder. Det är därför ett steg som inte får försummas vid skapandet eller modifieringen av era recept: låt er stödjas av professionella, luta er mot vår expertis och erfarenhet, både inom aromatik och inom livsmedelsindustrin i allmänhet. Vi är vid er sida i varje steg, från idé till slutlig utveckling av er produkt.
Frankrike, St Medard D Eyrans
Grundat 1948 i Nérac i Lot-et-Garonne, har företaget LOU GASCOUN byggt sitt rykte under nästan 50 år på en enda produkt: den berömda gula burken med fläskleverpastej från ett familjerecept. Våra produkter tillverkas hantverksmässigt och är baserade på traditionella recept från Sydvästra Frankrike, bestående av noggrant utvalda färska råvaror och tillagade utan färgämnen eller konserveringsmedel. Vi erbjuder foie gras, pastejer, ålmatelote, soppa från Arcachon-bukten, lamprey, etc.
Frankrike, Paris
Vår familjechokladfabrik, grundad 1910, är specialiserad på tillverkning av kvalitetschoklad. Våra produkter är också kända för sin naturliga sammansättning. Vårt sortiment består huvudsakligen av praliner och hasselnötter från Piemonte, pistachior från Sicilien samt konfiterad apelsinskal från Spanien. Våra recept innehåller faktiskt varken tillsatser, konserveringsmedel eller något tillsatt...
Frankrike, St Clement Sur Valsonne
... är modulära vilket gör att vi kan tillämpa vår expertis på många olika recept: smördeg, söta och salta pajdegar, briochedeg, vilket öppnar upp för många möjligheter. Vi erbjuder: PRODUKTER FRÅN VAL SOANNAN ger en mycket bred palett av produktlösningar som gör att våra slutkunder kan täcka olika måltidstillfällen, med ett kvalitativt, kulinariskt och varierat produktsortiment. Bottnar för quicher, pajer och söta och salta tarteletter, i flera dimensioner och tillämpningar. Denna serie av frysta råvaror är redo att fyllas av professionella.
Frankrike, Caden
... och koncentrat som kan tillsättas i slutet av knådningen. Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter utan minimiorder och kan även arbeta med skräddarsydda produkter, med anpassade recept och specialförpackningar.
Frankrike, MARSEILLE
Les Joyaux de Madagascar erbjuder kraftfulla synergier av vegetabiliska och eteriska oljor, 100% aktiva ingredienser och redo att använda. Utvecklade enligt traditionella recept, förfinade genom forskning och testade i energiarbete, erbjuder varje formel en exceptionell effektivitet mot många fysiska och emotionella obalanser...
Frankrike, FRONTIGNAN
Vårt företag är specialiserat på inlagda oliver, samt andra relaterade produkter som tapenade, pistou, inlagd vitlök, halvtorra tomater… Våra oliver är noggrant utvalda och förberedda enligt olika recept. Tack vare vår expertis behåller oliverna en unik kvalitet i både textur och färg. Vi erbjuder också, och framför allt, ett sortiment av kända oliver från olika regioner, såsom Lucque och Picholine. För att säkerställa att ni blir nöjda, är våra produkter förpackade i burkar, hinkar, lådor, skålar, påsar och fickor.
Frankrike, Thionville
Cynoland är grossist av hundfoder. Cynoland erbjuder kvalitetsmärken av hundmat. Sortimentet av foder består av recept formulerade med en hög andel färskt kött. Hypoallergena foder för känsliga hundar, samt monoprotein och spannmålsfria foder. De livsmedel som erbjuds till våra distributörer av hundfoder är noggrant utvalda. I flera år har vi erbjudit vår välrenommerade rådgivning till våra...
Portfölj (3)
Frankrike, Guignicourt
FLOREPI utvecklar och tillverkar ett brett utbud av traditionella söta bakverk, både bakade och frysta. Vår expertis kombinerar noggrannheten i industriella processer med smaken av recept som utarbetats med respekt för hantverksmässiga värderingar och krav. Den dagliga uppmärksamheten som ägnas åt tillverkningen av våra produkter gör att vi kan garantera våra kunder en unik smak och en konstant...
Portfölj (1)
Frankrike, Castelnau-Chalosse
...uppfödda, matade och fetade med hela, hälsosamma och naturliga majsgryn, utan stress och med respekt, hos våra lokala producenter. Vi förbereder och lagar de traditionella produkterna från vår region i vårt konserveringsföretag, där vi noggrant följer de familjerecept som ärvts från våra mormödrars grytor. Vi erbjuder en produktlinje vars recept utesluter konserveringsmedel och färgämnen, baserad på...
Andra produkter
DEN GOURMET GÅRDEN
DEN GOURMET GÅRDEN
Portfölj (1)
Frankrike, Roscoff
... antingen färska konserverade i salt eller dehydratiserade vid 36 - 40°. Sex olika algsorter erbjuds: Sjögräs, Nori, Dulse, Wakamé, Sjöspagetti och Kungskombu. På bord-a-bord.fr hittar du recept och videor om matlagning med alger!
Frankrike, Tarascon
Grundat 1920 har företaget Jean Martin alltid hyllat det provensalska köket, genom att harmoniskt förena sydliga grönsaker och oliver från Vallée des Baux de Provence. Riste av aubergine, ratatouille, tapenade… och andra klassiska rätter tillagas med respekt för traditionella recept, med en ständig strävan att skapa enkla, originella och raffinerade förberedelser som alltid är mycket snabba att laga.
Frankrike, Vernosc-Les-Annonay
... fruktbearbetning. Vi erbjuder ett oumbärligt sortiment av beredningar baserade på kastanjer för professionella inom restaurangbranschen och livsmedelsindustrin: • Crème de marrons • Pâte de marrons • Purée de marrons • Marrons au sirop CONCEPT FRUITS erbjuder recept på krämer och puréer av hästkastanjer med autentisk smak enligt traditionella recept från Ardèche för en traditionell och generös...
Portfölj (16)
Frankrike, Pujols
... integrerade och perfekt kontrollerade kedjor. Våra oljor är unika, eleganta och 100% naturliga. Inga kemiska tillsatser ingår i vår tillverkningsmetod. Vår process tillämpas på alla våra oljor och produkter för att garantera ingredienser av högsta kvalitet. Våra oljor kan förgylla vardagsrätter, lyfta kockars recept men också komplettera kosmetiska formuleringar tack vare deras emollienta, närande...
Frankrike, Flagnac
...ägg, mjölk och bröd kommer från Occitanie. •Aligot Express har utvecklat olika frysta regionala recept i sin R&D-verkstad, anpassade efter kraven från restauratörer, såsom: •Aligot: Finns i flera format som motsvarar varje arbetsmetod. •Aper’ligots: Aligotpärlor som kan avnjutas som tapas, i sallad eller som tillbehör, i varianter som Cantal / Schalottenlök, Roquefort, Anka eller Truffle...
Portfölj (5)
Frankrike, Colombes
... framför allt passion! Alla våra recept är framtagna utan tillsats av färgämnen och konserveringsmedel och har en hållbarhet på ett år. Våra skapade cocktails, utsökta i smaken, ansvariga och lekfulla, kommer att glädja och behålla din kundkrets. Vi har valt ut ett sortiment av färdiga cocktails för dig: - A la Fraîche: växtbaserad, färsk och blommig - Le Velours: djup, fruktig och syrlig - Le Coucou: blommig, syrlig och botanisk - Le Béguin: fruktig, syrlig och läcker - L’Amerloque: läcker, örtig och kraftfull - L’Apache: rund, exotisk och zestig...
Portfölj (6)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play