Frankrike, la Trinité
... bekvämlighet. Vi säljer även livsmedel utan fläsk och komponenter av svinslag. Kontakta oss för offert för stora kvantiteter för yrkesverksamma. Grossistförsäljning på offert: champagne från producenter, fina viner, kaviar, foie gras, kryddor, bordsartiklar, italienska viner från alla regioner, cognac, calvados, exceptionell vodka, spritdrycker, bakverk, choklad, vatten från hela världen, kaffe och kaffemaskiner, charkuterier, äkta högkvalitativ parmaskinka. Vi står till ditt fulla förfogande för alla råd och eventuella möten enligt din bekvämlighet. Leverans: villor, yacht, privatjet, lyxkryssningar.
Portfölj (3)
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Sedan sin grundande 1962 har företaget SACOR specialiserat sig på torra charkuterier från sydvästra Frankrike. SACOR erbjuder livsmedelsprodukter baserade på traditionella och regionala recept. Företaget erbjuder därmed torrkorv, lufttorkad korv, charkuteribrickor, chorizo, lufttorkad skinka, coppa, pancetta, salami, rökt fläsk, etc. Företaget engagerar sig för transparens och smakens excellens.
Frankrike, Olonne Sur Mer
...limousinkött, limousinkalv, franskt fläskkött, lamm, häst och fågel från Challans. Menyn och rätterna förändras i takt med säsongerna. Cateringverksamheten samarbetar med lokala producenter och förbereder traditionella rätter baserade på färska produkter. Du kan välja mellan flera köttpaket (nötkött, kalv, fläsk, fågel och blandat), buffé (grönsaker, sallader, tabbouleh, pâté/rillette, charkuteriblandning, tillbehör, flera köttalternativ och ostbricka), flera varma rätter, grillat och tillbehör.
Frankrike, Castets
... inlagda produkter. Våra hantverkskonserver är garanterat utan tillsatser, konserveringsmedel, färgämnen eller smakförstärkare. Vi tar emot våra färska produkter och främjar korta distributionskedjor så mycket som möjligt genom att välja våra råvaror från lokala producenter, bra små grönsaker (tomater, gröna bönor, lingotbönor, ärtor...), bra kött (fläsk, anka...), utmärkta fiskar från Saint Jean de Luz eller Adour (chipirons, vit tonfisk, lamprey...). Alla våra konserver förbereds och lagas hos oss, i vår 600m2 stora verkstad som uppfyller CEE- och HACCP-standarder, av vårt team av tre kockar.
Frankrike, Nantes
Företaget BERJAC är specialiserat på grossistförsäljning av kött och fisk till professionella inom restaurangbranschen (restauranger, charkuterier, catering, livsmedelsbutiker, små kommuner) och erbjuder butikstjänster samt levererar i Loire-Atlantique, Vendée, Maine och Loire: kött (nötkött, kalv, lamm, fläsk), inälvor, charkuterier, fågel, färska produkter (frukter och grönsaker, livsmedel), fisk. Företaget BERJAC tillhör den familjeägda gruppen CADEGAU: verksamhet inom BtoB av färska produkter (kött och fisk) i Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes och Marée) och Saumur (Savia).
Vi tillverkar och distribuerar en rad frysta produkter från den réunionesiska gastronomin över hela Frankrike och Europa, såsom - bouchons, nems, samoussas, samoussasdeg, fiskbullar, bonbonpiments, kreolska korvar och rökta korvar, sarcive, rökigt magert fläsk och rökig fågel. Leveranserna utförs av en ledande kyltransportör på marknaden för att säkerställa en kvalitetsservice. Vår webbplats...
Frankrike, Rungis
GRG SA - Grossist av kött på MIN i Rungis sedan 1984. GRG SA är den största köttstrukturen på marknaden. Nötkött, kalv, lamm, fläsk, inälvor, i styck eller förpackat som benfritt kött och vakuumförpackat, du hittar alla stora köttkategorier. Oavsett om din kundkrets söker en exceptionell produkt eller ett volympris, anpassar vi oss efter din efterfrågan tack vare våra många partner-slakterier. Letar du efter kalv uppfödd under sin mor, försaltat lamm, nötkött från Limousin eller kött med hög avkastning? Kom och besök oss! För alla förfrågningar kan du kontakta GRG SA via telefon 01 45 12 36 00.
Frankrike, Laguiole
La Maison CONQUET är specialiserad på gastronomiska traditioner från Aubrac. La Maison producerar därmed charkuterier, konserver och många köttprodukter samt specialiteter baserade på renrasig Aubrac-nötkött, fläsk, lamm från Aveyron och kalv. Företaget producerar också färdigrätter, inälvor, aligot och lokala ostar som tome. De färdigrätter som erbjuds av La Maison är huvudsakligen tripoux, fylld kål och farçous aveyronnais med plommon.
Frankrike, Saint-Viance
Viandes de Corrèze har under många år etablerat ett krävande och hållbart partnerskap med uppfödare i regionen kring Brive och kooperativet CAPEL, genom att skapa kvalitetsled. Vår kvalitetskrav på de 4 arterna (kalv, nötkött, lamm och fläsk) bygger på synergin mellan bönder, uppfödare och vår expertis som slaktare och köttmästare. Utöver officiella garantier, certifikat och märkningar, är...
Frankrike, Rungis Cedex
... snörade kalvhuvuden, PAD (Redo att styckas, rensade utan senor), skivade nötkreatur- och kalvlever, tärnad nötkreatur-nyren, tärnad nötkreatur-kind, skivade eller tärnade nötkreatur- och kalvhjärtan, etc. Handel med inälvsprodukter: PRODAL har en sektion i inälvsmontern i Rungis. Här erbjuder vi våra kunder ett brett utbud av produkter (vakuumförpackat kött, inälvsprodukter, nötkött, kalv, lamm, fläsk, färska och frysta produkter…). Ring oss på 01 41 80 02 80.
Frankrike, Reillanne
Företaget Dufour är specialiserat på köttproduktion, oavsett om det handlar om lamm i styck eller i hel, kalv, fläsk eller nötkött, kan företaget leverera det klart att tillaga eller klart att äta. Gruppen DUFOUR kan erbjuda ett brett utbud av kvalitetsprodukter med flera typer av kött, från styckning till förpackning i skål.
Frankrike, Ploeren
Oberoende hantverksföretag, specialiserat på försäljning av färskt kött och styckning av färskt kött till kollektiva enheter. Kött av FRANSK ursprung endast (utom lamm). Kort kedja för nötkött, kalv och fläsk. Kött direkt från franska slakterier. Handel med fågel och charkuterier (ursprung Frankrike). Leverans av oss själva i hela BRETAGNE. Tilldelning av offentliga upphandlingar. Registrering hos grupper för kollektiv restaurangverksamhet och inköpsgrupper.
Frankrike, Montauban
Vårt hantverksföretag baserat i MONTAUBAN i 82 erbjuder nötkött, lamm, kalv och fläsk från Occitanien. Vi väljer och köper själva djuren på fötter från våra leverantörsproducenter. Leveransen kan ske i slaktkropp eller vakuumförpackad styckning. Vi säljer inte till privatpersoner. VIANDES OCCITANES består av ett team av professionella som står till ditt förfogande.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play