Frankrike, Nanterre Cedex
...Hydrauliska system och särskilt de som fungerar vid låga temperaturer. NEVASTANE SH-oljor rekommenderas för situationer där oavsiktlig kontakt med livsmedel kan förekomma. Detta hjälper till att undvika kontaminationsproblem, som krävs av HACCP-systemet. 100% syntetisk formulering. Brett temperaturintervall. Betydande förlängning av oljebytesintervallen.
Portfölj (474)
Frankrike, Bertrimoutier
... uppfödningsförhållanden. Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter: - hela vaktlar - filéade vaktlar - vaktlar redo att tillagas - vaktlar PAC - vaktlar i styckdelar - vaktelfiléer - vaktelben - vaktelsupréer - vaktelterriner - vaktelrillettes… Vi arbetar enligt HACCP-standarder (riskhantering av livsmedel). Vi marknadsför alla våra färska/frostade produkter i Frankrike, Europa och Stora Export. Vi erbjuder även våra levande vaktlar eller för djurkonsumtion.
Portfölj (68)
Frankrike, Grasse
... mycket moderna produktionsanläggning på 2000 m2 gör det möjligt för oss att hantera en stor produktion med kvalitetskrav och tillverkningsprocedurer som uppfyller våra kunders förväntningar (HACCP, ekologisk certifiering).\n\nGenom vårt FoU-laboratorium skapar våra aromatiker skräddarsydda kreationer för dina mest komplexa aromatiseringsstudier.\n\nVår organisation gör det möjligt för oss att erbjuda låga minimiorder, från 3 kg per arom för en specialbeställd arom och 1 kg per arom för standardserier (permanent lager).
Portfölj (186)
Frankrike, Port-Sainte-Foy-Et-Ponchapt
... olika distributionskanaler: GMS, RHD, Industri, Evenemang. Vi garanterar livsmedelssäkerhet och produktkvalitet: kvalitetsförsäkringsprocess, råvara certifierad GLOBALGAP och HVE3, HACCP, process i renrum, metalldetektor, strikt temperaturkontroll, mikrobiologisk analysplan, städrutiner, spårbarhet och återkallandeprogram... Förutom våra äpplen från Périgord möjliggör vårt nära samarbete med producenter från Limousin att vi också kan erbjuda Golden från Limousin. FRAICHE CUT är ett företag som lyssnar på kundernas specifika behov.
Portfölj (3)
MINDELOS, ett företag baserat i HAUTS-DE-France, är specialiserat på distribution av 100 % naturliga fruktjuicer. Vi har rest världen runt för att hitta de bästa naturliga produkterna för att erbjuda fruktjuicer med äkta smak och hög kvalitet. Vi erbjuder ett brett utbud av 100 % hälsosamma och naturliga fruktjuicer, analyserade av LCSSA enligt HACCP-standard: - ananasjuice - baobabjuice...
Frankrike, Amiens
MINDELOS, ett företag baserat i HAUTS-DE-France, är specialiserat på distribution av 100% naturliga fruktjuicer. Vi har rest världen runt för att hitta de bästa naturliga produkterna för att endast erbjuda fruktjuicer med 100% naturliga ingredienser och en autentisk, högkvalitativ smak. Vi erbjuder ett brett utbud av 100% naturliga fruktjuicer, analyserade av LCSSA enligt HACCP-normen...
Portfölj (9)
Frankrike, Carpentras
...Utveckla och lansera din produkt i flexibel form: påsar, stickor, sachets, doypack med ett verkligt mervärde. Expertis: ✓ Livsmedel ✓ Kosmetik ✓ Hygien Dozett stöder dig i detta viktiga steg med hjälp av experter, ledare och innovativa aktörer från den vetenskapliga valideringen av ditt projekt till dess marknadspositionering. ✓ Ultra-konkurrenskraftigt erbjudande ✓ Inga minimiorder ✓ Inga dolda avgifter ✓ Förpackning på begäran eller schemalagd ✓ Ett dynamiskt och entusiastiskt team Certifieringar: HACCP / Ecocert / FDA...
Frankrike, La Chapelle Des Fougeretz
RATDOWN är den enda franska tillverkaren som specialiserar sig på design och försäljning av alternativa lösningar för skadedjursbekämpning sedan 2007. Vi designar, tillverkar och implementerar effektiva och icke-toxiska professionella system och produkter för en rationell skadedjursbekämpning utan kemikalier. RATDOWN:s lösningar följer HACCP-standarder och principerna för integrerad bekämpning...
Portfölj (6)
Frankrike, AGEN CEDEX 9
...etc.), sensoriska studier (hedoniska och kvalitativa), standard- eller skräddarsydd utbildning (hygien, HACCP, livsmedelsstandarder, processer, etc.) och produktkarakterisering (fysiko-kemiska analyser).
Frankrike, Dury
... ingredienser, extrakt eller aktiva ämnen upp till flera tiotals ton. Från vatten- eller lösningsextraktion till spraytorkning, har EXTRACTIS över 3500 m2 laboratorier och verkstäder för att möta dina behov. 32 anställda + 35 års erfarenhet + 700 kontrakt per år för cirka 100 kunder + 12 miljoner euro i utrustning Strikt konfidentialitet 100% PI till kunden CIR, ECOCERT, ISO 9001, HACCP, KASHER...
Portfölj (13)
Frankrike, Lille
Chic boissons är specialisten på energidrycker och anpassning av förpackningar (burkar, flaskor). Med vår erfarenhet är vi idag det ledande företaget för anpassade drycker i Europa. Tack vare vår fullständiga kontroll över produktionskedjan (certifierad ISO och HACCP) kan vi möta alla krav och garantera optimal kvalitet. Anpassning av burkar: Anpassa din förpackning! Vill du kommunicera om ditt...
Portfölj (6)
Frankrike, Aix En Provence
... erbjuda en anpassad och komplett service. Hos CAS’AIACCINA älskar vi goda saker, varför inte låta er ta del av dem?! Kvalitetsprodukter för dem som älskar att njuta av att smaka på dem… Vi har lyckats omge oss med kvalificerade yrkesverksamma inom branschen som är engagerade i att enbart tillfredsställa er. Men vi är också noggrant respektfulla mot ett antal specifikationer och följer HACCP, IGP, VPF...
Frankrike, Noisiel
Evaluance-hygiene grundades 2006 för att erbjuda rådgivning och utbildning till alla företag inom livsmedelssektorn (restaurang, livsmedelsyrken, storkök, livsmedelsindustrier, …) Våra hygien- och HACCP-utbildningar hålls i era lokaler vid tider som passar er för att minimera påverkan på er verksamhet. Anpassade efter era behov och begränsningar kan de omfattas av helt eller delvis stöd från er...
Frankrike, Varetz
... - bearbetare av ingredienser till PAI-produkter inom IAA livsmedelsindustrin. PLANETGOUT TJÄNSTER: 1. KVALITET, SENSORIK & SMAKUTBILDNING. Bli en bättre inköpare, tillverkare, skapare av smaker genom kunskap om kvalitet, sensorik & smak - 2. PLANETGOUT KVALITET & SMAK Rådgivning Expertgranskning HACCP - ISO 22000 - till ISO 9000 Livsmedel - ISO Kakao-choklad Expertis på 200 produkter: utvärdering av...
Frankrike, La Chapelle Aubareil
I över trettio år har vi varit hantverkare och tillverkare av gås- och anklägg samt kastanjer i Dordogne. Våra konserver tillverkas på plats, enligt de traditionella recepten från Périgord. Konserveriet är av mänsklig storlek. Fågellever och färdigrätter (cassoulet, confit, civet...) förbereds med omsorg och får största uppmärksamhet genom hela tillverkningskedjan. Vårt laboratorium är godkänt enligt europeiska normer och HACCP. De värderingar vi står för är gästfrihet, gastronomi, tradition och kvalitet.
Frankrike, Saint Sulpice De Faleyrens
SAINT EMILION EMBOUTEILLAGE är en liten organisation som fokuserar på kvalitet, service och flexibilitet. Vi är specialiserade på buteljering och erbjuder olika tjänster såsom tangentfiltrering, jordfiltrering, förslutning, pressfiltrering, kapsling, etikettering, lasergravering, urtagning, kväveinblåsning på begäran, etc. Vi erbjuder även tjänster för era termovinifieringar. Våra prioriteringar är noggrant arbete, hygienregler och spårbarhet. Vår personal, som är specialister på buteljering, får varje år utbildningar anpassade till marknadens utveckling och arbetar enligt HACCP-referensramen.
Frankrike, Saint Leonard
... HACCP som referensramar. Olvea drivs inte bara av att tillfredsställa sina kunder genom att erbjuda råvaror som passar deras behov, utan också av viljan att bedriva sin verksamhet på ett sätt som bidrar till hållbar utveckling och respekt för miljön.
Frankrike, St Martin De Londres
... plockas för hand (traditionell metod) från vilda populationer. - Plockningsplatser noggrant utvalda i hjärtat av garriguerna. - Certifiering AB, märkning Sud de France. - Plockningsmetoder vetenskapligt validerade (t.ex. samarbeten med CNRS). - Spårbarhet, HACCP-process (fysikaliska-kemiska och mikrobiologiska kontroller).
Frankrike, Coueron
...Grosseron är en ledande aktör inom försäljning av utrustning, förbrukningsvaror, reagenser och odlingsmedier för laboratorier. Grosseron erbjuder ett brett utbud av odlingsmedier för mikrobiologi. Utrustning & Förbrukningsvaror • HACCP • Hygien Säkerhet. Försäljning av utrustning, förbrukningsvaror, reagenser och odlingsmedier för laboratorier. Distribution av utrustning, glasvaror, instrumentering och små laboratoriematerial. Distribution av laboratoriereagenser, syror, baser, salter, Merck, Prolabo, Panreac, Applichem, Labogros, Alfa aecer.
...I över 30 år och med en omsättning på över 100 miljoner euro har CIPA specialiserat sig på import/export av frysta livsmedel över hela världen. Företaget grundades 1983 och vår kärnverksamhet är handel med kött tack vare vårt partnerskap med Socopa-gruppen. Under de senaste 15 åren har våra team framgångsrikt utvecklat havsprodukter, grönsaker och skräddarsydda bearbetade produkter i fabriker som uppfyller de senaste kvalitetsstandarderna (HACCP, BRC, ISO…).
Frankrike, Fresnoy Le Grand
SOFRESCO erbjuder sin 2500 m² stora förpackningsverkstad och sina 10 förpackningslinjer. Särskilt: förpackningsområde under ATEX-miljö (explosiv atmosfär). Våra tjänster: co-packing, skräddarsydd förpackning, konstruktion av PLV och presentförpackningar, filmning, inpackning, manschettning, cellofanering, märkning av alla typer, kvalitetskontroll, spårbarhet, HACCP-processer, AFSSAPS. Våra verksamhetsområden: kosmetik och parfym, livsmedel och alkohol, press och utgivning, ...
Frankrike, Trégueux
... kylda för att uppnå en optimal finish. Våra förpackningsmöjligheter är varierade: • förpackning under krympfilm och automatisk applicering av etiketter. • förpackning under flowpack-film. • förpackning i kartonger. Vi lägger stor vikt vid kvaliteten och finishen av våra tvålar genom att implementera en HACCP-process. Spårbarhet säkerställs genom tryckning av batchnummer på alla våra förpackningar.
Portfölj (3)
Frankrike, Lardier Et Valença
... anläggning är certifierad enligt ISO 9001 v 2015, vi tillverkar enligt HACCP-principerna och BPF-standarder för kosmetik och läkemedel. Våra produkter är certifierade ekologiska av ECOCERT för kosttillskott, och av ECOCERT Greenlife eller COSMOS Organic för kosmetika.
Portfölj (97)
Frankrike, Tauxigny
... spårbarhet från mottagandet av råvaror till leverans av färdiga produkter, tack vare flödeshanteringen som är integrerad i vårt ERP. Vi har HACCP-metoden, IFS-certifiering sedan 2010, ekologisk CE-certifiering sedan 2000 och ett hälsotillstånd för tillverkning av foder för sällskapsdjur.
Frankrike, Cournonterrale
... i Frankrike • Valet av alla våra flaskor, metallkannor, korkar i naturligt trä med hällpip, och skräddarsydda kartongförpackningar tillverkas i Frankrike • Förpackningskapaciteten från 100ML till 1L är 1500 till 2500 flaskor per timme och för 3L & 5L kannor är det 800 kannor per timme • Kapaciteten för lagring av råvaror (olja) vid kontrollerad temperatur är 60 000 L. • Leveranser av kartonger sker två gånger om dagen och pallleveranser en gång om dagen, exportbeställningar utanför EU skickas sjövägen i 20P eller 40P containrar. Auktoriserad av FranceAgrimer, HACCP, BPH, FDA, BIO, QUALISUD.
Portfölj (10)
Frankrike, Tanneries Cedex
HANNA Instruments designar och tillverkar pålitliga, kostnadseffektiva och användarvänliga mätutrustningar för följande tillämpningsområden: Jordbruk, livsmedelsindustri och HACCP, akvaristik, kylkedja, vatten och miljöer, hydroponik, laboratorier, simbassänger och spa samt industriella processer. HANNA Instruments-gruppen grundades 1978 och har 48 anläggningar i 28 länder, vilket möjliggör en...
Frankrike, Amiens
... HACCP riktar sig till yrkesverksamma inom restaurangbranschen och relaterade verksamheter. I undervisningen behandlas bland annat: HACCP-metoden, den hygieniska kontrollplanen, samt information till konsumenten om allergener och märkning. Vårt utbildningscenter gör det möjligt för både chefer och anställda inom den kommersiella restaurangsektorn att följa de livsmedelshygienregler som måste efterlevas. Varje deltagare får en komplett dokumentation i slutet av utbildningen, med kursmaterial och redigerbara blad för den hygieniska kontrollplanen.
Frankrike, Prades Le Lez
...Rådgivningstjänster inom livsmedelskvalitet: hantering av hälsorisker (HACCP), förberedelse för certifieringar (IFS, ISO 22000, ISO 9001), optimering av spårbarhet, utbildningar, revisioner. . Stöd till ledare för små och medelstora livsmedelsföretag: hjälp med sourcing av råvaror/ingredienser/förpackningar, hjälp med formulering och implementering av nya recept eller produkter, optimering av produktionsprocesser. . Uppdrag för tillfällig ersättning eller förstärkning av ert kvalitetsteam. . Studier av livsmedelskedjor, tekniska och kommersiella genomförbarhetsstudier.
Frankrike, Montigny-Le-Bretonneux
... din hälsa och din miljö. Vi arbetar med både privatpersoner och företag. Vi utför desinfektion, HACCP-sanering och vi hanterar ett brett spektrum av skadedjur: - Vägglöss - Termiter - Getingar - Asiatiska hornets - Loppor - Kackerlackor - Råttor, möss etc.... INTERVENTIONSOMRÅDE i hela ÎLE DE FRANCE: Paris (75), Seine-et-Marne (77), Yvelines (78), Essonne (91), Hauts-de-Seine (92), Seine-Saint-Denis...
... stärka sin position på allt mer konkurrensutsatta marknader, genom att satsa på innovation som en teknologisk fördel och en drivkraft för konkurrenskraft. Vår anläggning i Côte d’Or samlar olika företag: LARA SPIRAL (F&U, studier, ingenjörskonst, prototyper...), CEDRA (Europeiskt centrum för forskning och analyser), Kirial International (Biologiskt test KRL för mätning av antioxidativa försvar), CPM (HACCP-test).

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play