Frankrike, Montaut
Grundad 1920, har Maison LAFITTE i fyra generationer specialiserat sig på gastronomi från Landes. Maison är den verkliga specialisten på traditionell fettdocka. Den producerar gås- och anka lever, konserver, bröst, vingar och lår av anka. Den erbjuder också förrätter och tillagade rätter som anka paté, anka mousse, rillons och rillettes, traditionella patéer, terriner, halvkokta patéer, kaviar...
Frankrike, Villebon-Sur-Yvette
... produkter, i enlighet med vårt åtagande för ett ansvarsfullt, hälsosamt och solidariskt jordbruk. Våra produktkategorier är: Pasta & Såser, Ostar & Charkuterier, Antipasti & Konserver, Viner & Spritdrycker, Oljor & Vinäger, Ekologiska Produkter, Kakor & Desserter, Drycker, Kökshjälpmedel, Kaviar. Vi arbetar främst med delikatessbutiker, restauranger, cateringföretag, vinhandlare, lyxhotell, ... men också med företag som specialiserar sig på gastronomiska presentlådor.
Frankrike, Craponne
... akvakultur, livsmedelsindustri och lokal samt internationell handel, jag delar med mig av mina kunskaper och min passion för kaviar. Det är verkligen en komplex och mystisk värld, snål med delande trots att det finns så mycket att säga. Jag vänder mig till alla, nyfikna, matälskare, finsmakare. När det gäller företag, alla företag som vill stärka sina band med kunder och partners kommer att kunna dra nytta av våra tjänster, både för affärsgåvor och för att skapa en kväll med temat kaviar/vin eller kaviar/champagne.
Frankrike, Neuvic
Domaine HUSO är specialiserat på produktion av kaviar och sträcker sig över 19 hektar vid sammanflödet av Isle och Vern. Störarna uppföds i en av de fyra bassängerna på området. De uppföds från födseln tills dess att deras ägg kan tas ut. Kvaliteten på vattnet, fodret och respekten för fisken avgör livskvaliteten för störarna och deras ägg. Utdragningen av äggen och produktionen av kaviar sker på plats på domaine HUSO.
...praktiska frysta lösningar och delikatesser avsedda för professionella. Maison MASSE handlar framför allt om passionen för bra produkter som rökt lax, kaviar, kött (spädgris, benfritt spädgriskotlett, benfritt spädgriskägg, spädgris med ben, bakben av spädgris med ben, samt inälvor som kalvnjure och kalvbräss med hjärtpotatis, nötkött / lamm. Dessutom erbjuds styckade köttprodukter och mer detaljerade benämningar i regionen, fågel och vilt, charkuterier, svamp och ravioli, skaldjur, havsprodukter och sniglar, oljor och vinäger samt delikatesser.
Frankrike, PEYREHORADE
... högkvalitativ rökt lax. Maison BARTHOUIL erbjuder också andra fiskar (rökt ål), ekologiska produkter (ekologisk lax, ekologiska terriner), kaviar, fiskägg, tarama, regionala specialiteter (ankkonserver, färska, rökta, torkade bröst...) och gastronomiska presentlådor.
Frankrike, Paris
Exceptionella kaviar: Sevruga-kaviar, Beluga-kaviar, Baerii-kaviar, Oscietra-kaviar... Källaren: Prestigefyllda vodkor (Beluga Vodka, Belvédère Vodka) och årgångschampagner (Ruinart, Dom Perignon, Krug)...
Specialist på lecitin och fraktionerade fosfolipider. Novastell erbjuder ett brett utbud av produkter avsedda för kosttillskott. Fosfatidylserin, fosfatidylkolin, fosfatidinsyra. Företaget har utvecklat en serie Omega 3 (främst DHA) i form av fosfolipider från hönsäggula och även en annan produkt från fiskägg (kaviar fosfolipider). Råvaror, halvfabrikat, färdiga produkter på begäran. Huvudsakliga...
Frankrike, Marseille
Boutargue Meyer Marseille låter dig upptäcka hela smaken av boutargue. Känd som Medelhavets kaviar, eller poutargue, är den gjord av en påse med mulletägg som först salteras och sedan torkas. Dess unika smak kommer att öppna en ny värld för dig. Den kan användas i dina rätter och kommer att ge ännu mer smak. Denna sällsynta och lyxiga specialitet är en källa till kalcium, vitaminer A, D och B...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play