Frankrike, Grigny
..."Les Classiche" från Canuti är tillverkade av noggrant utvalda råvaror, utan tillsats av färgämnen eller konserveringsmedel. Precis som alla Canuti-äggpasta produceras de enligt den klassiska metoden med långsam genomdragning i bronssystem. De olika fyllningarna är baserade på grönsaker, kött, fisk, ostar, svamp och tryffel. Dessa "Classiche" håller alla en utmärkt kvalitet: de är raffinerade och eftertraktade. FÖRPACKNING: 3 x 1 kg = 3 kg...
Portfölj (93)
Frankrike, Roubia
...delikat, sammetslen, subtila noter av svart tryffel, noter av björnbär, noter av rostat bröd, generösa tränoter, fina tanniner, precisa tanniner, rund, lätt mineralisk, strukturerad kropp, lång eftersmak. Mat- och vinparningar Röda såser, Cassoulet Serveringstemperatur: 8° - 10° Färg: Röd Druvsort: Grenache, Syrah Alkoholhalt: 14,5% Volym: 75 cl (Flaska)...
Portfölj (28)
Frankrike, Flagnac
...Aper’ligots: Aligotpärlor att njuta av som Tapas, i sallader eller som tillbehör, tillgängliga i Cantal / schalottenlök, Roquefort, anka eller tryffel.
Portfölj (5)
Frankrike, Brive La Gaillarde
...Hela tryffelgåslever, det Must! Kännare kommer att uppskatta den subtila smaken av gåslever och den förtrollande aromen av tryffel. Förpackning 130 g. För 2/3 personer. Finns också i förpackning om 200 g.
Portfölj (71)
...vanilj, karamell, jordgubbe, anis, bergamott, kaffe, citron, apelsinblomma, hasselnötspralin, ingefära, mynta, apelsin, chili, ros, viol, hallon, blomma "O", körsbär, tryffel, mango, apelsin, pepparkaka, etc. Våra mest efterfrågade färgämnen är: grön gul, röd, lila och blå. Slutligen erbjuder vi aromkoncentrat (eller koncentrerade aromer) som är anpassade för tillverkning av e-vätskor (e-cigaretter till exempel). Vi inbjuder dig att kontakta oss för att begära en offert som vi snabbt kommer att skicka till dig.
Portfölj (25)
Frankrike, Paris
...CHERCHEURS D'OR VERT är ett företag som grundades 2020 och specialiserar sig på distribution av olivolja. Vi erbjuder även delikatessprodukter som vinäger, senap och honung. Vårt uppdrag är att välja ut exceptionella produkter av hög kvalitet för att glädja dina smaklökar. Vi erbjuder bland annat olivoljor smaksatta med tryffel, vitlök, citron, basilika eller rosmarin. En högkvalitativ extra...
Portfölj (3)
Frankrike, Morrières Les Avignon
... tryffel, konserverad tryffel eller tryffel i glas (hela, skivor, skal...) samt tryffelprodukter som oljor, såser och kryddor, snacks (chips, cashewnötter...) och pålägg (tartuffenade...). Företaget är verksamt på alla marknader i Frankrike och på export med sina varumärken La belle truffe för dagligvaruhandeln, la cave à truffe för marknaden för delikatessbutiker, Truffières de Rabasse Recettes de...
Frankrike, Illkirch-Graffenstaden
... kvalitetsprodukter. Vi levererar från kg upp till flera ton. Vi utvecklar söta aromer (bittermandel, jordgubbe, kokos, persika, kiwi, pistage, etc.), salta aromer (svamp, ost, tryffel, timjan, rosmarin, basilika, etc.), naturliga aromer (vanilj, kaffe, apelsinblomma, ros, citron, apelsin, etc.), pulveraromer, växtextrakt samt skräddarsydda aromer. Vi marknadsför även syntetiska färgämnen.
Portfölj (8)
Frankrike, Gourdon
Företaget VALETTE är specialiserat på produktion och försäljning av foie gras och svart tryffel från Périgord sedan 1920. VALETTE FOIE GRAS är ett familjeföretag som säljer autentiska och lokala rätter. Vi lagar dessa produkter generöst och erbjuder dem även i typiska färdigrätter från sydvästra Frankrike, som cassoulet. Vi distribuerar våra produkter i Frankrike och på export.
Frankrike, Marseille
Chokladöverdragna specialiteter (mörk, mjölk, nougatkräm, karamell, tryffel, etc.) och dekorativa pärlor (silverfärgade, guldiga, flerfärgade, med socker- eller chokladfyllning), små flerfärgade chokladhjärtan. Vi arbetar med utvalda mandlar: Avola, mandlar från Frankrike och Spanien som valts för sin unika smak. När det gäller våra chokladspecialiteter använder vi extra fin choklad. Råvaran för våra chokladdragéer är baserad på 70 % kakao. Vi söker distributörer för export.
Portfölj (19)
Frankrike, Objat
Hantverksföretag baserat i Corrèze sedan 1979. Tillverkning av konserver baserade på anka och gås - Halvkokt eller konserverad hel anka lever, naturell eller med tryffel från Périgord, block av anka lever. - Konserverad hel gås lever, naturell eller med tryffel - Specialiteter med lever: fikon fyllda med lever, medallonger av lever, pålägg med lever, anka rillettes med lever, fyllda vaktlar med...
Portfölj (7)
Frankrike, Paris
... "pressé" att lägga i en croque-monsieur eller CaviarCream, en "uppgraderad" tarama. En annan nyhet: den torkade kaviarfjädern, som kan konsumeras mald eller i hela korn på risotto eller scrambled eggs... Utöver ägg och rökt fisk utökar PETROSSIAN gradvis sitt sortiment med andra festliga produkter: foie gras, tryffel, choklad, samt vissa ryska specialiteter som borsjtj, koulibiak, pirojki eller...
Portfölj (5)
Frankrike, Antibes
... detaljhandel. För att möta våra kunders behov har vi diversifierat vårt produktsortiment: Färska tryfflar, frysta tryfflar, delikatesser kring tryffel och mycket mer. Idag glädjer våra tryfflar både privatkunder och professionella och exporteras till nästan 10 länder, där de stolt pryder köken hos både nationella och internationella kockar. Tryffelolja med vit eller svart tryffel, tryffelcarpaccio...
Frankrike, Nanteuil-Lès-M
... har Moutarde de Meaux® Pommery® lyckats bevara sina tillverkningshemligheter och förblir oförändrad sedan 1632. Genom sina noggrant utvalda ingredienser och tack vare kontinuiteten av en oöverträffad hantverkstradition och en framgångsrik familjetransmission har Moutarde de Meaux® Pommery® lyckats övervinna århundradena. Nu utökas sortimentet med nya, unika smaker såsom Moutarde Pommery® med svart tryffel...
Petite TPE belägen i Fontanes i sydvästra Frankrike, vi är tillverkare av köttprodukter, baserade på anka och fläsk från sydvästra Frankrike. Vi är en foie gras-konservering som drivs av Michel Monteil, en mästerhantverkare. Vi arbetar med ädla produkter (de bästa bitarna av rödmärkt fläsk, svart tryffel från Périgord, Sichuanpeppar, salt från Guérande, samt AOP- och AOC-produkter för ost och vin...
Frankrike, Bauduen
... grossistmarknader. Återigen, Nicolas PLANCHON är passionerad för sitt yrke och han känner det utan och innan. Han önskar till och med att utveckla verktyg som katalogiserar alla tryfflar och som visar aktuella priser i realtid. Han producerar både vintertryfflar och sommartryfflar. Nicolas PLANCHON erbjuder främst tryffel av premiumkvalitet. Men han producerar också torkade svampar som kantareller...
Frankrike, Souillac
... aperitifer baserade på vin, frukt, nötter, ratafia, nötlikörer, kastanj, hallon, karameller, choklad med vanilj, mynta samt fruktkrämer. Alkoholfyllda frukter, babas, cannelés, chokladdesserter och kondimenter från sydvästra Frankrike, senap och vinäger med tryffel finns också tillgängliga. Vi finns hos vinhandlare, delikatessbutiker som Hédiard och Fauchon samt på borden i ett stort antal stjärnrestauranger i Frankrike och utomlands.
Frankrike, Blagnac
... hela tryfflar eller tryffelskal och -spån. Du kommer också att upptäcka små njutningar för att förgylla dina vardagsrätter, tack vare tryffelolja eller -vinäger, pålägg, kryddor eller till och med rätter som risotto, pasta eller polenta. För att ge en liten touch av tryffel till dina rätter kan du välja krämer eller såser. Utöver tryffel väljer vi även ut olika högkvalitativa svampar som murklor, kantareller eller dödskalletrumpeter, som du hittar i torkad form så att du kan njuta av dem året runt. La Maison Baumont hjälper dig också att hitta presentidéer genom sina presentlådor.
... den absoluta stillheten av sitt lugna och ljusa universum. Hotellet är noggrant inrett. De antika möblerna i harmoni med föremål, gravyrer och familjemålningar omger denna lantliga Bastide med en vänlig och varm atmosfär. Den omsorgsfulla maten på restaurangen, helt hemlagad, prioriterar lokala produkter av hög kvalitet och i säsong, som tryffel. Beläget inom de oändliga utrymmena av Parc Naturel...
Frankrike, Cahors
... från regionen med tryfflar, gåslever, kantareller över hela Frankrike. Tryfflarna skördas mellan november och mars och köps "i jorden" på marknaderna. Alla tryfflar genomgår tre successiva sorteringar innan de säljs som färska tryfflar eller konserverade tryfflar. Maison erbjuder Svart tryffel från vintern, andra arter av tryffel som Italiensk vit tryffel – Tuber Magmatum, Tuber Brumale, sommarvit tryffel, kinesisk tryffel, så kallad Bourgogne-tryffel, Lorraine-tryffel, färsk tryffel, svart tryffel från vintern, konserverade tryfflar.
Frankrike, Craponne
Specialist på kaviar och tryffel från Italien. Försäljning till både privatpersoner och företag: för personlig konsumtion eller affärsgåvor. Guidad provsmakning, kaviaraktiviteter vid middagscocktails, skapande av privata kvällar för introduktion till kaviarprovning. Försäljningsverksamhet i Lyon-regionen och Nord-Isère (Fastlandsfrankrike). Evenemangsaktiviteter i hela Frankrike. Expertis inom...
Frankrike, Coulounieix Chamiers
...VALCOLY är ett ungt företag som specialiserar sig på att skapa originella recept med ädla produkter, såsom kammussla, snigel, tryffel... och att marknadsföra dessa gastronomiska produkter till yrkesverksamma. Dess mervärde: "våga" kombinera produktfamiljer för att erbjuda recept som är ovanliga och festliga.
Frankrike, Puymeras
... är den Svarta Tryffeln, på latin Tuber Melanosporum: denna berömda tryffel, även kallad "Köksens Svarta Diamant", är utan tvekan den mest uppskattade av gastronomer. Idag är den Maison Plantins stolthet. Kombinationen av en delikat doft och en krispig textur ger den en exceptionell smak och karaktär. Flaggskeppsprodukten i sortimentet av konserverade tryfflar, Svart Tryffel 1:a Ebullition, när den är väl tillagad, avslöjar en doft som nästan är lika kraftfull som den hos en färsk tryffel och gläder de mest kräsna gommar.
Thomas och Rémy välkomnar er till sin charmiga källare mitt i centrala Toul. De kommer att visa er runt i vinlagret och låta er smaka på vin gris, rosévin, rödvin och traditionella metoder, samt den berömda Mystic Gris, Rosae, Rictus, Enigme, Prose.... Nya produkter med originella kombinationer och rika smaker: en tryffel-kir, en saffran-kir. Etiketter: Smaker från landsbygden, Välkommen till gården. Specialiteter: Viner från Côtes de Toul och mirabell-brännvin.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play