Frankrike, Rungis Cedex
MAS SA är grossist av färsk fisk i Rungis och specialist på fina skaldjur och filéer. Allmänhandlare av havsprodukter och sötvattensprodukter. Hela sortimentet av filéer, norsk lax, skotsk lax, importerade och franska rödspättor, hälleflundra, torsk. Vi förhandlar dagligen om de bästa havsprodukterna och erbjuder ett sortiment av havsprodukter kända för sin kvalitet och färskhet. MAS är...
Frankrike, Rungis
... bearbetningslaboratorier, en oklanderlig produktspårbarhet och de nära relationerna med dess leverantörer och kunder. Fransk restaurang: Linjeabborre, torsk, turbots, sjötunga, rocka, hälleflundra, gul och svart torsk, pagre, vild och odlad havsabborre, bläckfisk, sepia, rascasse,... Japansk restaurang: Filé av albacore tonfisk, fet och röd, lax från Norge och röd etikett, odlad dorade (Grekland), odlad abborre (Grekland), färsk och fryst bläckfisk, vit mullet,... Kommuner: leverantör av havsprodukter till stora kommuner.
Frankrike, Roquefort
Skapat för 35 år sedan, är AQUALANDE den europeiska ledaren inom akvakultur. Företaget har utvecklats inom alla aktiviteter i akvakultursektorn. Det har växt genom tre dynamiska områden: urval och avel, odling av lax och, bearbetning av lax. AQUALANDE-gruppen är engagerad i en hållbar och ansvarsfull akvakultur i naturliga miljöer.
Frankrike, Arnouville Les Gonesse
... teknologiska processer anpassade för alla dina tillverkningar: fläskprodukter (kokt skinka, bacon, patéer och andra), torkade charkuterier (coppa, lufttorkad skinka, lufttorkad korv, Cobourg), inlagda produkter, bearbetade fågelprodukter (fågelskinka, nuggets), grillade och rökta kycklingar, samt skaldjursprodukter (lax, bläckfisk och andra).
Frankrike, Tourlaville
...kammusslor och pilgrimsmusslor, sniglar, musslor från Barfleur, strandkrabbor, hjärtmusslor, mandelmusslor och clams; samt normandiska kräftdjur med hummer och krabbor. Vi erbjuder också ett brett utbud av fisk från vår kust, såsom havsabborre, grå dorade, makrill, lax samt bläckfiskar. Vi tillhandahåller många tjänster för att möta våra kunders krav: Filéering, Kalibrering, Skala, Urvattning, Förpackning, Snabbfrysning, Frakt inom Frankrike, Exportfrakt.
...praktiska frysta lösningar och delikatesser avsedda för professionella. Maison MASSE handlar framför allt om passionen för bra produkter som rökt lax, kaviar, kött (spädgris, benfritt spädgriskotlett, benfritt spädgriskägg, spädgris med ben, bakben av spädgris med ben, samt inälvor som kalvnjure och kalvbräss med hjärtpotatis, nötkött / lamm. Dessutom erbjuds styckade köttprodukter och mer detaljerade benämningar i regionen, fågel och vilt, charkuterier, svamp och ravioli, skaldjur, havsprodukter och sniglar, oljor och vinäger samt delikatesser.
Frankrike, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, familjeföretag i två generationer. Vi är producenter av rökta fiskar, utan färgämnen, utan konserveringsmedel och utan tillsatser. Ett brett utbud av färsk fisk och rökta fiskar. (tonfisk, lax, svärdfisk, öring, bottarga, torsk, räkor, ostron, musslor, kolja, sej, bläckfisk, havsaborre, dorade från Medelhavet, havsöring, och många fler ... )...
Frankrike, PEYREHORADE
... högkvalitativ rökt lax. Maison BARTHOUIL erbjuder också andra fiskar (rökt ål), ekologiska produkter (ekologisk lax, ekologiska terriner), kaviar, fiskägg, tarama, regionala specialiteter (ankkonserver, färska, rökta, torkade bröst...) och gastronomiska presentlådor.
Grundat 1989, är Maison CASTEIGT specialiserat på rökning av lax. Laxarna kommer från partners belägna i Skottland och Norge. De bearbetas sedan vid foten av Pyrenéerna, helt för hand, utan maskiner och garanterat aldrig frysta. Maison CASTEIGT säljer sina laxar i Frankrike till stormarknader, delikatessbutiker och fiskhandlare.
Frankrike, Rungis
Företaget di spé ré ligger i Rungis. Vi erbjuder regional charkuterivaror som foie gras, färska produkter, blandade sallader, lax... Vi har alltid varit engagerade i att upptäcka de bästa produkterna från våra franska och utländska provinser. Företaget, som är grossist inom charkuterier, grundades 1975 och etablerade sig på MIN i Rungis redan 1978. Specialiteterna är främst regionala charkuterier, foie gras, lax Label Rouge, färska produkter och även blandade sallader. Gastronomi: Tillverkning av regionala och utländska specialiteter. Tel: 01 46 87 33 00.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play