Frankrike, Allouville-Bellefosse
...vad är det? Det är hantverksmässiga chips, tillagade i kittel på gården och fint saltade som låter den goda smaken av potatisen komma fram. Nedsänkta i solrosolja för en långsam tillagning, får de en vacker gyllene färg samt en krispig textur som inte kan lämna dig likgiltig. Förutom att vara utan färgämnen och konserveringsmedel, är LA 76 också en ren produkt från den normandiska jorden som...
Portfölj (3)
Frankrike, Saint-Aubin
La Chips Française är en tjock, krispig chip som långsamt tillagas i kittel, lätt saltad och fettsnål (Nutri-Score B). 100% fransk och hantverksmässig, med autentiska smaker, kommer den från ett jordbruk som respekterar miljön. Tillverkad på gården Coquerel i Aisne av Etienne och André, två barndomsvänner och söner till bönder, är Chips Française resultatet av deras vilja att starta eget och...
Portfölj (9)
Frankrike, Bonneuil Sur Marne
... kreativt sätt och skapa egna recept. Krispiga vid tillagning, det räcker med att fylla filodegen och kadaif-degen för att få fram varierade och kreativa rätter. Tack vare vår expertis har vårt företag kapacitet att möta våra kunders krav: - Förpackning under modifierad atmosfär för optimal hållbarhet, - En deg som är hållbar, lätt att laga och krispig, - Försäljning under distributörens varumärke tack vare vårt effektiva förpackningsverktyg, - Stark produktionskapacitet, - Spårbarhet och kvalitetskontroll genom hela produktionskedjan.
Frankrike, Bourcefranc
... vatten och balanserat i smak - Spéciales de claire: ett ostron med regelbunden form, större köttvolym - Fines de claire verte Label Rouge: en produkt av hög kvalitet, lite köttigt med den uppskattade gröna färgen - Spéciales Lambert: ett mycket köttigt ostron, rund och konkav form med fast och krispig kött - Pousses en claire Label Rouge: det högkvalitativa ostronet från Marennes-Oléron-bassängen, med en mycket hög köttprocent, fast och krispig med en uttalad terroir-smak. Kvalitet är ledordet för etableringarna LAMBERT.
Frankrike, Saint Maur Des Fossees
Sté Médicis, specialist på konfektyr och chokladgodis med mandlar, krispig nougat, i form av dragéer. Nya smaker: karamell med Guérande-salt, gianduja, nougatkräm, cappuccino av ren arabica.
Frankrike, Ivry Sur Seine
...Utifrån det franska bagerihantverket är bröden i Délifrance's Le Pain Héritage-sortiment bakade i en stenugn som ger dem en färsk inkråm och en oemotståndligt krispig skorpa. Sortimentet inkluderar delningsbröd, smörgåsbröd och individuella bröd och finns i tre unika och läckra recept: Cerealier (med sina fruktiga och rostade toner samt krispigheten från sina spannmålsfrön), Poolish (med delikata aromer av spannmål och söt mandel) och Surdeg (med mer framträdande toner: en lätt syra, toner av råg och surdeg).
Pizza Del Sol är en pizzeria belägen i Gardanne på torget. Vi erbjuder hantverksmässiga pizzor att avnjuta på plats eller att ta med. Vi erbjuder hemleverans i Gardanne. Våra pizzor är tillagade med färska råvaror, med tomatsås eller gräddsås som bas. 1 pizza eller 1 flaska vin ges som gåva vid köp av 4 pizzor. Upptäck våra specialiteter, endast hos Pizza Del Sol, med en tunn och krispig deg. Vi välkomnar er varje dag i veckan, i en vänlig atmosfär. Beställ din pizza 7 dagar i veckan. Njut av din måltid på plats och upplev en trevlig atmosfär mitt i Gardanne.
Frankrike, Paris
...Erbjud era kunder den småkaka de alltid har drömt om. "Mi-cuit" är en mjuk småkaka som i USA, halvgräddad inuti och krispig på utsidan. Alltid på jakt efter trender, har vi sedan 2019 utvecklat "trendy" produkter kring småkakan genom marknadsföringskampanjer på kända platser. Vi har nyligen utvecklat vårt B2B-erbjudande för att låta era kunder njuta av våra småkakors dekadens. Idag har vi en fin gemenskap på över 150 000 personer (tiktok och instagram) som söker efter våra produkter. Skulle ni vara nästa?
Frankrike, Labeuvrière
Utifrån det franska bagerihantverket är bröden i serien Le Pain Héritage från Délifrance bakade i en stenugn som ger dem en färsk inkråm och en oemotståndligt krispig skorpa. Serien inkluderar delningsbröd, smörgåsbröd och individuella bröd och finns i tre unika och läckra recept: Cerealier (med sina fruktiga och rostade toner samt krispigheten från sina spannmålsfrön), Poolish (med delikata aromer av spannmål och söt mandel) och Surdeg (med mer framträdande toner: en lätt syra, toner av råg och surdeg).
Frankrike, Puymeras
... är den Svarta Tryffeln, på latin Tuber Melanosporum: denna berömda tryffel, även kallad "Köksens Svarta Diamant", är utan tvekan den mest uppskattade av gastronomer. Idag är den Maison Plantins stolthet. Kombinationen av en delikat doft och en krispig textur ger den en exceptionell smak och karaktär. Flaggskeppsprodukten i sortimentet av konserverade tryfflar, Svart Tryffel 1:a Ebullition, när den är väl tillagad, avslöjar en doft som nästan är lika kraftfull som den hos en färsk tryffel och gläder de mest kräsna gommar.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play