Frankrike, Bertrimoutier
LA CAILLE DES VOSGES är ett franskt företag som specialiserar sig på uppfödning av vaktlar i Vosges. I nästan 50 år har familjeföretaget lagt stor vikt vid djurens välbefinnande och kvalitet. Vaktlarna föds, uppföds, slaktas och bearbetas på plats. Företaget använder lokala växtbaserade foder och prioriterar hållbara metoder. Vår expertis ligger dels i urvalet av djuren, och dels i goda uppfödning...
Portfölj (68)
Frankrike, Auros
...MÄSTARE I Frankrike 2007 Allergivänliga rillettes, kokta i gjutjärnsgryta och skopade. 80% gås kvarstår efter tillagning. Två presentationer 1 kg terrin, hållbarhet 6 månader (pastöriserad) 2,4 kg terrin, hållbarhet 45 dagar...
Portfölj (31)
Frankrike, Castelnaudary
...KOMPOSITION : Kött och blod från gris, ursprung Frankrike, SELLERi, salt, peppar, kryddor KOCKENS RÅD : Köttboudin som är förberedd på burk har en textur som liknar rillettes. Njut av den i rumstemperatur, den kommer att förhöja dina mackor och överraska dina vänner.
Portfölj (37)
Frankrike, Lyon
...Våra rillettes av svart gris från Bigorre framhäver de så karaktäristiska smakerna av detta exceptionella feta gris från Pyrenéerna, med den rökiga smaken av 100% naturligt och autentiskt kött.
Portfölj (40)
Frankrike, Bordeaux
...Alla innehåll i våra paket är modulära enligt dina önskemål och din budget. Tveka inte att framföra dina önskemål. Personaliseringen av ditt paket kan göras på två sätt: antingen genom lasergravyr eller genom serigrafi (färger). Minimiantal: 10 paket Domaine Maison - Cheverny 75 cl Rillettes av vild havsabborre med havssalt 90g Cèpenade med svarta oliver från Nyons 90g Paté av rökt anka 180g Honung från Bretagne 125g Fleur de sel från Guérande IGP 125g Mini calissons nature - låda med 12 Gyllene druvor i Sauternes 150g Trälåda, med tom eller personlig dragkedja...
Portfölj (9)
Frankrike, La Fouillade
Vi är stolta över att vara producenter av ekologiska jordbruksprodukter, särskilt fläskkött och öl. Alla våra grisar uppfostras i enlighet med dessa standarder och får en kost bestående uteslutande av certifierade ekologiska spannmål från vår egen gård. Deras välbefinnande är en av våra främsta prioriteringar, och de lever i bekväma anläggningar med halm som strö, och har även tillgång till utomhu...
Portfölj (11)
...Pâtéer, terriner, rillettes eller regionala specialiteter, vi har många förrätter. Utan foie gras: de passar för dina vardagsmåltider, medan med foie gras kommer du att uppskatta dem när du bjuder in vänner eller för dina festmåltider.
Portfölj (4)
Frankrike, Carquefou
...I enlighet med charkuteritraditionen består vårt sortiment av terrinpatéer, pâtéer i deg, stekar, korvar, kokt skinka, grillskinka och gammaldags rökt råskinka, blodkorv, bacon, rillettes, knaprigt fläsk osv.
Frankrike, Trélazé
...Skapande av visuell identitet och webbplats för Boucherie du Centre: 01 plats Boucicaut 49250 Beaufort en Anjou. - Logotyp och grafisk profil - Förpackning: burk med rillettes, emballage - Webbplats - Närvaro på sociala medier - Reklamdokument: Flyers & Kommersiell broschyr - Reklamannons - Fotografering och webbpromotionsvideo...
Portfölj (6)
Frankrike, Objat
Hantverksföretag baserat i Corrèze sedan 1979. Tillverkning av konserver baserade på anka och gås - Halvkokt eller konserverad hel anka lever, naturell eller med tryffel från Périgord, block av anka lever. - Konserverad hel gås lever, naturell eller med tryffel - Specialiteter med lever: fikon fyllda med lever, medallonger av lever, pålägg med lever, anka rillettes med lever, fyllda vaktlar med...
Portfölj (7)
Frankrike, Saint-Jean-Le-Vieux
... Espelette-peppar, lantpaté, rillettes, hure, baskisk blodkorv, confiterade korvar och confit av Ibaïona-fläsk) och vilt (terriner av hare, terriner av vildsvin och salmis av palombe). Slutligen producerar charkuteriet Mayté oumbärliga baskiska recept som axoa, piperade och baskiska trippar samt recept som cassoulet eller boeuf bourguignon.
Frankrike, OSSES
Beläget i Baskien är företaget ARNABAR specialiserat på tillverkning av foie gras och baskiska produkter. Följaktligen producerar och marknadsför de följande lokala produkter: block av foie gras, hel foie gras, halvkokt foie gras, ankkonserver, axoa, baskiska recept, patéer och rillettes, korvar, charkuterier, Espelette-peppar, viner och drycker från Baskien, söta specialiteter, havsprodukter, etc. ARNABAR erbjuder även delikatesslådor som kan ges som företagsgåvor.
Frankrike, Vigan (Le)
Företaget THOCAVEN är specialiserat på uppfödning av ankor. Vi utfodrar ankorna med korn för att säkerställa hälsosamma och naturliga produkter. Vi erbjuder ett komplett sortiment av ankkött såsom foie gras, bröstfiléer, confit, tournedos, rillettes, korvar, lår...
Frankrike, Badefols Sur Dordogne
Domaine de la Barbe, även kallad Foie Gras Kuster, producerar anka- och gåslever. Domaine erbjuder lever utan tillsatser eller kemiska konserveringsmedel. Domen säljer också specialiteter med foie gras, patéer, rillettes, grattons, confit, gizzards, konfiterade specialiteter, torkad magret samt färdigrätter som cassoulet Périgourdin. Som förädlare av nötter och torkad frukt säljer domen även ekologiska gårds- och hantverksprodukter (valnötskräm, valnöts senap, fikon- och valnötsmarmelad, etc). Domaine de la Barbe garanterar hälsosamma, kvalitativa och smakrika produkter.
Frankrike, Plouay
Sedan 1984 har företaget CERIMPORT skapat, tillverkat och distribuerat livsmedelsförpackningar i glaserad keramik. Alla keramikskålar för förpackning av livsmedelsprodukter (patéer, rillettes, färdigrätter, frysta rätter, cateringprodukter, sötsaker, etc.). Våra sortiment har utökats utifrån era önskemål och vi presenterar idag mer än 400 referenser i vår katalog. CERIMPORT är erkänd av stora namn inom livsmedelsindustrin för sin seriösa tillverkning och service. Dess tillverkningsenhet är certifierad enligt ISO 9001-2000 sedan 2005.
Frankrike, Vroncourt
La Bergerie du Ouchy erbjuder sina produkter för direktförsäljning. Det är din garanti för att konsumera kött av hög kvalitet från den lorrainska jorden. Direktförsäljning av hela lamm eller i lådor. Försäljning av färdigrätter i burkar och fårkött: korv, merguez, rillettes, pâté, salami. Pastöriserade konserver: navarin med små grönsaker, tomatstekt, Berger-curry, Tajine.
Frankrike, Sceaux Sur Huisne
Sedan 1966 har företaget Bahier varit en erkänd aktör på charkmarknaden. N°1 i Frankrike på marknaden för vit blodpudding och svart blodpudding, samt n°2 på marknaden för rillettes. Med ständig innovation erbjuder Bahier idag 5 produktfamiljer: Blodpuddingar, Rillettes, Fläskprodukter, Innermat och Fjäderfäprodukter. Fransk tillverkare av rillettes.
Frankrike, Montaut
Grundad 1920, har Maison LAFITTE i fyra generationer specialiserat sig på gastronomi från Landes. Maison är den verkliga specialisten på traditionell fettdocka. Den producerar gås- och anka lever, konserver, bröst, vingar och lår av anka. Den erbjuder också förrätter och tillagade rätter som anka paté, anka mousse, rillons och rillettes, traditionella patéer, terriner, halvkokta patéer, kaviar...
Frankrike, Montfort En Chalosse
Grundad 1982, samlar kooperativet FOIE GRAS DE CHALOSSE idag 80 producenter. I syfte att bevara sitt hantverk, lokala traditioner och värdera kvaliteten på sina produkter, har uppfödarna engagerat sig i Label Rouge-initiativet sedan 1999. Alla djur föds upp utomhus och utfodras med majs i gemensamma hagar. De är minst 104 dagar gamla när de kommer in i kooperativet. Kooperativet FOIE GRAS DE CHALOSSE producerar gåslever, gizzards, confit, bröstfiléer, manchons, rillettes, terriner och gåspaté.
Frankrike, La Ferté Bernard
... arbetar också med andra tillämpningar som närings- och hälsoprodukter från varumärket Nutriset, såser, pâtéer och pålägg (rillettes, tarama, guacamole...). Detta innebär design av förpackningsmaskiner och särskilt doseringsmunstycken som är perfekt anpassade för varje dosering av så kallade "svåra" produkter. Företaget Nova tillhör Serac-gruppen och representeras utomlands av Serac och dess agenter spridda över hela världen.
Frankrike, Les Aldudes
Företaget PIERRE OTEIZA producerar regionala livsmedel. Vi erbjuder skinkor, bukspott, bröstfiléer, korvar, chorizo, garbures, soppor, gåslever, rillettes, patéer, konserver, cassoulet, ostar och vin. Vi distribuerar våra produkter i Frankrike och för export.
Frankrike, St Astier
Artisan konservör i Périgord, fru Mudry, utvecklar recept som är helt typiska för Périgord, i enlighet med traditionerna som hon har lärt sig under sina trettio års erfarenhet av att tillverka konserver, både kokta och halvkokta, med anka- och gåslever, samt produkter som konfiterade manchons, rillettes etc. Hon har belönats med medaljer 12 gånger på 4 år i olika tävlingar, såsom den allmänna...
Frankrike, Saint-Quentin
... från de industriella produkter som flödar i hyllorna i stora butiker. En ansvarsfull och medborgerlig insats till tjänst för våra smaklökar. Upptäck våra gåslever från Aisne, de färdiga rätterna från Nord (carbonnade), terriner och fiskrillettes från Bretagne, rillettes från Picardie, den svarta tryffeln från Périgord och alla franska viner. Låt oss inte glömma kryddorna, tryffelmustard, salt från Guérande, oljor och vinäger, balsamvinäger och olivolja samt sylt av färska frukter.
Frankrike, Lambersart
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play