Frankrike, Mulhouse
...Kardemumma är en krydda med citron- och kamferfräschör. Bland annat förbättrar den ris, päronpajer, kaffe-glass eller viltkött. Enligt vetenskapen kan kardemumma också reglera lipolysen av fettväv och mitokondriell oxidativ metabolism i levern och skelettmusklerna. Den har använts inom ayurvedisk medicin i århundraden mot bakteriella infektioner, tuberkulos, matförgiftning, matsmältningsstörningar, blåsesjukdomar och till och med skorpion- och ormbett.
Portfölj (10)
Frankrike, Wissous
...Kryddor (Gul Ris, Soppor och Grillrätter) Tropical Ref: CUB004 Innehåll: 793 g...
Portfölj (186)
Frankrike, Sète
...Små bläckfiskar i persiljesås: Förbered en persiljesås (vitlök & persilja). Tina dina små bläckfiskar. Vi rekommenderar att du tinar dina bläckfiskar under vatten precis innan tillagningen. Fräs dina bläckfiskar i en panna med olivolja, tillsätt din persiljesås så att du får en jämn gyllenbrun yta. Krydda efter smak. Tillsätt grädden och låt sjuda i 4 minuter på låg värme. Servera med vit ris eller ångade morötter.
Portfölj (42)
Frankrike, Guérande
...En medelhavsvind blåser in på dina tallrikar. Kombinationen av den fruktiga smaken av oliv med den kraftfulla jodsmaken från grått salt från det vita landet. Tillsätt som krydda i rätter med ris, couscous eller pasta (i slutet av tillagningen), i såser, grönsaker, gratänger, i en bröd- eller pizzadeg för att skapa fantasifulla bröd osv... SKU:SGALG250...
Portfölj (42)
Frankrike, Mietesheim
...En fransk wasab senap, kryddig och djärv med sin gröna färg, perfekt för att komplettera kött, fisk, pommes frites och ris. Ingredienser: Vatten, senapsfrön, pepparrot, vinäger, senapsskal, salt, wasabipulver 0,3% (wasabi, senapsfrön, majsstärkelse, senapsextrakt, spirulina), färgämnen: E100, E141, krydda, naturliga aromer, konserveringsmedel: natriumbisulfid och natriumsulfid, surhetsreglerande medel: citronsyra. Finns också i en hink på 1,1 kg.
Portfölj (80)
Frankrike, Levallois Perret
...Kurkuma har en jordig, lätt bitter och varm smak, denna krydda är en av de mest använda i matlagning. Användningar av Kurkuma i matlagning: Den är utmärkt med fågel, ris, österländska rätter och kan även användas som ett naturligt kosttillskott. Fördelarna med Kurkuma: Antioxidant, antiinflammatorisk, den underlättar matsmältningen. En utmärkt källa till järn, magnesium, protein, mangan, mineraler, vitaminer (A, C, E, B1, B2, B3 och B6), koppar, etc.
Portfölj (28)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play