...Våra livsmedelsaromer säljs i olika former: vätskor, pulver, emulsioner. Förpackningarna finns i flaskor om 30 ml, dunkar om 250 och 500 ml eller i bulk på begäran. De kan användas för att tillverka eller läggas till olika kategorier av livsmedel: bakverk, macarons, ganacher, dessertkrämer, mousser, konfektyr, sylt, cocktails eller såser, men även inom chokladtillverkning, glassproduktion, drycker-sirap, färdiglagad mat, mejeriprodukter, småkakor.
Portfölj (25)
Frankrike, Arengosse
... melonaromer, naturligt orange färgämne. Vikt: 100g Format: Återförslutbar PET-burk Rekommenderade Användningar: Perfekt för att söta dina kalla drycker och smoothies. Idealisk för att smaksätta dina desserter och bakverk, såsom yoghurt, glass och kakor. En söt och fruktig touch för att förgylla dina fruktsallader, flingor och keso. Referens:SUCRE00072...
Portfölj (200)
...Mandel är en hyllning till läckerhet. Rikedommen i deras profiltyper, som sträcker sig från söt mandel till den bittra mandeln som är typisk för marsipan, gör dem till ett "måste" inom bröd, bakverk och tårtor.
Portfölj (86)
Frankrike, Fondettes
... på locket och förvara den. Chokladsmak. 100% ÄTBART - Denna glasyrpenna använder unika recept baserade på gelésocker och livsmedelsfärger för en 100% ätbar bläck. Dess chokladsmak ger en söt smak som kommer att tilltala både barn och vuxna. Våra chokladpennor finns i flera färger. ENKEL ANVÄNDNING - Lätt att använda, med närvaro av en vuxen, koka vatten i en kastrull och låt sedan pennan stå i en skål med kokande vatten i 2 minuter med locket på.
Portfölj (16)
Frankrike, Bayonne
...Detta lilla bröd på 60 gram är ett säkert kort för en kock. Tack vare den förjäsning och efterjäsning det får, får man ett bröd med volym, en mer svampig inkråm och en lätt söt smak och arom. Fördelen med detta bröd är att det har ett rustikt utseende, med ett mjölat skorpa och tydligt markerade snitt, så att du får en attraktiv produkt som fungerar både på bordet och som montadito eller till och...
Portfölj (44)
Frankrike, Malataverne
... från Nestlés fabriker i Schweiz. Under 1930-talet ville företaget sälja ett överskott av kakaosmör som användes för att tillverka traditionell choklad, istället för att slösa bort det. Vit choklad kan då avnjutas som den är i form av chokladplattor, chokladpulver eller användas i bakverk. Fördelarna med vit choklad Vit choklad förknippas ofta med en liten nostalgisk och sockerfylld njutning. Men, till skillnad från vad många tror, kan vit choklad faktiskt ha fördelar.
Portfölj (188)
Frankrike, Melesse
...Sötpotatisfarinen är rik på näringsämnen, fibrer, antioxidanter och innehåller inget gluten. Det är ett mycket bra alternativ till traditionella mjölsorter. Naturligt söt, lyfter den rätter genom att ge mer smak och en orange färg. Den kan användas i många livsmedelsapplikationer: bakverk, konditorivaror, soppor, såser, etc.
Portfölj (8)
...Corinthdruvan VIJAYA har en liten storlek och är svart till färgen. Söt och lätt syrlig, den är kärnfri och perfekt i desserter, risgrynsgröt, bakverk, kakor… VIJAYA erbjuder också ett helt sortiment av torkade frukter för att tillfredsställa de mest kräsna... Finns i avsnittet Torkad Frukt. Referens: 20701...
Portfölj (123)
Frankrike, Olivet
...Referens 3380380059889 Det orefinerade, kristalliserade, ljusa rörsockret har en gyllene blond färg. Dess smak är söt (sötare än brunt socker). Användningstips Det 'ljusa' rörsockret kan användas i mjölkiga desserter, teer, kaffe, choklad och i bakverk. Det är också perfekt för att göra sylt och kompott.
Portfölj (114)
Frankrike, Gennevilliers
...Den sammetslena texturen av sylt ger en sötma i munnen och den lätt syrliga tonen av baobabfrukten väcker smaklökarna. Denna blandning uppskattas särskilt som ett sött tillbehör (frukost, bakverk...) eller som ett salt alternativ (gåslever, ost...) Det är en traditionell hantverksproduktion skapad exklusivt för Seneafood. Seneafoods sylter är 100% naturliga, utan färgämnen eller konserveringsmedel i enlighet med gällande regler. Ingredienser: Baobabfrukt (bouye) 45%, socker 40%, pektin 15% Dominant smak: söt och sammetslen Textur: sylt med bitar...
Portfölj (9)
Frankrike, Sainte Croix En Plaine
... lederna / rik på fibrer / naturligt glutenfri / utan konserveringsmedel / utan artificiella aromer / vegansk. Ursprung: olika icke-EU-länder Utseende: blandning av torkad frukt och bär Smak: söt Textur: krispig och mjuk Användningstips: Som den är eller i recept (infusion, smoothies, bakverk, müsli, gröt, mejeriprodukter...).
Portfölj (8)
Frankrike, Fouquereuil
...Pistagenötter har en söt smak som liknar mandel och används främst för konfektyr och bakverk, men också i matlagning och i glass. Pistagenötter är särskilt uppskattade som snacks mellan måltider, eftersom de är både mjuka och krispiga när de är råa, och när de är rostade har de en härlig kryddig smak.
Portfölj (10)
Populära länder för denna sökterm