Frankrike, Arengosse
...Saltet med bläckfiskbläck från Yaya Sucres et Sels är en raffinerad krydda som ger en touch av elegans och smak till dina rätter. Tillverkat av en blandning av grovt salt från ön Ré och naturligt bläckfiskbläck, erbjuder detta unika salt en oöverträffad smakupplevelse. Dess subtila och jodiga smak förhöjer delikat skaldjur, pasta och fisk, samtidigt som det tillför en distinkt visuell touch till...
Portfölj (200)
Frankrike, Renaison
...Det traditionella äktenskapet mellan sellerifrön och havssalt används i tomatjuice eller Bloody Mary, men det har mycket mer att erbjuda. Det kan lyfta dina sallader (saltet i den oumbärliga Ceasarsalladen!), dina soppor, fisk eller varför inte majs (?). Det gör att du kan minska mängden salt eftersom selleri redan innehåller natrium.
Portfölj (56)
Frankrike, Guérande
...Upptäck smakerna från Provence för att lyfta fram alla fiskar, vita kött, ångade grönsaker, osv.... Denna sammansättning är perfekt doserad för att enkelt lyckas med dina rätter! Används för att aromatisera matlagning i ugn eller på grill: fisk, kalvstek eller fläskstek, kalv- eller fläskkotletter på grill, kött och grönsaker på barbecue. Det naturliga saltet från Pays Blanc är inte raffinerat...
Portfölj (42)
Frankrike, La Rochelle
...Det grå havssaltet skördas på botten av saltängarna under perioden från juni till september. Vid skörd blir detta salt grått tack vare den lera som saltängarna är gjorda av, vilket ger en naturlig färg. Det grå saltet kommer att lagra alla spårämnen som kalcium, kalium, magnesium, koppar, järn, zink, mineraler som finns i jorden och kommer även att behålla jod. Det grå saltet används främst för matlagning (grönsaker, potatis, fisk och kött i saltskorpa…). Förpackning "Rå skörd". VIKT: 1 kg...
Portfölj (91)
Populära länder för denna sökterm