Frankrike, Pledran
...Semin för slakt av får (mobilt) Slaktprocess för får och getter, kyler och lagrar upp till 150 carcasser! Styrkor: - Självständig (energi), - Flyttbar (mobil), - Fullt utrustad (nyckelfärdig), - Helt datoriserad (spårbarhet), - Respekt för djurens välfärd Transformation: Slakt KATEGORIER: får, getter...
Portfölj (7)
Frankrike, Carnoet
VITALAC är specialist på tillverkning av produkter för djurnutrition och hälsa. VITALAC erbjuder kvalitetsprodukter till uppfödare, distributörer och industriella aktörer. Företaget ger råd och stödjer sina kunder med produktlinjer och foder som uppfyller alla deras behov. Vill du öka produktionen av dina mjölkkor? Optimera hälsan hos din svinuppfödning? Kontrollera kvaliteten på foder och vatten...
Portfölj (39)
Frankrike, Rochonvillers
...Bakdel av nötkreatur levereras som slakt med inälvor inkluderade...
Portfölj (15)
Frankrike, Saint Meen Le Grand
...EVA’MILK TL55 ANVÄNDARE AV PROGRAMMET EVA’MILK SER EN AVKASTNING PÅ INVESTERINGEN TACK VARE: - Homogenitet i kullarna - Minskad dödlighet vid födsel / avvänjning - Kompensera för bristen på mjölkproduktion från suggan - Främjar den unga grisens matsmältningskapacitet - Främjar inlärningen av att konsumera fast föda - Ökning av vikt vid avvänjning och slakt Taxi mjölk speciellt utformad...
Portfölj (34)
Frankrike, Merville
Vårt företag Packel Emballages är en grossist specialiserad på livsmedelspapper och livsmedelsförpackningar sedan 1993. Vi erbjuder våra tjänster inom: - Livsmedelspapper (anpassningsbart) - Livsmedelsförpackningar (anpassningsbara) - Påsar och textilier (anpassningsbara) Vi trycker direkt i våra lokaler på flera livsmedelsmaterial med flexografi och serigrafi (handväskor, jute, bomull, isolerande, yrkesmaterial), vilket möjliggör produktion i små serier. Vi tillhandahåller allt nödvändigt material för livsmedelsbranschen: slakt, charkuteri, catering, fiskaffär, ostaffär, grönsaksaffär...
Portfölj (116)
Frankrike, Plemet
Couédic Madoré Equipement är en specialist på slakt- och köttskärningsprocesser. CME erbjuder ett sortiment av maskiner, utrustning och tjänster för bearbetning av köttprodukter, fisk och alla typer av livsmedel. CME visar sin förmåga till kreativitet genom att utveckla processer och utrustning för olika takter och olika processer. Oavsett storleken på ditt projekt kommer vi att hitta den lösning som passar dig. Från den kommersiella fasen till driftsättning, vår expertis inom olika områden av köttbranschen garanterar att du får det verktyg som passar dina behov.
Frankrike, Bourg En Bresse
CONTINENTAL DESOSS är ett företag baserat i Bourg-en-Bresse, i departementet Ain. Företaget erbjuder tjänster för slakt av djur, styckning, urbening, rengöring och förpackning av alla typer av kött: nötkött, fläskkött, fågelkött,... Vår stycknings- och förpackningsverkstad säkerställer ett noggrant arbete för att garantera kött av hög kvalitet. Vårt kött skickas över hela Frankrike, och vi exporterar även våra produkter till hela Europa. För mer information om våra tjänster, tveka inte att kontakta oss via e-post eller telefon. Vi ser fram emot att svara på dina frågor så snart som möjligt.
Frankrike, Vimoutiers
... rituella kraven på vissa marknader (Hallal, Kasher). NORMAN har industriella anläggningar för att tillverka utrustning och transportsystem i galvaniserat stål eller rostfritt stål, aluminium och plast, patenterade: NORMALUX och NORMAPLAST. Vi tillhandahåller enskilda maskiner eller kompletta linjer för slakt och bearbetning av grisar, nötkreatur, kalvar och får som erbjuder de bästa hygieniska och produktivitetsmässiga förhållandena.
Frankrike, Chambery
... stor vikt vid att endast sälja certifierade HALAL-produkter. Regelbundet besöker vi våra partner-slakterier (övervakade av kontrollorgan) för att säkerställa kvaliteten och spårbarheten av våra produkter. Vår prioritet är att garantera våra kunder fullständig respekt för den religiösa riten, vilket innebär en obligatorisk kontroll av kedjan för manuell slakt utan elektronarkos. Seriösitet före...
Frankrike, Bassussarry
Företaget Sofrana är specialiserat på handel med levande avelsdjur, mjölkraser och köttproduktionsraser, djur för uppfödning och slakt samt genetik och sperma. Sofrana har också fullständig kontroll över kött och köttprodukter, och detta över hela världen. Med 50 års erfarenhet och kompetens deltar Sofrana i många genetiska och uppfödningsrelaterade evenemang i Frankrike och i olika länder runt om i världen.
Frankrike, SABLE SUR SARTHE
LDC: verksamhet KYCKLING. Historien om kycklingverksamheten börjar med skapandet av gruppen 1968. Dess ursprungliga verksamhet var slakt av kycklingar. Sedan dess har verksamheten utvecklats kraftigt mot skärning och tillverkning av bearbetade produkter. Precis som för de flesta fågelproducenter började LDC med försäljning av styckade kycklingar och sedan färdiglagade kycklingar innan styckade...
Frankrike, Vezac
Grundat för över 80 år sedan, är DELMOND FOIE GRAS ett familjeföretag som specialiserar sig på produktion av foie gras. Företaget har en slakt- och styckningsanläggning i Dordogne. Deras verksamhet inom grossist- och partihandel växer varje år. Företaget producerar och marknadsför foie gras, bröstfiléer, strimlor, lår, vingar, magar, etc. Mellan hantverk och tradition, åtar sig DELMOND FOIE GRAS att producera produkter av hög kvalitet.
Frankrike, Ville La Grand
... slakt utan elektronarkos. Allvarlighet före vinst för att bättre kunna betjäna er. Vår närhet till industrin gör att vi kan erbjuda en konstant och regelbunden påfyllning året runt. Vi är självklart lyhörda och reaktiva på alla problem för att kunna erbjuda en personlig service.
Frankrike, Saint-Martin-Boulogne
... kyla: slakt, charkuterier, bageri, restaurang, fiskaffär, etc. SERIFROID arbetar också med installation och underhåll av värmepumpar för kommersiella, privata och administrativa byggnader. Slutligen arbetar företaget med luftkonditionering och luftbehandling i industriella, kommersiella och tertiära lokaler.
Frankrike, Gibret
Företaget LABADIE är specialiserat på utrustning för fjäderfä. Företaget designar, tillverkar och installerar ett brett utbud av maskiner och verktyg. Därför erbjuder de verktyg för: - tvångsmatning - elektricitet - utfodring - slakt - transport. Företaget LABADIE erbjuder också sin expertis för alla reparationer.
Frankrike, Sainte Luce Sur Loire
Vår styrka: kunskapen om vår gemenskaps krav. Alla köttprodukter tillverkas av kött vars slakt följer religiösa föreskrifter, det vill säga: slakten utförs av en muslimsk slaktare. Offret följer de specifika reglerna för halal-slakt. Genom dessa principer har vi valt ut produkter för er vars spårbarhet är transparent, tydlig och i enlighet med religiösa föreskrifter. Orienthal Market erbjuder också olika och innovativa halal-produkter.
Frankrike, Limoges
Företaget COVILIM SA grundades 1996 på slakteriområdet i LIMOGES, i hjärtat av Limousinrasens vagga. Vår verksamhet omfattar slakt och försäljning av färskt kött från ungt nötkreatur (hanar och honor) samt självklart även av femte kvartalet och skinn.
Frankrike, Sablé Sur Sarthe
SCERIA, ett företag som grundades 1991, utvecklar och tillverkar teknisk utrustning för slakt, skärning, slipning, salting, färdigrätter, konservering och hygien. Vi tillhandahåller utrustning för utformning av processer inom livsmedelsindustrin, såsom: transportband, robotisering, skärsalar, kompletta slaktningslinjer, lufttransport, filélinjer, bearbetning, färdigrätter, hygienutrustning...
Frankrike, Tonneins
LES ATELIERS DE LA QUEILLE är specialiserade på design, tillverkning och installation av rostfria material för livsmedelsindustrin. Vi erbjuder anpassade sortiment av maskiner, utrustning och tjänster för bearbetning av köttprodukter, fisk och hela livsmedelskedjan (konserver, bakverk...). Vi tillverkar maskiner för slakt anpassade för nötkreatur, får och grisar, maskiner för transport, sortering...
Frankrike, PEYREHORADE
Grundat 1929, producerar och marknadsför Maison BARTHOUIL rökt lax och foie gras. BARTHOUILs ankor kommer från exklusiva uppfödare som ligger nära företaget. Särskild uppmärksamhet ägnas åt ankorna från uppfödning till slakt, tillagning, kryddning och mognad. Rökningen av laxen utförs enligt traditionella danska tekniker. Tack vare denna kunskap och gamla rökugnar producerar Maison BARTHOUIL...
Frankrike, HINX
...drickrännor, droppande vattentankar, avfallstråg, sanitära slussar, automatiska reden, kläckare. Utrustning för tvångsmatning och slakt, transportburar. Utrustning och möbler i rostfritt stål för slakterier: skärbord, diskho, tvättställ. Insektsdödare. Engångsartiklar och kläder.
Frankrike, Plaisance
...ETABLISSEMENTS G. BORIES är en charkuteri vars hantverk är både hantverksmässigt och regionalt. Kvaliteten på de grisar som bearbetas av Bories är definierad av en strikt "kravspecifikation". Vikt, ursprung, andel magert kött (AMK), inget lämnas åt slumpen. Företaget Bories har arbetat med samma leverantör i många år för att säkerställa en konstant kvalitet på sina leveranser. Efter slakt vid...
Frankrike, Kervignac
... lufttransportörer och fjäderplockare. Pistolen från vår Vent Cutter VAV-2 och våra saxar som är designade för att klippa vingar, ben och hals är enkla, lätta och snabba att använda och kräver mycket lite underhåll och passar alla typer av fjäderfä. Vi marknadsför även kompletta utrustningar för slakt, urtagning, avvattning och skärning specialiserade på anka, kalkon och olika fjäderfä. SO.DI-AVI är exklusiv handelsagent i Frankrike för maskiner "PMJ".
Frankrike, Lavigerie
Jordbruk beläget i Frankrike, i hjärtat av Auvergne-vulkanerna, vid foten av Puy Mary Registrerad i HVE (Hög Miljövärde) Produktion av nötkött i raserna Aubrac och Salers: kalvar + slaktdjur Försäljning av levande djur eller färsk carcass Möjlighet till halal-slakt...
Frankrike, Saint-Brice-En-Cogles
ETABLISSEMENTS ABERA ligger på BP 14 Rue Victor Roussin Saint Brice en Cogles, 35460 Frankrike och är en industri för slakt och bearbetning av fläskkött. Licensierad typ av verksamhet: Slakt av grisar, styckning av fläskkött, lagring (kylrum). Vårt företag erbjuder förpackning, frysning, fraktjänster och betjänar kunder över hela världen samt flexibla tjänster till distributörer och kunder. Vår...
Portfölj (5)
Frankrike, Feurs
I tre generationer har Société DEVEILLE lyckats bevara traditionen och hantverket inom köttbranschen. Företaget, som från början var specialiserat på slakt, har utvecklats mot industrialisering av köttprodukten genom benavskiljning, vakuumförpackning och U.V.C.-förpackning (skål under modifierad atmosfär), och nyligen den innovativa och kompakta förpackningen, darfresh från CRYOVAC (se avsnittet innovation). De har lyckats anpassa sig till ny teknik och investerat kraftigt i spårbarhet genom en erkänd IT-partner inom livsmedelssektorn: V.I.F. (Vignon Informatique France) med sin nya serie 5.7.
Frankrike, St Pierre Sur Dives
EVA, Köttbearbetningsföretag, är specialiserat på slakt av nötkött och lammkött i både första och andra bearbetning: med ben och benfritt. EVA ligger i Nedre Normandie i Saint Pierre sur Dives.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play