Frankrike, Ploërmel Cedex
Cocotine : Varumärket för bearbetade produkter av färska och frysta ägg från Groupe Eureden. Vår styrka och vår skillnad: kooperativet. Över 200 referenser från ägg lagda i Frankrike. Tack vare våra 230 uppfödare kan vi garantera en komplett spårbarhet från fält till tallrik. En förenklad spårbarhet tack vare en avtagbar och omplaceringbar etikett, som finns på hela sortimentet. Ett sortiment av alternativa ägg, burhöns med bättre djurvälfärd, frigående höns och ekologiska ägg.
Portfölj (52)
Frankrike, Saint Quentin Fallavier
Gojo erbjuder blandningar för att förenkla ditt liv samtidigt som vi tar hand om dig. De gör det enkelt att laga både salta och söta recept genom att endast tillsätta flytande ingredienser (ägg, växtbaserad mjölk, olja…). Ingredienserna har valts med omsorg. De är alla ekologiska och glutenfria. Gojo har valt att endast använda kvalitetsmjöl i sina blandningar och att variera dem för att dra nytta av egenskaperna hos var och en. Dessutom finns det inga stärkelse, amyl eller tillsatser i ingredienserna. Vi använder endast hälsosamma och nyttiga ingredienser.
Frankrike, Essey-Les-Nancy
...Upptäck det pulserande hjärtat av Karibien med Îles & Délices, din ingång till en oöverträffad hantverksmässig kulinarisk upplevelse. Vårt exklusiva urval av läckerheter, tillverkat med passion och ett absolut engagemang för äkthet, bjuder in dig till en sensorisk resa inspirerad av rikedom och överflöd från de tropiska öarna. Varje produkt i vår katalog, noggrant utarbetad utan ägg, mjölk och...
Portfölj (3)
Frankrike, Gisay La Coudre
... mjölk, utan ägg och utan fett); Naturell, med fikon eller apelsin. Vi tillverkar också en läcker mjuk nougat med honung, gjord av franska mandlar, mer honung och ett minimum av socker för att degen ska hålla ihop, samt vanilj från Réunion… Vi förbereder våra sylt i en koppargryta av franska frukter av utvalda sorter för deras smaklig kvalitet, där vi ersätter en del av sockret med honung. Vid hösten 2023 kommer vi att kunna erbjuda en lösning under eget varumärke. Vi hoppas att vi har väckt er nyfikenhet för att inleda ett nytt samarbete och låta oss glädja era kunder!
Portfölj (41)
... kombination med italiensk hantverksskicklighet, gör det möjligt att skapa pasta av högsta kvalitet, långsamt torkad för att bevara dess näringsfördelar. Vi erbjuder naturell pasta med eller utan ägg, smaksatt med mer än 20 olika smaker (tomat, basilika, piment d'Espelette, morot…). Vi erbjuder färsk pasta på beställning och torr pasta, tillgänglig i 9 unika former (coquillettes, fusilli, tagliatelle...
Portfölj (43)
Frankrike, Villefranche Sur Saône
...aperitifer, cocktails, flytande ägg, äggprodukter, mejeriprodukter och andra livsmedels- och icke-livsmedelsindustrier. Vårt team designar, tillverkar, installerar, sätter igång, utbildar era operatörer och erbjuder en reaktiv service efter försäljning. Vi är verksamma internationellt på de flesta kontinenter och erbjuder ett brett utbud av maskiner. Manuella, semi-manuella, semi-automatiska och automatiska fyllningsmaskiner samt ett stort urval av kringutrustning för förpackning av flexibla påsar.
Portfölj (27)
Frankrike, Paris
... "pressé" att lägga i en croque-monsieur eller CaviarCream, en "uppgraderad" tarama. En annan nyhet: den torkade kaviarfjädern, som kan konsumeras mald eller i hela korn på risotto eller scrambled eggs... Utöver ägg och rökt fisk utökar PETROSSIAN gradvis sitt sortiment med andra festliga produkter: foie gras, tryffel, choklad, samt vissa ryska specialiteter som borsjtj, koulibiak, pirojki eller...
Portfölj (5)
Frankrike, Plouvorn
...Internationell leverantör av automatiserade utrustningar och innovativa lösningar för kläckeri och laboratorier. Design & Service över hela världen Brett kunnande och tvärvetenskapligt team Innovativa teknologier för morgondagens verktyg Ett brett sortiment av produkter anpassade för olika storlekar och takter •Manuell & Automatisk Mirage •Vägning & Kalibrering av Ägg •Märkning av Ägg •Detektion av vända och spruckna Ägg •Överföring av celler från gård till inkubationsbrickor •Transportssystem...
Frankrike, Paris
...Koskas boutargue föddes av M. KOSKAS Chalom i Tunisien (rue des Tanneurs i Tunis), och flyttade sedan till Paris, rue Ramponeau. År 1991, under ledning av M.KOSKAS Jacques, öppnades den första butiken som var helt dedikerad till försäljning av boutargue eller poutargue (torkade ägg från mullet eller tonfisk) i Frankrike med sloganen "Kungen av Boutargue". Denna första butik var både en...
Frankrike, St Sulpice De Faleyrens
... vårt mjöl och våra pastaprodukter. Vårt mjöl mals kallt på granitstenar från Tarn, vår kvarn är tillverkad i Frankrike, vilket bevarar alla näringsämnen från spannmålen. Våra pastaprodukter är utan ägg, utan salt, utan konserveringsmedel och utan tillsatser för att garantera en oöverträffad smak och kvalitet. För att tillfredsställa de mest krävande smaklökarna erbjuder vi ett varierat sortiment...
Portfölj (10)
MAISON CRAQUELIN, en hantverksbageri beläget i Provence, tillverkar och säljer 100% naturliga kakor gjorda på franskt smör, fransk mjöl och ägg från franska frigående höns. Våra hantverkskakor är utan färgämnen, konserveringsmedel eller tillsatser. Från knådning till formning och bakning är våra kakor 100% hantverksmässiga. De ingredienser som används väljs med största omsorg för att garantera...
Portfölj (12)
Frankrike, Flagnac
...•Snackingpalett: Att avnjutas som hamburgare eller som tillbehör. •Picoussel: Vegetarisk proteinpannkaka bestående av mangoldblad, mjölk, bröd, ägg, lök, persilja och mjöl, kan avnjutas som en proteinrätt, i hamburgare eller i sallad. •Crique au Cantal: Riven potatis och Cantal, att avnjutas som tillbehör, i hamburgare eller i sallad. •Aligot Express erbjuder också L’aligotière: En apparat för att återuppvärma Aligot, vilket gör att man kan få en portion redo att äta på en minut. Denna apparat har utvecklats och tillverkats i Decazeville-dalen.
Portfölj (5)
Frankrike, Blagnac
...La Maison Baumont är ett familjeföretag från sydvästra Frankrike som specialiserar sig på tryffel. Detta företag kommer att ge dig råd om hur du bäst använder tryffel och erbjuda kulinariska skapelser kring sin specialitet, som "Kammusslor med honung och tryffel" eller "Ägg cocotte med svamp". Tack vare sin webbshop hittar du både färsk vit eller svart tryffel, samt sommartryffel, glasburkar med...
Frankrike, Motreff
...som till exempel automatisk insamling av ägg i anläggningar för ankor. SEMAVI är ett team som är redo att ingripa hos dig eller i verkstaden för att möta dina behov. Vi gör fogning av våra band genom limning (gummi) eller ultraljudssvetsning (polypropen)."}...
Frankrike, Vern Sur Seiche
Specialiserat på tillverkning och försäljning av självhäftande etiketter på alla typer av underlag, erbjuder 4B Packaging en lösning för alla dina förpackningsbehov. Tillverkning av artiklar i papper eller kartong. Tillverkning av förpackningar för ägg. Formade produkter i pappersmassa för förpackning. Tillverkare av etiketter. Tillverkning av kort i papper eller kartong. Tillverkning av pappersprylar. Tillverkning av filterpapper och filterkartong. Tillverkning av trummor, spolar, småburkar, burkar osv. i papper och kartong.
Frankrike, Boulogne Billancourt
...smör, socker, färska ägg, vanilj, kakao, kryddor...), och dekoreras sedan tålmodigt och varsamt för hand utifrån originalmodeller (skapade med 3D-skrivare). EN FÖRSTA GOURMETKOLLEKTION FÖR PRIVATPERSONER OCH FÖRETAG Läckra boxar i vackra förpackningar att spara för alla fester och livets stunder (födelsedag, bröllop, födelse...), trendiga temakollektioner och kakor att ge bort som affärsgåvor för att sätta smaklökar och sinnen i minnet.
Frankrike, Wittenheim
... VALFLEURI:s Alsace-pasta består enbart av durumvetemjöl och färska ägg, vilket gör dem unika och ger dem egna egenskaper. Kvaliteten och deras rika sammansättning av färska ägg gör VALFLEURI:s Alsace-pasta till en högkvalitativ produkt som uppskattas av gourmeter.
Frankrike, Palaiseau
... – cerumenolytisk, Lindra örat, Docucalm – spray mot klåda, Mot snarkning, Mun spray mot snarkning, Pastiller mot snarkning, Näsklipp mot snarkning, Nasal spray mot snarkning, Ögonkomfort, Mörkläggande ögonmask, Quies Optik – Underhåll av linser, Quies Optik – Smörjande droppar för kontaktlinser, Avslappnande mask för trötta ögon, Hudskydd, Médusyl – Sol- & Manet skydd, Mot löss och ägg, Behandlande schampo 3 i 1.
Frankrike, Neuvic
Domaine HUSO är specialiserat på produktion av kaviar och sträcker sig över 19 hektar vid sammanflödet av Isle och Vern. Störarna uppföds i en av de fyra bassängerna på området. De uppföds från födseln tills dess att deras ägg kan tas ut. Kvaliteten på vattnet, fodret och respekten för fisken avgör livskvaliteten för störarna och deras ägg. Utdragningen av äggen och produktionen av kaviar sker på plats på domaine HUSO.
Frankrike, Maxeville
... extraherar en del av de fetter som finns i livsmedlet. Denna metod minskar kraftigt förlusten av vatten och safter som finns i livsmedlet, är omedelbar och snabb, genererar varken lukt eller fettrök, och överför en arom som tidigare introducerats i alkoholen till livsmedlet. Exempel på genomförande av en "showlagning": tillagning av ägg cocotte i salen, varm sufflé i salen, karamelisering som show, flambering i salen, men också andra "överrasknings"-lagningar av kött, fisk, skaldjur, musslor, frukter...
Frankrike, Huelgoat
Crêperiet Keltia Nevez grundades 1982 i Huelgoat (centrala Finistère), en turiststad känd för sin legendariska skog och sina kaos. Våra crêpes tillverkas hantverksmässigt med gårdsmjölk, färska ägg och färsk smör, utan konserveringsmedel eller tillsatser. Vi erbjuder även ett ekologiskt sortiment med vetemjöl eller spelt. Hantverksmässig tillverkning och lokala ingredienser. Vi lägger stor vikt...
Frankrike, Ploufragan
... uppföljning för att säkerställa kontrollen över utrustningen och processerna. För teamet på Ovoconcept har teknologin endast en anledning att existera när den perfekt tjänar de mål som satts tillsammans med kunden. Vi prioriterar dialog och en helhetssyn på projektet för att erbjuda den eller de lösningar som bäst passar efterfrågan. Vi är specialister på fjäderfäprocesser, partners och skapare av lösningar för yrkesverksamma inom ägg och äggprodukter. Tillverkning av livsmedelsutrustning, automation och robotik, pallhanteringsrobotar, robotar för förpackning, lådor och boxar, transportörer.
Frankrike, FONTAINE DE VAUCLUSE
... provensalska traditionen men gillar också att skapa nyheter både när det gäller produkten och förpackningen. Årets nyhet kommer från föreningen mellan våra bredbara specialiteter och det uråldriga receptet på "gibassié" från Provence, vilket har resulterat i en aptitretande kex baserat på olivolja, utan smör eller ägg och med smaker från Provence, Croq’ Apéro.
Frankrike, Saint-Araille
Surcylage av äggskal Oeuf Design: Den europeiska referensen för äggskal Från unduläten till strutsägg! Sällsynta ägg, dekorerade ägg och allt material för att dekorera, presentera och skydda dem. Vi erbjuder äggskal från olika arter för dekoration (skulptur, målning) men också för mer ovanliga användningar, som lampor, doftspridare... leveranser även för högklassig restaurangverksamhet, cocktailbarer, etc...
Frankrike, Mauleon
...Agent för kött, charkuterier, ägg, ekologiska och icke-ekologiska produkter. Vår distribution sker till grossister, förädlare, stormarknader, ekologiska livsmedelsbutiker, slaktare, charkuterister, osthandlare och restauranger. Vi anpassar våra förpackningar efter våra kunder. Jag distribuerar kött, charkuterier och ägg från följande företag: SICABA för rött kött. (ekologiskt & certifierat) BIO VALEUR för ekologiskt kött och charkuterier. Företaget Phelippeau för ekologiska eller frigående ägg.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play