Frankrike, Faverolles-Sur-Cher
LA MAISON DU PAIN D’EPICES är ett företag som har varit verksamt i Loir-et-Cher sedan 1999, i hjärtat av Loiredalen. Vi är specialiserade på hantverksmässig tillverkning av pepparkakor med ren honung utan konserveringsmedel, vår ingredienslista är enkel: honung och mjöl från regionen Centre, en blandning av kryddor som vi själva har tagit fram, frukter (apelsiner, fikon, aprikoser, plommon...
Portfölj (28)
Frankrike, San Nicolao
Corsica Comptoir är sammanslutningen av: 5 förpackningsstationer 70 producenter från Korsika 10 000 ton Clémentiner från Korsika IGP, 3 000 ton Pomelos från Korsika IGP, 700 ton Kiwis från Korsika, 500 ton Apelsiner från Korsika, 100 ton Citrons från Korsika, 400 ton Persikor från Korsika och Platta Nektariner från Korsika och Runda Nektariner från Korsika, 30 ton Hasselnötter från Korsika IGP...
Frankrike, Nousty
...Grundat 1986 av François CROPSAL, är huset CROPSAL den äldsta tillverkaren av hantverksmässiga sylt och geléer i Pyrenéerna. Vi erbjuder ett mycket brett utbud av söta delikatesser tillverkade på gammaldags vis, som förenar en subtil kombination av traditionella smaker och många originaliteter såsom "Persikor i Jurançon", "Jordgubbar i Madiran", "Apelsiner i Armagnac", "Fikon med tre...
Portfölj (4)
Frankrike, Eguilles
Fruidoraix-fabriken är specialiserad på tillverkning av calissons. På vår stora produktionsanläggning erbjuder vi allmänheten att upptäcka de olika traditionella yrkena inom konfektyr: tillverkning av calisson-degen från råvaror (meloner, mandlar, kandiserade apelsiner), kokning i vattenbad, formning och glasyr, samt tillverkning av smakrika nougater, påsknougater och några chokladkonfekter.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play