• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • franskt kött

Resultat för

Franskt kött - Tillverkare Producent - Frankrike

FrankrikeTillverkare/producent
  1. DOMAINE BASSE-VILLE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Företaget DOMAINE BASSE-VILLE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Viner - Frankrike, Vinexportör, regionala viner, franska viner, vitt vin, rött vin, rött franskt vin, rosévin, och vin för fisk. Företagets huvudkontor finns i La Chapelle Heulin, Frankrike.

  2. GROUPE RIVIERE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Med en stark lokal förankring i södra Frankrike, tänker Groupe Rivière ut och sammanställer, sedan 3 generationer, läckra och innovativa färdigrätter, utifrån traditionella, franska recept. Recepten har utvecklats utifrån naturliga ingredienser och utan färgmedel, utan konserveringsmedel och utan konstgjorda smakämnen. Genom sina märken visar Groupe Rivière sin hängivenhet att framställa produkter av hög kvalitet och sitt engagemang för socialt ansvar. Maison Rivière ställer traditionella, franska recept på köttbaserade färdigrätter från sydvästra Frankrike i ljuset. Mets de Provence bringar sol till matbordet med matlagningstillbehör, aperitifsmaktillsatser och beredda rätter och grönsaker med smakanor från Provence. Aroma One är specialisten på örtpuréer och kryddor på tub, för ett praktiskt och välsmakande kök. Solvia får smaklökarna och era 5 sinnen att resa utomlands med smaktillsatser, såser och ekologiska, beredda grönsaker. Våra åtaganden för kvalitetsprodukter: - Tillverkning i Frankrike - Kött och grönsaker från Frankrike - Recept som är clean label och näringsmässigt balanserade - Produktionsanläggningar med PME+-märkning (socialt ansvar) -Högpresterande produktionsverktyg och ackreditering enligt internationella normer (IFS, BRC, Bio)

  3. VARLET MACHINES

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Företaget Varlet Machines, etablerat i Boulogne-sur-Mer, är specialiserat på utformning, tillverkning och försäljning av maskiner för förädling av fisk, kött och fjäderfän. Alla våra maskiner är tillverkade i Frankrike, utifrån robusta material, i våra egna verkstäder. Våra tekniker kommer till er för att leverera och installera era maskiner på plats. Med över 80 års erfarenhet tar vi fram innovativa maskiner genom att omsorgsfullt välja ut var och en av deras komponenter och material för att svara på de specifika behoven av de olika aktörerna inom livsmedelsindustrin: - Affärsinnehavare, - Hantverkare, - Industriföretag. Våra team bygger fler än 200 maskiner varje år vid vår anläggning, varav mer än 50 % är avsedda för export. Företaget är verksamt i mer än 30 länder och förlitar sig på ett brett nätverk av partner, återförsäljare och förtroendeagenter. Varlet har utvecklats för att ställa sig till sina kunders tjänst i hela världen. Varlet är den främsta franska tillverkaren av maskiner för beredning och förädling av fisk, kött och fjäderfän.

  4. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, tillverkare av hantverksmässiga, insaltade produkter från Aveyron, är en hyllning till ett emblem för den franska gastronomin: torkad korv! Tillverkningen sker som förr, med endast 3 ingredienser: utvalt kött från uppfödningar i Aveyron, i Frankrike, salt från Guérande, Kampotpeppar IGP. Inget konserveringsmedel, inga färgämnen, ingen nitrit! Endast 3 ingredienser, precis som förr. Coppa, lonzo, torkat skinkinnanlår, torkat oxkött från Aubrac, chorizo, guanciale, torkad korv, "saucisson", utgör vårt sortiment charkuterivaror utan nitrit som vi producerar hos oss i Laissac, i Aveyron. COTE2BOEUF har också uppfunnit Popiner: fint skivat kött i 100 % återvinningsbar och pantbar glasburk. När den väl vakuumförseglats, håller Popinen i 3 månader vid rumstemperatur. Tillgänglig i 3 format (Popine, Marmite, Chaudron), är det idealt till era racletter på vintern och era charkuteribrickor under de varma månaderna.