Frankrike, Auray
... skräddarsydd livsmedelsförpackning är deras kärnverksamhet, har PLASTOBREIZ och PLASTOLOIR också ett brett utbud av återvinningsbara livsmedelsförpackningar avsedda för vakuum- och gasförpackningsprocesser (MAP) eller skin-förpackning samt för frysning och/eller termisk behandling. En unik kontaktperson lyssnar på dig och följer med dig genom hela ditt förpackningsprojekt. Vi är certifierade...
Portfölj (384)
Frankrike, La Ville Aux Dames
... användning. Använd Silmaé vid bakning upp till +280°C och vid frysning genom mekanisk kyla eller kryogenik. Maé-teamet hjälper dig att optimera användningen av produkterna och erbjuder sin expertis för att maximera användningen av Silmaé på dina produktionslinjer, för avformning eller rengöring, lagring. Tveka inte att kontakta oss för mer information!
Portfölj (48)
Frankrike, St Pal De Chalencon
Velfor-gruppen, specialist på bearbetning av plastmaterial i över 35 år, erbjuder skräddarsydda termoformade förpackningar för livsmedelsindustrin: foie gras-förpackningar, förpackningar (frysning, mikrovågsugnssäkra), burkar, smådelar, affinage-kupor; för medicinska och farmaceutiska ändamål (tablettdosor, autoklavbara blister, påsar för läkemedelslösningar, primära och sekundära förpackningar...
JOHN BEAN TECHNOLOGIES CORPORATION (JBT FOODTECH) är en global leverantör av teknologiska lösningar för högvärdesegment inom livsmedelsbearbetning och flygtransport. Vi designar, tillverkar och sätter i drift teknologiskt avancerade system och produkter för våra kunder. Produkter för livsmedelsbearbetning: lösningar för frysning och kylning av kött, skaldjur, fågel, färdigrätter, frukt...
Frankrike, GRIGNY
I nästan ett halvt sekel har BRAVO tillämpat sin filosofi på produktionen av sina maskiner, samtidigt som man förnyar det grundläggande princip som inspirerade dess skapelse, nämligen kombinationen i en och samma maskin av 2 separata kammare för 2 klassiska produktionsprocesser: pastörisering och frysning. År 1981 sålde BRAVO sin första TRITTICO, en ledande maskin idag inom termisk behandling av pastörisering och produktion av grädde för hantverksbageri. Hitta hela sortimentet på webbplatsen.
Frankrike, Flagey
AGRODOUBS är dotterbolaget till COQUY, äggproducenten (vita, gula, pastöriserade äggulor). Det grundades 1990 för att värdesätta överproduktionen. Med tjugo års erfarenhet inom frysta dessertförberedelser är det specialiserat på kulinariska förberedelser för hotell, restauranger, chokladtillverkare och livsmedelsindustrier. AGRODOUBS arbetar med pastörisering följt av frysning, och deras...
Frankrike, Queven Cedex
... anpassat oss genom att förutse förändringar inom livsmedelssektorn: vi erbjuder varierade och originella produkter som passar konsumenternas smak och yrkesverksamheters behov. Vi behärskar leveranskedjan, skärning, tillagning och frysning. Vår erfarenhet inom flera sektorer (kött, fisk, ost) gör att vi kan hålla oss uppdaterade om trender och erbjuda innovativa lösningar till våra partners.
Frankrike, Bondoufle
...ACTIF Industries är den franska specialisten på tillverkning av utrustning för livsmedelsbranschen, restauranger, storkök, catering, bageri, konditori, chokladtillverkning: förvaring, frysning, jäsning, degblockering, temperaturhållning, förvaringsmöbler i rostfritt stål, skåp, konserveringsutrustning, frysar, snabbfrysare, torktumlare. Samtliga produkter tillverkas "exklusivt i Frankrike", i en fabrik belägen vid portarna till Paris. Noggrannhet och perfektionism har visat på en erkänd expertis. Detta är resultatet av över 25 års erfarenhet.
Frankrike, Bondoufle
Specialiserad på frysning och snabbkylning, utvecklar ACFRI sina sortiment av kylrum, frystunnlar och andra produkter för livsmedelsindustrin, skolmat och stora restaurangkedjor inom CHR Kollektiv. Hitta hela sitt produktsortiment och kundreferenser på sin webbplats www.acfri.com.
Frankrike, Le Château D' Oléron
...Företag för bearbetning och frysning av ostron från Marennes d'Oléron. Vi arbetar med produkter som är 100% naturliga och regionala för att garantera smaker och näringskvaliteter. Våra ostron N°3 av kvalitet IGP presenteras i halva skal med en topping (i olika smaker) och är frysta råa. Avsedda för GMS och RHD för att tillagas i ugn vid 200°C. Vi exporterar till Italien och Asien, och vårt unga företag utvecklar fler recept baserade på ostron, alltid med respekt för det naturliga, och vi har inte slutat att överraska er.
Frankrike, Saint-Brice-En-Cogles
ETABLISSEMENTS ABERA ligger på BP 14 Rue Victor Roussin Saint Brice en Cogles, 35460 Frankrike och är en industri för slakt och bearbetning av fläskkött. Licensierad typ av verksamhet: Slakt av grisar, styckning av fläskkött, lagring (kylrum). Vårt företag erbjuder förpackning, frysning, fraktjänster och betjänar kunder över hela världen samt flexibla tjänster till distributörer och kunder. Vår...
Portfölj (5)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play