Frankrike, Bertrimoutier
... uppfödningsförhållanden. Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter: - hela vaktlar - filéade vaktlar - vaktlar redo att tillagas - vaktlar PAC - vaktlar i styckdelar - vaktelfiléer - vaktelben - vaktelsupréer - vaktelterriner - vaktelrillettes… Vi arbetar enligt HACCP-standarder (riskhantering av livsmedel). Vi marknadsför alla våra färska/frostade produkter i Frankrike, Europa och Stora Export. Vi erbjuder även våra levande vaktlar eller för djurkonsumtion.
Portfölj (68)
Frankrike, Grasse
... mycket moderna produktionsanläggning på 2000 m2 gör det möjligt för oss att hantera en stor produktion med kvalitetskrav och tillverkningsprocedurer som uppfyller våra kunders förväntningar (HACCP, ekologisk certifiering).\n\nGenom vårt FoU-laboratorium skapar våra aromatiker skräddarsydda kreationer för dina mest komplexa aromatiseringsstudier.\n\nVår organisation gör det möjligt för oss att erbjuda låga minimiorder, från 3 kg per arom för en specialbeställd arom och 1 kg per arom för standardserier (permanent lager).
Portfölj (186)
Frankrike, Port-Sainte-Foy-Et-Ponchapt
... olika distributionskanaler: GMS, RHD, Industri, Evenemang. Vi garanterar livsmedelssäkerhet och produktkvalitet: kvalitetsförsäkringsprocess, råvara certifierad GLOBALGAP och HVE3, HACCP, process i renrum, metalldetektor, strikt temperaturkontroll, mikrobiologisk analysplan, städrutiner, spårbarhet och återkallandeprogram... Förutom våra äpplen från Périgord möjliggör vårt nära samarbete med producenter från Limousin att vi också kan erbjuda Golden från Limousin. FRAICHE CUT är ett företag som lyssnar på kundernas specifika behov.
Portfölj (3)
Frankrike, La Chapelle Des Fougeretz
RATDOWN är den enda franska tillverkaren som specialiserar sig på design och försäljning av alternativa lösningar för skadedjursbekämpning sedan 2007. Vi designar, tillverkar och implementerar effektiva och icke-toxiska professionella system och produkter för en rationell skadedjursbekämpning utan kemikalier. RATDOWN:s lösningar följer HACCP-standarder och principerna för integrerad bekämpning...
Portfölj (6)
Frankrike, Marcy-L'étoile
... finns tillgängliga på begäran. - Ett starkt rykte inom restaurangbranschen. Gilac har varit vid sidan av yrkesverksamma i 75 år. - En oöverträffad bredd och djup i sortimentet med ett differentierat erbjudande på den professionella marknaden (Gilactiv, HACCP-bak, bas med 6 hjul, dragstång). - En ständig tillgång på produkter tack vare en helt integrerad tillverkning i Frankrike och en leverans som...
Portfölj (3)
Frankrike, Lille
Chic boissons är specialisten på energidrycker och anpassning av förpackningar (burkar, flaskor). Med vår erfarenhet är vi idag det ledande företaget för anpassade drycker i Europa. Tack vare vår fullständiga kontroll över produktionskedjan (certifierad ISO och HACCP) kan vi möta alla krav och garantera optimal kvalitet. Anpassning av burkar: Anpassa din förpackning! Vill du kommunicera om ditt...
Portfölj (6)
Frankrike, La Chapelle Aubareil
I över trettio år har vi varit hantverkare och tillverkare av gås- och anklägg samt kastanjer i Dordogne. Våra konserver tillverkas på plats, enligt de traditionella recepten från Périgord. Konserveriet är av mänsklig storlek. Fågellever och färdigrätter (cassoulet, confit, civet...) förbereds med omsorg och får största uppmärksamhet genom hela tillverkningskedjan. Vårt laboratorium är godkänt enligt europeiska normer och HACCP. De värderingar vi står för är gästfrihet, gastronomi, tradition och kvalitet.
Frankrike, Saint Sulpice De Faleyrens
SAINT EMILION EMBOUTEILLAGE är en liten organisation som fokuserar på kvalitet, service och flexibilitet. Vi är specialiserade på buteljering och erbjuder olika tjänster såsom tangentfiltrering, jordfiltrering, förslutning, pressfiltrering, kapsling, etikettering, lasergravering, urtagning, kväveinblåsning på begäran, etc. Vi erbjuder även tjänster för era termovinifieringar. Våra prioriteringar är noggrant arbete, hygienregler och spårbarhet. Vår personal, som är specialister på buteljering, får varje år utbildningar anpassade till marknadens utveckling och arbetar enligt HACCP-referensramen.
Frankrike, Saint Leonard
... HACCP som referensramar. Olvea drivs inte bara av att tillfredsställa sina kunder genom att erbjuda råvaror som passar deras behov, utan också av viljan att bedriva sin verksamhet på ett sätt som bidrar till hållbar utveckling och respekt för miljön.
Frankrike, St Martin De Londres
... plockas för hand (traditionell metod) från vilda populationer. - Plockningsplatser noggrant utvalda i hjärtat av garriguerna. - Certifiering AB, märkning Sud de France. - Plockningsmetoder vetenskapligt validerade (t.ex. samarbeten med CNRS). - Spårbarhet, HACCP-process (fysikaliska-kemiska och mikrobiologiska kontroller).
Frankrike, Trégueux
... kylda för att uppnå en optimal finish. Våra förpackningsmöjligheter är varierade: • förpackning under krympfilm och automatisk applicering av etiketter. • förpackning under flowpack-film. • förpackning i kartonger. Vi lägger stor vikt vid kvaliteten och finishen av våra tvålar genom att implementera en HACCP-process. Spårbarhet säkerställs genom tryckning av batchnummer på alla våra förpackningar.
Portfölj (3)
Frankrike, Lardier Et Valença
... anläggning är certifierad enligt ISO 9001 v 2015, vi tillverkar enligt HACCP-principerna och BPF-standarder för kosmetik och läkemedel. Våra produkter är certifierade ekologiska av ECOCERT för kosttillskott, och av ECOCERT Greenlife eller COSMOS Organic för kosmetika.
Portfölj (97)
Frankrike, Cournonterrale
... i Frankrike • Valet av alla våra flaskor, metallkannor, korkar i naturligt trä med hällpip, och skräddarsydda kartongförpackningar tillverkas i Frankrike • Förpackningskapaciteten från 100ML till 1L är 1500 till 2500 flaskor per timme och för 3L & 5L kannor är det 800 kannor per timme • Kapaciteten för lagring av råvaror (olja) vid kontrollerad temperatur är 60 000 L. • Leveranser av kartonger sker två gånger om dagen och pallleveranser en gång om dagen, exportbeställningar utanför EU skickas sjövägen i 20P eller 40P containrar. Auktoriserad av FranceAgrimer, HACCP, BPH, FDA, BIO, QUALISUD.
Portfölj (10)
Frankrike, SAINT-JEANNET
... koncentration för att optimera deras fördelar. Återvinningsbara eller biologiskt nedbrytbara förpackningar för kapslar, distributionssystem "Airless" för våra kosmetika, hermetiskt förslutna mot luft och bakterier, vilket bevarar produkternas integritet och säkerhet. Som föreskrivet av gällande lagar testas våra produkter inte på djur. Alla våra produkter tillverkas i enlighet med God Tillverkningssed (G.T.S) och Förutsättningsprogram (F.P) enligt den Europeiska Standard N°852/2004. Tillverkningen av våra kosttillskott omfattas av artikel 4 och 5 samt HACCP-standarderna.
Frankrike, Vire Sur Lot
CHATEAU DU CEDRE producerar Malbec-viner: fruktiga viner eller viner för lång lagring. Andan som driver vinodlarna på slottet är en uppriktig vilja att tillfredsställa älskare av stora viner, både privatkunder och professionella, nybörjare eller passionerade. Deras tillvägagångssätt och reflektioner ledde till att de 2012 fick certifiering för ekologisk vinodling av Ecocert France och HACCP-bedömning (livsmedelssäkerhet) av SQS Schweiz.
Frankrike, Castets
... inlagda produkter. Våra hantverkskonserver är garanterat utan tillsatser, konserveringsmedel, färgämnen eller smakförstärkare. Vi tar emot våra färska produkter och främjar korta distributionskedjor så mycket som möjligt genom att välja våra råvaror från lokala producenter, bra små grönsaker (tomater, gröna bönor, lingotbönor, ärtor...), bra kött (fläsk, anka...), utmärkta fiskar från Saint Jean de Luz eller Adour (chipirons, vit tonfisk, lamprey...). Alla våra konserver förbereds och lagas hos oss, i vår 600m2 stora verkstad som uppfyller CEE- och HACCP-standarder, av vårt team av tre kockar.
...både när det gäller sysselsättning och ekonomiska resurser: 54 miljoner euro i omsättning, cirka 130 fasta anställningar, 40 säsongsanställningar. Från och med 1998 har sockerfabriken infört en HACCP-studie som ledde till en första certifiering av livsmedelssäkerhetssystemet 2004. År 2007, med fokus på kontinuerlig förbättring, fick den en ny certifiering enligt ISO 22000 (den första...
I över 100 år har NATURE ET ALIMENTS tillverkat sockerfria beredningar för dessert baserade på agar-agar, fermenter för yoghurt, glutenfritt bakpulver, vaniljsocker, aromer och andra kulinariska hjälpmedel samt ett brett utbud av snabb soppor. Våra desserter uppfyller specifika kostbehov (utan socker, utan gluten, utan mjölk). All produktion följer HACCP-standarder och kravspecifikationen för...
Frankrike, Vitry Le Francois
... effektiva lösningar som ingår i en erkänd kvalitetsprocess (ackrediteringar COFRAC, BPF, BPD, BPH, GBEA eller HACCP) och som bidrar till att säkerställa övervakningen av kylkedjan i varje steg av livscykeln för termokänsliga produkter.
Frankrike, St Médard D'eyrans
...Grundat 2004, företaget GIRONDE SPECIALITES säljer under sitt varumärke "Les pâtisseries d’Hubert" en specialitet från Bordeaux, canelés. Företaget tillverkar canelés i industriell skala för att sälja dem. Som ett tecken på kvalitet, spårbarhet och livsmedelssäkerhet har företaget infört ett kvalitetsarbete baserat på HACCP-systemet och IFS-certifiering.
Frankrike, Le Nouvion En Thiérache
...Sedan 1925 har företaget Fromagers de Thiérache producerat ett brett utbud av ostar och specialiteter från norra Frankrike, inklusive Maroilles FAUQUET, boulette d'Avesnes, crème de Maroilles, Dauphin, Vieux Lille, ... Maroilles FAUQUET har varje år sedan 1995 belönats vid Concours Général Agricole i Paris och har blivit marknadsreferensen. Företaget är certifierat enligt ISO 9001 och erkänns av Veterinärmyndigheten som ett företag som arbetar under HACCP.
Frankrike, La Réole Cedex
Broschyr och professionell utrustning för rengöring och hygien. Tillverkaren av sopborstar Bergegère erbjuder produkter som är utformade för att uppfylla de regulatoriska, tekniska, kvalitativa och ergonomiska kraven inom livsmedelssektorn, vin- och spritindustrin, industrin, kommuner etc. FEIBP - HACCP - 5S. BORSTAR; SOPBORSTAR; PENSER; RENGÖRINGSBORSTAR; SKRAPOR; HANDTAG; STÄNGAR; TILLBEHÖR. SKYFFLAR; KROKAR; GAFLAR; SKRAPOR; SPATELER; BLANDARE. MÄTPITCHER; MÄTSKYFFLAR; HINKAR; KÄLLOR; BASSÄNGAR; SOPKORGAR. DETEKTERBARA PRODUKTER I FÄRG.
Frankrike, Geispolsheim
... HACCP-IFS-armaturer som är speciellt utformade för livsmedelsindustrin. Andra produkter: Vägglampor och infällda armaturer, synliga och infällda armaturer, högtemperatur- och kyla-armaturer, LED-armaturer, för nödbelysning och signalering, rörformiga, strålkastare, skensystem. Exempel på tillämpningar: Arkitektur, Kylrum, Underhållsgropar, Livsmedelsindustri, Kemiindustri, Mejeriindustri, Målningslinjer, Parkeringsplatser, Simhallar, Containerterminaler, Kollektivtrafik.
Frankrike, La Teste
... att erbjuda produkter av hög kvalitet. Företaget har kvalitetspartners och producerar själva i laboratoriet som följer HACCP-standarder godkända av EU glasser, sorbeter, Tofidou (saltad smörkaramellkräm), nougatine, glassmakaroner, vispgrädde och våfflor.
Frankrike, Plémet
...hemoglobin, arom och kollagen, med en specifik funktionell egenskap: koagulerande, emulgerande, gelbildande eller färgande. VEPRO:s produkter är allergenfria och erbjuder ett naturligt alternativ till kemiska tillsatser. Varje steg i vår produktion övervakas och kontrolleras noggrant och följer HACCP- och ISO 9001-certifieringar: den absoluta garantin för en felfri kvalitet. Grundat 1974 har koncernen upplevt en oavbruten tillväxt och har etablerat ett globalt distributionsnätverk och utökat sin produktion till flera länder.
Frankrike, Eschbach
REA PLASNET är den franska dotterbolaget till tillverkaren REA. Vi tillverkar hygieniska lagringslösningar för förvaring och hantering av din utrustning. Våra produkter är robusta och stabila, rostfria och uppfyller hygien- och säkerhetsstandarder samt HACCP-direktiv. Våra lagringssystem har fördelen av att vara lätta, stabila och hållbara, de är anpassade för fuktiga miljöer och för...
JOKEY, den europeiska ledaren inom förpackningar i polypropen, tillverkar hinkar och burkar för livsmedels- och icke-livsmedelsindustrin. JOKEY erbjuder ett sortiment som sträcker sig från 0,120 till 35 liter, i rund, rektangulär, oval eller kvadratisk form, tillverkad i enlighet med hygien- och kvalitetsstandarderna HACCP, BRC och ISO. Tillverkare av styva plastförpackningar med lock...
Frankrike, Quintigny
... finner sitt uttryck i framställningen av crémant och buteljering. Vi erbjuder också tillbehör som korkar, muselet och kapslar för buteljering. Våra yrkesverksamma kombinerar hantverk och kompetens för att leverera ett noggrant och kvalitetsmedvetet arbete. Framställning av crémant, buteljering av viner på beställning och hemma för vinodlare, kooperativa vinkällare, vinhandlare. HACCP-standard. Resor utomlands: Spanien, Marocko, England.
Frankrike, Lavercantiere
... produkt som har utformats enligt BARGUES AGRO INDUSTRIE:s goda tillverkningspraxis. Dessa goda praxis, som etablerades vid införandet av HACCP-systemet 1998, syftar till att förebygga och kontrollera mikrobiologiska, fysiska och kemiska risker. De säkerställer därmed att våra kunder får tillgång till pålitliga produkter som garanterar säkerheten för slutanvändaren, det vill säga konsumenten.
Frankrike, Arcelot
Sedan 1996 har vi ägnat oss åt att skapa och producera högkvalitativa, handgjorda kex. Våra honungsbröd med kryddor är berömda och säljs i delikatessbutiker. Alla ingredienser är noggrant utvalda. Vi producerar alla våra hantverksprodukter i Frankrike, i Bourgogne. Vi säljer både till grossister och detaljister, och exporterar till Asien, Europa, Kanada... genom specialiserade importörer av högkvalitativa livsmedel. Vi producerar även glutenfria kex. Våra produkter är utan färgämnen och konserveringsmedel. Produktions- och förpackningsprocessen är certifierad enligt HACCP.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play