Frankrike, Laissac
...chorizo, guanciale, torkad korv, saucisson, utgör vårt sortiment av nitritfri charkuterivaror tillverkade i vår verkstad i Laissac i Aveyron. COTE2BOEUF är också uppfinnaren av Popines: charkuterier skivade tunt i en glasburk som är 100% återvinningsbar och pantbar. När den vakuumförpackas kommer Popinen att hålla i 3 månader i rumstemperatur. Finns i 3 format (Popine, Marmite, Chaudron), den kommer att komplettera dina raclette-måltider på vintern och charkuteribrickor under den vackra säsongen.
Portfölj (29)
Frankrike, La Roche-Des-Arnauds
... rätt. Rökig, som en Morteau-korv. En komplex öl som överraskar och har stor framgång. - "Douce Fumée" 3.8% Alc: vit Session CRUE! Ingen kokning i processen. Det vill säga, ingen bitterhet, proteinet har inte koagulerat. Därav namnet, den söta röken. ------ Signaturserie: Öler som ständigt utvecklas, lagrad i ekfat som har innehållit olika årgångar av alla slag. ------ Vox Populi-serie: Ephemerala...
Portfölj (2)
Frankrike, Plailly
... pålitlighet. Mer än 8 000 LUTETIA-system har installerats världen över för att utföra avfrostning, salting, fasackumulering, termisk behandling, torkning och rökning, kylning och kryogenik. LUTETIA utvecklar teknologiska processer för alla dina tillverkningar: Fläskprodukter (kokt skinka, bacon, patéer), Torkade charkuterier (coppa, lufttorkad skinka, lufttorkad korv, Cobourg), Inlagda produkter, Bearbetade fågelprodukter (fågelskinka, nuggets), Grillade och rökta kycklingar, Skaldjursprodukter (lax, bläckfisk).
Frankrike, Charmes-Sur-Rhône
Produktionsenheten ANTARTIC II INGREDIENS grundades 2002 för att leverera teknologiska blandningar till livsmedelsindustrin: beläggningar, inläggningar (inlagda produkter, kokt charkuterier, rå charkuterier, torkad charkuterier), geléer, marinader, såser och såsbaser, aromer, snacksaromer, naturliga aromer, kryddblandningar för korv och merguez, kulinariska hjälpmedel, etniska produkter och ett...
Frankrike, Carquefou
...terrin med confiterad fläskkind med bitar av gåslever och kantareller, terrin med kalvbräss och murklor. * Vit blodkorv i gammal stil med svamp, gåslever, lax, pilgrimsmusslor Vinterutbud: * Charkuterier i gammal stil: Toulousekorv * Halvsalt: skank, bröst, axel * Rökning i gammal stil: korv, skank, bröst, axel * Köttspecialiteter: rostbitar (Orloff, bacon, rökta, med plommon...) Sommarutbud: * Charkuterier i gammal stil: chipolatas, chipolatas med örter, merguez, brassekorv, färs, fyllning, grillchorizo, filé mignon...
Frankrike, Vroncourt
La Bergerie du Ouchy erbjuder sina produkter för direktförsäljning. Det är din garanti för att konsumera kött av hög kvalitet från den lorrainska jorden. Direktförsäljning av hela lamm eller i lådor. Försäljning av färdigrätter i burkar och fårkött: korv, merguez, rillettes, pâté, salami. Pastöriserade konserver: navarin med små grönsaker, tomatstekt, Berger-curry, Tajine.
Frankrike, Baud
... fjäderfä; maskiner och system för portionering, panering, tillagning och tillverkning av korv; system för skalning och avskinnande; modulära filéeringssystem; system för formning och portionering av köttprodukter; system för urbening, trimning, portionering, förpackning och märkning av kött och bacon; skivmaskiner för fisk. MAREL stödjer industrin i genomförandet av sina projekt och erbjuder...
Vi är producent av Serrano-skinkor A.O.C från Teruel (Calamocha) och producent av Ibérico Bellota-skinkor från Los Pédroches (Córdoba). Vi distribuerar över hela Frankrike, Belgien, Schweiz och Korsika med leverans från ett Bodéga-lager i 87520 Veyrac!!!! Du kan hitta Serrano-skinka med ben och urbenad vakuumförpackad. Ibérico lomo, korv, chorizo och sobrasada från Mallorca.
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Sedan sin grundande 1962 har företaget SACOR specialiserat sig på torra charkuterier från sydvästra Frankrike. SACOR erbjuder livsmedelsprodukter baserade på traditionella och regionala recept. Företaget erbjuder därmed torrkorv, lufttorkad korv, charkuteribrickor, chorizo, lufttorkad skinka, coppa, pancetta, salami, rökt fläsk, etc. Företaget engagerar sig för transparens och smakens excellens.
Frankrike, Ivry Sur Seine
Boutargue eller Poutargue, beroende på olika utgåvor, svänger Larousse gastronomique mellan de olika stavningarna men förblir förankrad i samma definition: Saltade, torkade och pressade mulletägg. Boutargue presenteras i form av en platt korv, vanligtvis täckt med vax för att säkerställa bättre hållbarhet. Naturlig produkt utan konserveringsmedel, utan tillsatser, utan färgämnen, endast saltad...
Frankrike, Chantrans
FORMPLAST är specialiserat på tillverkning av förpackningar för livsmedelsindustrin, särskilt på tillverkning av brickor för ost, kött, fisk, malda produkter och korv.
Frankrike, Lacaune
Grundat 1956, är företaget OBERTI specialiserat på charkuterier och salterier. Med 60 års erfarenhet kombinerar OBERTI hantverk, gamla recept och moderna utrustningar. Köttet som används för produktion av charkuterier och salterier är kvalitetskött från regionen. Företaget producerar och erbjuder därmed korv, coppa, bacon, saltade och torkade skinkor, etc.
Frankrike, Arnouville Les Gonesse
... teknologiska processer anpassade för alla dina tillverkningar: fläskprodukter (kokt skinka, bacon, patéer och andra), torkade charkuterier (coppa, lufttorkad skinka, lufttorkad korv, Cobourg), inlagda produkter, bearbetade fågelprodukter (fågelskinka, nuggets), grillade och rökta kycklingar, samt skaldjursprodukter (lax, bläckfisk och andra).
...STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE är ett företag som grundades 1963, beläget i Castres i departementet Tarn (81). Tack vare deras erfarenhet och kunnande har CHARCUTERIE ANTOINE alltid haft som mål att tillverka traditionell charkuteri. CHARCUTERIE ANTOINE kan tillverka alla charkuteriprodukter; från korv till salta produkter, inklusive skärprodukter, kokta produkter och till och med några konserver.
Frankrike, Plaisance
... slakterierna i Lacaune levereras grisarnas carcasser till Plaisance på måndagar, tisdagar och torsdagar. De styckas och de olika delarna används för tillverkning. När det gäller recepten, från korv till friton och skinka, är det en kunskap som byggts upp under femtio år, baserad på strävan efter att upprätthålla en jämn smak året runt.
Frankrike, Foix
I en naturlig och autentisk miljö har familjen ROUCH sedan 1870 fortsatt att tillverka äkta lokala produkter, rustika och fulla av smak. Jambon de Pays Ariégeois, torkad leverkorv, korv under aska från Ariège, foie gras, ankkonserver, vildsvins- och älgpatéer, osv... Charkuterierna ROUCH tillverkar sina produkter i sitt laboratorium som är godkänt enligt europeiska standarder, i Ferrières i Ariège.
Frankrike, Lacaune
... traditionen genom att tillverka autentiska produkter. Den goda smaken från förr respekteras samtidigt som en modern touch tillförs. Kunskaper som ärvts från en lång familjetradition av charkuterister i Lacaune Lacaune är en kurort belägen i hjärtat av den regionala naturparken Haut Languedoc. Beläget på 800 meters höjd är renheten och fräschören i dess klimat avgörande för tillverkningen och mognaden av kvalitetscharkuterier och salami som lufttorkad skinka, lufttorkad korv och torkad korv. Här, i takt med de marina och bergiga vindarna, sker mognaden av våra produkter långsamt.
Charcuterie i Bruche-dalen producerar skinkor, surkål och olika typer av korv.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play