Frankrike, Plailly
... pålitlighet. Mer än 8 000 LUTETIA-system har installerats världen över för att utföra avfrostning, salting, fasackumulering, termisk behandling, torkning och rökning, kylning och kryogenik. LUTETIA utvecklar teknologiska processer för alla dina tillverkningar: Fläskprodukter (kokt skinka, bacon, patéer), Torkade charkuterier (coppa, lufttorkad skinka, lufttorkad korv, Cobourg), Inlagda produkter, Bearbetade fågelprodukter (fågelskinka, nuggets), Grillade och rökta kycklingar, Skaldjursprodukter (lax, bläckfisk).
Frankrike, Vendin Le Vieil
Simon-Dutriaux, belägna nära Lens i Pas-de-Calais, är resultatet av en sammanslagning av två företag; Simon, grundat 1886 och ursprungligen specialiserat på inlagda produkter, samt Dutriaux, grundat 1935 som fokuserade på rökning av fisk. Vi gick med i Floridienne-gruppen 2008. Denna belgiska grupp är idag en ledande aktör på den europeiska och globala marknaden inom livsmedelsindustrin...
Portfölj (1)
Frankrike, Carquefou
...terrin med confiterad fläskkind med bitar av gåslever och kantareller, terrin med kalvbräss och murklor. * Vit blodkorv i gammal stil med svamp, gåslever, lax, pilgrimsmusslor Vinterutbud: * Charkuterier i gammal stil: Toulousekorv * Halvsalt: skank, bröst, axel * Rökning i gammal stil: korv, skank, bröst, axel * Köttspecialiteter: rostbitar (Orloff, bacon, rökta, med plommon...) Sommarutbud: * Charkuterier i gammal stil: chipolatas, chipolatas med örter, merguez, brassekorv, färs, fyllning, grillchorizo, filé mignon...
Frankrike, Carentan
...Företaget William & James ligger i Carentan i Normandie. Det är specialiserat på rökning av högkvalitativ lax och öring. Från hela fisken till förpackningen av din rökta lax går det flera dagar där en noggrann urval görs, följt av salting med torrt salt, därefter rökning vid låg temperatur och slutligen skärning av tunna skivor med kniv. Dessa olika steg säkerställer kvaliteten på William & James produkter, som bygger på ett hantverkskunnande (Label Maître Artisan), färskhet och kvalitet på råvarorna.
Frankrike, Amancy
... kvalitetspriserna... Inga hemligheter, bara sunt förnuft i smaken, steg för steg. I grunden de bästa råvarorna, kött som är uteslutande franskt. Val av de mest smakrika, magra fläskköttstyckena, axlar, skinkor, bröst... Som inte ger den där vätskan som får vågen att svälla! "Husets" kryddningar, de som andas kryddor och aromer från Savojen, råa. Fyllning i naturliga tarmar och självklart manuell snörning. Långt ångande, hantverksmässig rökning med trä och örter från våra marker, torkning på gammalt vis för våra korvar, korvar, chipolatas, merguez från Haute-Savoie... Försäljning online och direkt!
Frankrike, Fleville Devant Nancy
STALE PROCESSING är specialiserat på tillverkning av saltningsmaskiner i alla dess former (injektion-nedsänkning-massage-vakuumosmos...) och termisk behandling (torkning-bakning torr och våt-rökning varm eller kall...). Vi är specialister på utrustning för charkuterier och salting som möjliggör bearbetning av livsmedelsprodukter som till exempel: nuggets, köttbullar, hamburgare eller vårrullar...
Frankrike, Hoerdt
...blandkrossar, vakuumblandare, tryckare, tillagningsceller, rökning, rostning, kylning, atmosfäriska blandare, vakuumblandare, injektorer, skivare, salting, rökning, dosering, blandning för kött, fisk, ugnar, ångugnar, rökugnar, kokare, emulgerare för soppor, såser, majonnäs, senap, upphängningssystem och skalare, portions- och korvskärningssystem, formare och panerare, tillagningsutrustning och fritöser, snabbfrysare, material för transporthantering, tvättmaskiner, tvättunnlar.
Grundat 1989, är Maison CASTEIGT specialiserat på rökning av lax. Laxarna kommer från partners belägna i Skottland och Norge. De bearbetas sedan vid foten av Pyrenéerna, helt för hand, utan maskiner och garanterat aldrig frysta. Maison CASTEIGT säljer sina laxar i Frankrike till stormarknader, delikatessbutiker och fiskhandlare.
Frankrike, Pleucadeuc
BRITEK erbjuder industriella maskiner för bearbetning, tillagning och förpackning av livsmedel, både nya och begagnade: saltlösningsinjektorer, automatiska köttkvarnar, blandare och knådare, skärare, vakuumtryckare, kompletta linjer för produktion av köttfärs i förpackningar och korvar i naturligt hölje, frysta köttklippare, elektriska grytor, ånggrytor, elektriska grytor med oljebad, tillagningsceller, rökning, vakuumförpackare, varmvattenretraktionskar, manuella och automatiska klippmaskiner. BRITEK exporterar över hela världen.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play