Frankrike, Brignais
...% (vilda blåbär*, koncentrerad äppeljuice*), björnbär* 2% (vilda björnbär*, koncentrerad äppeljuice*). *Ingredienser från ekologiskt jordbruk. Kan innehålla spår av nötter, sojamjölk, senap. Näringsvärden per 100 g Energi: 1486 kJ / 355 kcal Fett: 9,9 g (varav mättat fett: 6,4 g) Kolhydrater: 53 g (varav socker: 11 g) Kostfiber: 9 g Protein: 8,6 g Salt: 0,03 g Vikt: 325 g Ekologisk: Ja 100% Växtbaserad: Ja...
Portfölj (26)
...Ekologisk Torkad Mandarink, Ekologiska Råa Pistagenötter, Rostade Skalade Mandlar - 3 texturer och smaker i symbios... intensiteten av den torkade mandarin, finheten av den råa pistagenöten och krispigheten av de varsamt rostade skalade mandlarna för att uppnå en SMAKFUSION och avslöja den namngivna blandningen. Njut som snacks eller till aperitifen. Inkluderas i müslin, mejeriprodukter (yoghurt, kvarg...) Finns i lösvikt och i påsar.
Portfölj (123)
Frankrike, Villeneuve Sur Lot
...En fryst ekologisk mangoyoghurt, krämig med en lätt syrlig smak, med 0 % tillsatt fett. Denna produkt är fryst och förpackad i en burk.
Portfölj (184)
Frankrike, Toulon
...Skördad i Frankrike, vår honung är en 100% naturlig produkt som respekterar franska traditioner och miljön. Med sin ljusa färg har den en unik, blommig och lätt syrlig smak, vilket gör att den passar både med varma drycker och yoghurt. Ekologiskt jordbruk Idealisk för hälsan Fransk skörd Burk med 250g netto Ingredienser: Ekologisk vårhonung 100% Användningstips: En tesked per dag, helst på morgonen SKU: Honung-sommarKategorier: bikupa, ekologisk serie Fördelar och nyttor: 100% naturlig Respekt för miljön Skördad i Frankrike Kallpressad ekologisk märkning...
Portfölj (191)
Frankrike, Villemandeur
...Ekologisk blomsterpollen från Spanien, förpackad i glasburk om 220 g. Pollenet samlas in av bin från blommorna de besöker. Dessa pollenfrön samlas för att föda kupan. Späd ut pollen i mjölk, te eller vatten, eller blanda det med yoghurt, sylt eller honung, eller tugga det och svälj det med en dryck.
Portfölj (127)
Frankrike, Ostwald
... Användningstips: Rå eller blandad med andra mjölsorter, kan även användas för att berika yoghurt, smoothies, shakes (blanda i mjölk), pannkakor eller för bakverk/degar (inkorporera 5 till 30%). Förvaring: För att bevara smaken, konsumera inom tre månader efter öppning eller förvara svalt. Förpackning från 200g till 5kg Packning per 10 Energi: 454 kcal Fett: 21,6 g Varav mättat fett: 2,4 g Varav enkelomättat fett: 4 g Varav fleromättat fett: 15,2 g varav Omega 3-6: 4,5 g – 10,7 g Kolhydrater: 7,8 g Varav sockerarter: 3,8 g Kostfiber: 13,8 g Proteiner: 59 g Salt: 0,02 g...
Portfölj (12)
Frankrike, Champier
... glykemiskt index. Den används i naturell yoghurt, färskost, pannkakor, våfflor, smörgåsar, bröd, kex, müsli. Även som ersättning för socker vid bakning av kakor, energibars, tårtor, smoothies, milkshakes, juicer...
Portfölj (13)
Frankrike, Saint Ouen L'aumône
...100% rent och ekologiskt bananpulver erhålls genom att torka bananer som mognat på trädet. Det är idealiskt för yoghurt, smoothies, barnmat, desserter osv.
Portfölj (26)
...Le Petit Basque har tillverkat yoghurt och desserter i över 60 år med höga kvalitetsstandarder. Varumärket har åtagit sig att arbeta med hållbarhet och ekologisk produktion, vilket garanterar produkter utan GMO och 100 % fransk mjölk. De har valt Bougie-Personnalisee.fr för att skapa sina personliga ljus, som är handgjorda i Frankrike med naturligt och vegetabiliskt vax, en veke av bomull och en doft från Grasse. Vax: 100 % Naturligt Veke: 100 % bomull Doft: Grasse...
Portfölj (37)
Frankrike, Frejus
... och veganer samt som stöd för viktminskningsdieter – men också med järn. Ursprung för den ekologiska spirulinan: Grekland. Torkningsmetod för vår spirulina: flingorna torkas i solen. Kan konsumeras ren, som ett "hälsosamt" snacks eller en "hälsosam" aptitretare. Kan också användas i vanlig matlagning och i köket. Lätta att lösa upp, spirulinaflingorna kan blandas i ett glas vatten, en fruktjuice, en smoothie, en yoghurt eller en kompott.
Portfölj (80)
Frankrike, Seignosse
... varsamt, utan intensiv avverkning eller beskärning, och lönnarna samexisterar med andra trädarter, för en harmonisk och balanserad skog, certifierad ekologisk. Ekologisk lönnsirap produceras i mitten av mars och slutet av april. Vifranc Farms höga kvalitetsstandarder återspeglas i denna exceptionella sirap, genom särskilt krävande metoder för att arbeta med lönnträden och producera lönnsirapen. Den passar bra med pannkakor och franska toast, i yoghurt eller keso, och med alla typer av frukt eller söta och sura recept. Bio-Monde har varit den historiska partnern till La Ferme Vifranc i 30 år.
Portfölj (9)
Frankrike, Coignieres
... cirka 60 sekunder innan man sväljer. Detta gör att CBD kan absorberas mestadels sublingualt, vilket är snabbare och mer effektivt än den traditionella orala metoden. I 10 ml olja finns det 2000 mg CBD. En droppe av oljan motsvarar cirka 20 mg CBD. Det är också möjligt att lägga dropparna av CBD-oljan på en sockerbit, i en yoghurt eller i vilken annan typ av mat som helst, om det underlättar konsumtionen. Det rekommenderas att skaka flaskan med CBD-olja före varje användning.
Frankrike, Coignieres
... vägen, vilket är snabbare och mer effektivt än den traditionella orala vägen. Det finns 1000 mg CBD i 10 ml olja. En droppe olja motsvarar cirka 10 mg CBD. Det är också möjligt att tillsätta dropparna av CBD-olja till en sockerbit, yoghurt. VIKT: ND FORMAT: 10 ml, 30 ml...
Fransk tillverkare av kvarg, ekologisk keso, ekologisk yoghurt. Tillverkare av kvarg av komjölk, getmjölk, fårmjölk. Tillverkare av 0% keso med bärsås. Tillverkare av yoghurt av getmjölk. Tillverkare av keso av getmjölk. Tillverkare av kvarg av getmjölk. Tillverkare av kvarg av fårmjölk, keso av fårmjölk. Tillverkare av ost av komjölk. Tillverkare av ost av getmjölk: mini getost från regionen, getost... Tillverkare av ost av fårmjölk: formad fårost... Tillverkare av Chavignol-getostar... Fransk tillverkare av dessertkrämer. Tillverkare av mjölkchoklad med salt från Guérande;...
Frankrike, Nogent-Sur-Seine
...I över 40 år har företaget GAGET (Ekocertifierad ekologisk) utvecklat sin expertis inom skapandet av unika smaker för livsmedelsindustrin. I sitt högteknologiska laboratorium skapar de speciella smaker, kaffeextrakt (Arabica, Robusta, blandningar av Arabica/Robusta), karameller (Aromatisk flytande karamell, Karamell med saltat smör, Karamell med mjölk) och fruktberedningar (Citrusfrukter, Gula frukter, Röda frukter, Exotiska frukter, Morötter och Rabarber), avsedda för färska mejeriprodukter (dessertgrädde, yoghurt), glass, frysta eller mjölkbaserade desserter, bakverk och konfektyr.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play